doll Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, NikosKallithea said: αυτο Απλά αν το κάνεις το ΣΚ θα έχεις επιπλέον +1%. Αρα για ΣΚ κάνεις τοπικό νόμισμα την Παρασκευή και την Δευτέρα τα ξανα-αλλάζεις πίσω. Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, doll είπε Απλά αν το κάνεις το ΣΚ θα έχεις επιπλέον +1%. Αρα για ΣΚ κάνεις τοπικό νόμισμα την Παρασκευή και την Δευτέρα τα ξανα-αλλάζεις πίσω. Σωστα? Ιδανικά αλλάζεις μόνο όσα θα χρειαστείς. Αν αλλάξει η ισοτιμία μη ευνοϊκά, μπορεί να χάσεις περισσότερα στις μετατροπές από την προμήθεια του 1%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, doll είπε Απλά αν το κάνεις το ΣΚ θα έχεις επιπλέον +1%. Αρα για ΣΚ κάνεις τοπικό νόμισμα την Παρασκευή και την Δευτέρα τα ξανα-αλλάζεις πίσω. Σωστα? Σωστα αλλά ανάξιο λόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2023 στις 4:23 ΜΜ, NikosKallithea είπε Τα screenshots που ανεβασες τι λενε δηλαδη; Τεσπα μηπως η καρτα της eurobank είναι επαγγελματική. 1. Έλα μου ντε. 2. Απλή χρεωστική κάρτα είναι. Στις 30/10/2023 στις 5:22 ΜΜ, NikosKallithea είπε @AndVal ...και θελει να κάνεις και κάποιο κοπο να ενημερωθείς για τις συναλλαγές κάρτες, φορτίσεις, gpay klp klp Ε αυτό είπα να κάνω ρωτώντας σε αυτό το νήμα. Στις 30/10/2023 στις 4:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Θέλει να έχεις συνδέσει στο gpay την κάρτα απο την οποία θα τραβήξει λεφτά . Θα το δοκιμάσω σήμερα. 1. Ποιο είναι το πλεονέκτημα να έχω το gpay στη revolut και όχι μια τυπική κάρτα τράπεζας; Τελικά εντόπισα το πρόβλημα. Πριν καιρό όταν έβγαλα την κάρτα της Πειραιώς και έβαλα της eurobank πρέπει να επέλεξα σαν νόμισμα το USD, επίτηδες ή κατα λάθος δε θυμάμαι τίποτα πια. Την διεγραψα και την ξαναεβαλα χωρις αυτη την φορα να δω καποια επιλογη νομισματος και τωρα δεν βγαζει πια το μηνυμα για χρεωση μετατροπης. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από AndVal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα ! Μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί. Θέλω να πάω Αμερική, κάνω όλο το ποσό σε δολάρια απευθείας μια φορά ή τα αφήνω ευρώ και χτυπάω ανά συναλλαγή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, AndVal είπε 1. Ποιο είναι το πλεονέκτημα να έχω το gpay στη revolut και όχι μια τυπική κάρτα τράπεζας; Την ρεβολούτ βάζεις στο gpay και όχι το ανάποδο.Αν εννοείς το gpay σαν τροπο μεταφοράς τότε απλά ειναι ένας ακόμα γρήγορος και δωρεάν τρόπος να μεταφέρεις χρήματα στην ρεβολουτ.Ειδικά οι κατοχοι κάρτας της Εθνικής που η τράπεζα τους μπλοκάρει την κάρτα όταν πάνε να φορτώσουν την ρεβολουτ έχουν σωθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, anthonykleis said: Καλημέρα ! Μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί. Θέλω να πάω Αμερική, κάνω όλο το ποσό σε δολάρια απευθείας μια φορά ή τα αφήνω ευρώ και χτυπάω ανά συναλλαγή ; Εγώ τα είχα αφήσει όλα €. Και όποτε ήθελα προσέθετα και άλλα € αν ξέμενα. Δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω να πω την αλήθεια. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από soiramk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, soiramk είπε Εγώ τα είχα αφήσει όλα €. Και όποτε ήθελα προσέθετα και άλλα € αν ξέμενα. Δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω να πω την αλήθεια. ναι αυτό είναι μια λύση απλά δεν ξέρω τι conversion rate έχει κάθε φορά ή αν αξίζει να το φάω μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα Εγινε ο λογαρισμός και επιβεβαιώθηκε με link από VODA. 1. Στην διαδικασία ΔΕΝ μου ζήτησε τον κωδικό που μου έστειλε η VODA και δεν ξερω αν πρέπει να τον περάσω κάπου. 