asdfnikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Πρόσθεσε και η viva wallet πληρωμές IRIS Που αυτό σημαίνει ανέξοδη μεταφορά σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από Revolut. Revolut -> Viva Wallet λογαριασμό -> τραπεζικό λογαριασμό συστημικής τράπεζας ( Μέσω iris ) 2 1
asdfnikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, Doubt είπε Η viva δεν χρεώνει το εισερχόμενο έμβασμα; Όχι 1
george1807 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Στις 8/11/2023 στις 7:55 ΜΜ, alfeios είπε Δεν στελνει σε πιστωτική καρτα Σε πιστωτική της Alpha στέλνει κανονικά.
alfeios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, george1807 είπε Σε πιστωτική της Alpha στέλνει κανονικά. Μόλις δοκίμασα Σε πιστωτική visa της Alpha Bank δεν στέλνει Σε πιστωτική MasterCard της Alpha Bank στέλνει κανονικά Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από alfeios
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Σε πιστωτικές ισχύουν πάλι τα όρια εισερχόμενων; Ή φαίνονται ως 'πληρωμή' οπότε είναι χωρίς κάποια έξοδα;
alfeios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε πιστωτικές ισχύουν πάλι τα όρια εισερχόμενων; Ή φαίνονται ως 'πληρωμή' οπότε είναι χωρίς κάποια έξοδα; Δεν εχουν χρεωση απο την παραλήπτρια τραπεζα. Δεν ισχυουν τα όρια Εχει χρεωση ομως απο την Revolut που στην εμφανιζει οταν στελνεις (αναλογική) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από alfeios 1
xmimis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Στις 9/11/2023 στις 7:00 ΜΜ, asdfnikos είπε Πρόσθεσε και η viva wallet πληρωμές IRIS Που αυτό σημαίνει ανέξοδη μεταφορά σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από Revolut. Revolut -> Viva Wallet λογαριασμό -> τραπεζικό λογαριασμό συστημικής τράπεζας ( Μέσω iris ) Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος?
asdfnikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, xmimis είπε Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος? Οχι καμία 1
Pure Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρα στην παρέα έχει κανείς πρόβλημα με φόρτιση της revolut μεσώ εθνικής?
IoannisSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να αγορασω κατι σε δολλαριο πχ $20 τιμη? πχ εχω 20 ευρω σε λογαριασμο ευρω. Τι κανω στη συνεχεια? Τι σημαινει δεν εχει προμηθειες? εμενα μου βγαζει $0,21 προμηθεια. Και μια συγκεκριμενη ισοτιμια (δεν ξερω αν ειναι συμφερουσα ή οχι, ας πουμε με την Πειραιως). Μηπως αξιζει να κανω φορτιση σε $ απευθειας απο την χρεωστικη καρτα?
gokuthelegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις;
Tsino Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. 1
IoannisSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tsino είπε Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω. 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις; Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε?
gokuthelegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tsino είπε Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. Α ναι, σωστά, το γνώριζα για το ΣΚ αλλά το είχα ξεχάσει. Αν δεν βιάζεται ας κάνει και από Δευτέρα την αγορά. 11 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω. Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε? Λογικά η Amazon θα ζητήσει δολάρια, η Revolut θα κάνει την μετατροπή. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις από πριν κάποια μετατροπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα