Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Οπότε αν η ελληνική κάρτα δεν χρεώνει κάτι, συμφέρει έναντι του εμβάσματος. Mια φορά που το δοκίμασα σε κάρτα της mastercard της eurobanκ έβγαζε ότι δεν είναι συμβατή ή κάτι τέτοιο. Tώρα το δοκίμασα πάλι, δουλευει μια χάρά 0,02€ έξοδα έχει απο την πλευρά της revolut (έστειλα 2,90€ για δοκιμή) H eurobank το αναφέρει σαν αγορά Αγαπητέ πελάτη, Σας ενημερώνουμε ότι έγινε αγορά 2,90 EUR με χρεωστική κάρτα από τον λογαριασμό σας με τελευταία ψηφία * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ξοδεύτηκες κι εσύ.. στείλε κανένα σοβαρό ποσό να βοηθήσεις το φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Ξοδεύτηκες κι εσύ.. στείλε κανένα σοβαρό ποσό να βοηθήσεις το φόρουμ. Δεν κρατάω λεφτά στην ρέβο.Την έχω για περίπτωση ανάγκης. Οταν θα πληρώσω τέλη για τα αμάξια θα δω αν έχει μεγαλύτερα έξοδα. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο οικονομική απο wise η αποστολή σε ελληνικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, razkal είπε εχει δοκιμασει κανεις να κανει απο τη revolut "new transfer to card recipient"? απο οτι καταλαβαινω θα στειλω λεφτα απο την revolut card σε μια ελληνικη debit card. ξερουμε αν καποια απο τις 2 τραπεζες (revolut, ελληνικη) χρεωνει κατι? απο το revo account θα στειλεις σε αλλη καρτα, εγω ετσι κανω top up την τουρκικη προπληρωμενη fups card αλλα δεν εχω δοκιμασει ελληνικη credit ή debit καρτα... και δεν το πολυκαταλαβαινω κιολας, στελνω 100 ευρω στην πιστωτικη μου πειραιως, τι θα φανει ως κινηση πιστωση 100 ευρω? μηπως ειναι μονο για αποστολη σε προπληρωμενη καρτα - δηλαδη top up? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, pp6210 είπε απο το revo account θα στειλεις σε αλλη καρτα, εγω ετσι κανω top up την τουρκικη προπληρωμενη fups card αλλα δεν εχω δοκιμασει ελληνικη credit ή debit καρτα... και δεν το πολυκαταλαβαινω κιολας, στελνω 100 ευρω στην πιστωτικη μου πειραιως, τι θα φανει ως κινηση πιστωση 100 ευρω? μηπως ειναι μονο για αποστολη σε προπληρωμενη καρτα - δηλαδη top up? Στείλε στην χρεωστική σου κάρτα,θα πάνε στον λογαριασμό .Πίστωση στον λογαριασμό θα φαίνεται. Σε πιστωτική κάρτα δεν ξέρω τι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στείλε στην χρεωστική σου κάρτα,θα πάνε στον λογαριασμό .Πίστωση στον λογαριασμό θα φαίνεται. Σε πιστωτική κάρτα δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν στελνει σε πιστωτική καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, alfeios είπε Δεν στελνει σε πιστωτική καρτα Οπότε λύθηκε και αυτή η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 54 minutes ago, Ukforthemoment said: Στείλε στην χρεωστική σου κάρτα,θα πάνε στον λογαριασμό .Πίστωση στον λογαριασμό θα φαίνεται. Εχει χρέωση/προμήθεια (είτε από revo είτε από ελληνική τράπεζα) σε αυτή την περίπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, doll είπε Εχει χρέωση/προμήθεια (είτε από revo είτε από ελληνική τράπεζα) σε αυτή την περίπτωση? Στην κορυφή της σελίδας έχω γράψει τι κράτησε σε εμένα. Όπως και να έχει, γράφει τα έξοδα απο την πλευρά της ρεβο όταν βάζεις τα στοιχεία . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, doll είπε Εχει χρέωση/προμήθεια (είτε από revo είτε από ελληνική τράπεζα) σε αυτή την περίπτωση? Η αποστολή σε λογαριασμό ΙΒΆΝ δεν έχει χρέωση από την Revolut. Υπάρχει όμως χρέωση εισερχόμενου μηνύματος από την παραληπτρια τραπεζα. Η αποστολή σε χρεωστική κάρτα έχει χρέωση από την Revolut και δεν έχει καμία χρέωση από την παραληπτρια τραπεζα. Στην πρώτη περίπτωση για να μην υπάρχει χρέωση ούτε από την παραληπτρια τραπεζα το ποσό του εμβάσματος θα πρέπει να είναι μέχρι 5€ για την Alpha Bank μέχρι 15€ για την Πειραιώς και την Εθνική και μέχρι 20€ για την Eurobank 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, alfeios είπε Η αποστολή σε λογαριασμό ΙΒΆΝ δεν έχει χρέωση από την Revolut. Υπάρχει όμως χρέωση εισερχόμενου μηνύματος από την παραληπτρια τραπεζα. Η αποστολή σε χρεωστική κάρτα έχει χρέωση από την Revolut και δεν έχει καμία χρέωση από την παραληπτρια τραπεζα. Στην πρώτη περίπτωση για να μην υπάρχει χρέωση ούτε από την παραληπτρια τραπεζα το ποσό του εμβάσματος θα πρέπει να είναι μέχρι 5€ για την Alpha Bank μέχρι 15€ για την Πειραιώς και την Εθνική και μέχρι 20€ για την Eurobank Μέχρι 20€ για: attica Bank, eurobank. Μέχρι 15€ για : Πειραιώς, Εθνική. Μέχρι 5€ για : Alphabank Απο τις Δοκιμασμένες. Διόρθωσα την εθνική (μιας και υπάρχουν 2 που έχουν ως βάση τα 15€).😁 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από andreasomagiras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Μέχρι 20€ για: attica Bank, eurobank, Εθνική τράπεζα. Μέχρι 15€ για : Πειραιώς Μέχρι 5€ για : Alphabank Απο τις Δοκιμασμένες. Διορθώνω. 20€ για Εθνική (έκανα λάθος πριν) Ευχαριστώ για τη διόρθωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, alfeios είπε Διορθώνω. 20€ για Εθνική (έκανα λάθος πριν) Ευχαριστώ για τη διόρθωση 1 ώρα πριν, andreasomagiras είπε Μέχρι 20€ για: attica Bank, eurobank, Εθνική τράπεζα. Μέχρι 15€ για : Πειραιώς Μέχρι 5€ για : Alphabank Απο τις Δοκιμασμένες. 15 είναι στην Εθνική όχι 20! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, asdfnikos είπε 15 είναι στην Εθνική όχι 20! Άρα δεν έκανα λάθος. Ξανά διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 10 hours ago, alfeios said: Άρα δεν έκανα λάθος. Ξανά διόρθωση Ακόμα 20 € φαίνεται. Αποθήκευσε την αλλαγή 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα