Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/11/2023 στις 4:04 ΜΜ, Pure είπε

καλησπέρα στην παρέα έχει κανείς πρόβλημα με φόρτιση της revolut μεσώ εθνικής?

Έχω αρκετές φορές. Την Παρασκευή είχε το ίδιο πρόβλημα ο διπλανός μου. 

Παράκαμψη μέσω google wallet ή  apple wallet και καθάρισες. 

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/

Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα;

Για κάρτες εντός SEPA βαζει την ελαχιστη χρεωση 0,2€ ανα συναλλαγη ή το 0,7% οποιο ειναι μεγαλυτερο. Αρα για έως τα 28€ το αυξάνει. Για κάρτες εκτός SEPA φαινεται να το μειωνει αλλα δεν το εψαξα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Titos301 είπε

https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/

Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα;

Μεταφορά σε κάρτες. Η μεταφορά σε ελληνικό λογαριασμό απο Revolut είναι δωρεάν (αλλά ισχύουν τα όρια εισερχόμενων για να μη σε χρεώσει η ελληνική τράπεζα)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μεταφορά σε κάρτες. Η μεταφορά σε ελληνικό λογαριασμό απο Revolut είναι δωρεάν (αλλά ισχύουν τα όρια εισερχόμενων για να μη σε χρεώσει η ελληνική τράπεζα)

Μιλαμε για μεταγορες σε καρτες οχι σε λογαριασμους

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Μιλαμε για μεταγορες σε καρτες οχι σε λογαριασμους

Το γνωρίζω αλλά το μήνυμα στο οποίο απάντησα ηταν γενικό για αυτό έκανα και για τη διάκριση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Στις 9/12 φίλη ταξιδεύει για Αμερική. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η ενεργοποίηση του premium πακέτου, που έχει και ένα μήνα δωρεάν, για την εκμετάλλευση της ταξιδιωτικής ασφάλισης; Την έχει χρειαστεί / δοκιμάσει κάποιος; Λογικά θα γίνει αναβάθμιση σε premium πρόγραμμα για 1-2 μήνες και μετά ακύρωση της συνδρομής. 

Επεξ/σία από gorillas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το έχω δει! Η ασφαλιστική κάλυψη αξίζει; 

Screenshot_2023-11-20-12-49-29-11_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από gorillas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Σε ανάλογες περιπτώσεις εγώ αγοράζω ταξιδιωτική ασφάλιση από Allianz ή ERGO ή Interamerican. Πάντως με δεδoμένο το υψηλό έως πολύ υψηλό κόστος που μπορεί να επιφέρει ένα απρόοπτο περιστατικό υγειας στις ΗΠΑ , εγώ δεν θα πήγαινα εκεί χωρίς σοβαρό πακέτο κάλυψης 

https://www.gocompare.com/travel-insurance/destinations/usa/#:~:text=Do I need travel insurance,trip takes an unexpected turn.

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, gorillas said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, για Αμερική κοιτάς για ασφαλιστική κάλυψη τουλάχιστον 1 εκατομμύριου. 

Εγώ για 9 μέρες ασφάλιση, έδωσα 50 ευρώ περίπου, δες και στο insubuy που είναι search engine.

Σχετικά με τη revolut και την Αμερική, κατέληξα να χρησιμοποιώ συνέχεια τη n26 😜

Δυστυχώς το standard plan δεν με βόλεψε καθόλου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, razkal είπε

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, για Αμερική κοιτάς για ασφαλιστική κάλυψη τουλάχιστον 1 εκατομμύριου. 

Εγώ για 9 μέρες ασφάλιση, έδωσα 50 ευρώ περίπου, δες και στο insubuy που είναι search engine.

Σχετικά με τη revolut και την Αμερική, κατέληξα να χρησιμοποιώ συνέχεια τη n26 😜

Δυστυχώς το standard plan δεν με βόλεψε καθόλου. 

ποτε δεν καταλαβα που μπορεις να πας αν σου κατσει το στραβο, η ασφαλιστικη καλυψη δεν ξερω αν καλυπτει σε οποιο νοσοκομειακο ιδρυμα και αν πας

γιατι δεν σε βολεψε καθολου το standard?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Titos301 said:

ποτε δεν καταλαβα που μπορεις να πας αν σου κατσει το στραβο, η ασφαλιστικη καλυψη δεν ξερω αν καλυπτει σε οποιο νοσοκομειακο ιδρυμα και αν πας

γιατι δεν σε βολεψε καθολου το standard?

Ανάλογα με την ασφαλιστική που θα επιλέξεις, σου στέλνουν μια λίστα με τους παροχους που συνεργάζονται (για να πας κατευθείαν εκεί). Όταν πληρώνεις την ασφάλεια, σου στέλνουν ένα νούμερο ασφάλισης (σαν το εφκα εδώ).αυτο το νούμερο χρησιμοποιείς σε περίπτωση νοσηλειας. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με ενδιαμεσο της ασφαλιστικής δλδ.

Το standard plan όταν πας να πληρώσεις το ξενοδοχείο που κάνει 1500$ πχ, σε χρεώνει fair usage fee σε όλο το ποσό. Αν πεις ότι θες να κάνεις και δολάρια από πριν για να γλιτώσεις το +1% του ΣΚ, τρως κι εκεί το fair usage fee (αφού ήδη με το ποσο του ξενοδοχείου έχεις ξεπεράσει το όριο των 1000/μηνα).

Με τη n26 γλιτώνεις τις παραπάνω σπαζοκεφαλιες. Ετυχε μια μέρα να συγκρίνω το rate που χρησιμοποιησε η n26 σε μια αγορά μου με το convertion rate της revolut και ήταν ίδια! 

Επεξ/σία από razkal
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ταξιδεύεις πολύ τότε το Premium πακέτο της Revolut δίνει αρκετά πλεονεκτήματα. Επισης οι ισοτιμίες της Revolut ειναι κατά κανόνα οι καλύτερες της αγοράς με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...