2. Επέλεξα standard και πάω να κάνω chat αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Πάω βοήθεια-? δεν έχει κάτι άλλο.... 3. Για χρήματα πάω προσθήκη, επιλέγω κάρτα και βάζω στοιχεία κάρτας. Πως κάνω μετά μετατροπή? Ευχαριαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, doll είπε 3. Για χρήματα πάω προσθήκη, επιλέγω κάρτα και βάζω στοιχεία κάρτας. Πως κάνω μετά μετατροπή? Ευχαριαστώ. Πατάς πάνω στο more με τις τρεις τελείες -add new account-currency account.Επιλέγεις το νόμισμα που θες. Μπορείς να το κάνεις και απο το κουμπί exchange . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ehemythos68 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Τι κάνω όταν το τερματικό ζητάει pin σε εικονική κάρτα; Μου τυχαίνει συχνά πηγαίνοντας Τουρκία και όταν το ποσό είναι πάνω από 50 ευρώ συνήθως ζητάει pin κι ως γνωστό οι εικονικές κάρτες δεν έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ehemythos68 είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Τι κάνω όταν το τερματικό ζητάει pin σε εικονική κάρτα; Μου τυχαίνει συχνά πηγαίνοντας Τουρκία και όταν το ποσό είναι πάνω από 50 ευρώ συνήθως ζητάει pin κι ως γνωστό οι εικονικές κάρτες δεν έχουν. Το εχει περασει gpay ή curve ? Γιατι το gpay δεν ζηταει ποτε κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Στις 29/4/2021 στις 1:05 ΠΜ, jok είπε Καλησπερα εκανα χθες revolut για binance να την συνδεσω εκει.Μου ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη για revolut bank και ζητουσε αφμ πατησα ακυρο.ειναι αναγκαστικο να γινει αυτο να δηλωσω αφμ; Καλησπέρα σας Νέος στην Revolut . Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να παραλείψω την συμπλήρωση του ΑΦΜ στα στοιχεία του λογαριασμού και να προχωρήσω σε καταθέσεις και αναλήψεις χωρίς πρόβλημα ; Γνωστοί μου που χρησιμοποιούν για συναλλαγες μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , γίνονται αναλήψεις και καταθέσεις και χωρίς να δηλώσεις ΑΦΜ ασχέτως του μηνύματος που σου εμφανίζει για την δήλωση . Την γνώμη σας παρακαλώ ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Georgios87 είπε Καλησπέρα σας Νέος στην Revolut . Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να παραλείψω την συμπλήρωση του ΑΦΜ στα στοιχεία του λογαριασμού και να προχωρήσω σε καταθέσεις και αναλήψεις χωρίς πρόβλημα ; Γνωστοί μου που χρησιμοποιούν για συναλλαγες μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , γίνονται αναλήψεις και καταθέσεις και χωρίς να δηλώσεις ΑΦΜ ασχέτως του μηνύματος που σου εμφανίζει για την δήλωση . Την γνώμη σας παρακαλώ ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων δεν ξερω τι σου λενε οι γνωστοι σου, η παροχη ΑΦΜ ειναι υποχρεωτικη ως μερος του kyc. ακομα κ αν μπορεις να το παρακαμψεις κατα την εγγραφη, μην παραπονιεσαι μετα αμα σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο με τα χρηματα σου κλειδωμενα μεχρι να δωσεις αφμ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, pp6210 είπε δεν ξερω τι σου λενε οι γνωστοι σου, η παροχη ΑΦΜ ειναι υποχρεωτικη ως μερος του kyc. ακομα κ αν μπορεις να το παρακαμψεις κατα την εγγραφη, μην παραπονιεσαι μετα αμα σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο με τα χρηματα σου κλειδωμενα μεχρι να δωσεις αφμ... To KYC (Know Your Customer) δεν αφορά μόνο τις Ελληνικές τράπεζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα