Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσθεσε και η viva wallet πληρωμές IRIS

Που αυτό σημαίνει ανέξοδη μεταφορά σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από Revolut.

Revolut -> Viva Wallet λογαριασμό -> τραπεζικό λογαριασμό συστημικής τράπεζας ( Μέσω iris ) 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, george1807 είπε

Σε πιστωτική της Alpha στέλνει κανονικά.

Μόλις δοκίμασα

Σε πιστωτική visa της Alpha Bank δεν στέλνει

Σε πιστωτική MasterCard της Alpha Bank στέλνει κανονικά 

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Σε πιστωτικές ισχύουν πάλι τα όρια εισερχόμενων; Ή φαίνονται ως 'πληρωμή' οπότε είναι χωρίς κάποια έξοδα;

Δεν εχουν χρεωση απο την παραλήπτρια τραπεζα. Δεν ισχυουν τα όρια

Εχει χρεωση ομως απο την Revolut που στην εμφανιζει οταν στελνεις (αναλογική)

Επεξ/σία από alfeios
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/11/2023 στις 7:00 ΜΜ, asdfnikos είπε

Πρόσθεσε και η viva wallet πληρωμές IRIS

Που αυτό σημαίνει ανέξοδη μεταφορά σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από Revolut.

Revolut -> Viva Wallet λογαριασμό -> τραπεζικό λογαριασμό συστημικής τράπεζας ( Μέσω iris ) 

Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xmimis είπε

Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος?

Οχι καμία

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να αγορασω κατι σε δολλαριο πχ $20 τιμη? πχ εχω 20 ευρω σε λογαριασμο ευρω. Τι κανω στη συνεχεια? Τι σημαινει δεν εχει προμηθειες? εμενα μου βγαζει $0,21 προμηθεια. Και μια συγκεκριμενη ισοτιμια (δεν ξερω αν ειναι συμφερουσα ή οχι, ας πουμε με την Πειραιως). Μηπως αξιζει να κανω φορτιση σε $ απευθειας απο την χρεωστικη καρτα?

Δημοσ.

Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. 

Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω.

1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις;

Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. 

Α ναι, σωστά, το γνώριζα για το ΣΚ αλλά το είχα ξεχάσει. Αν δεν βιάζεται ας κάνει και από Δευτέρα την αγορά.

11 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω.

Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε?

Λογικά η Amazon θα ζητήσει δολάρια, η Revolut θα κάνει την μετατροπή. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις από πριν κάποια μετατροπή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...