Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, kostakiss είπε

οι συναλλαγες με revo, εξακολουθουν να μην προσμετρωνται στο χτισιμο αφορολογητου?

...και ούτε πρόκειται ποτέ

28 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tsino είπε

Αν κάνω refer φίλο. παίρνουμε και οι 2 από 70€ ή μόνο εγώ  ?

Εσύ, αλλά μπορείτε να τα μοιράσετε όπως θέλετε μεταξύ σας, αν υπάρχει εμπιστοσύνη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/10/2023 στις 8:19 ΜΜ, Doubt είπε

Η κάρτα είναι η ίδια φαντάζομαι.

Αν μπορείς ανέβασε screenshot το κάθε βήμα που κανείς για τη φόρτιση.

Επίσης.. μέσω gpay έχεις δοκιμάσει;

1. Η ίδια κάρτα revolute.

2. Στη homescreen της revolute κάνω:

• add money και ....
  • ωπς !! ειχα ξεχάσει ότι έβγαλα τη χρεωστική της Πειραιώς και έβαλα αυτή της Eurobank... 
  • μετά add money securely
  • βαζω το cvv και add money
  • και μετά μου βγάζει το μήνυμα που έγραψα πιο πριν (add money in card's currency)

Έβαλα και δυο screenshots.

3. Το gpay πριν κάτι μήνες το έβαλα στο κινητό και το έχω δουλέψει ελάχιστα. Μόνο την κάρτα της Eurobank και το govpass έχω συνδέσει. 

Στις 28/10/2023 στις 8:27 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Πώς προσθέτεις λεφτά που σου ζητάει προμήθεια η ελληνική τράπεζα; Με έμβασμα; Mε συνδεδεμένη κάρτα; Gpay?

1. -

2. Δεν έχω συνδέσει ποτέ τη revolute με το gpay.

Screenshot_2023-10-30-14-31-34-295_com.revolut.revolut.jpg

Screenshot_2023-10-30-14-32-38-259_com.revolut.revolut.jpg

Δημοσ.

Θέλει να έχεις συνδέσει στο gpay την κάρτα απο την οποία θα τραβήξει λεφτά .

1 ώρα πριν, AndVal είπε

1. Η ίδια κάρτα revolute.

2. Στη homescreen της revolute κάνω:

• add money και ....
  • ωπς !! ειχα ξεχάσει ότι έβγαλα τη χρεωστική της Πειραιώς και έβαλα αυτή της Eurobank... 
  • μετά add money securely
  • βαζω το cvv και add money
  • και μετά μου βγάζει το μήνυμα που έγραψα πιο πριν (add money in card's currency)

Έβαλα και δυο screenshots.

3. Το gpay πριν κάτι μήνες το έβαλα στο κινητό και το έχω δουλέψει ελάχιστα. Μόνο την κάρτα της Eurobank και το govpass έχω συνδέσει. 

1. -

2. Δεν έχω συνδέσει ποτέ τη revolute με το gpay.

Screenshot_2023-10-30-14-31-34-295_com.revolut.revolut.jpg

Screenshot_2023-10-30-14-32-38-259_com.revolut.revolut.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μπουν χρήματα στη revo χωρίς χρεώσεις, κάνεις top-up μέσα από την εφαρμογή και συνδέεις την χρεωστική της τράπεζας (πειρεώς) ή κάτι άλλο?

Επίσης πρώτα βγάζουμε virtual κάρτα και μετά top-up?

Επεξ/σία από doll
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, doll είπε

Για να μπουν χρήματα στη revo χωρίς χρεώσεις, κάνεις top-up μέσα από την εφαρμογή και συνδέεις την χρεωστική της τράπεζας (πειρεώς) ή κάτι άλλο?

Υποθέτω ότι δεν έχεις κάνει λογαριασμό ακόμη στη Revolut; Με το που θα κάνεις λογαριασμό θα σου φτιάξουν αυτόματα ένα iban (Λιθουανίας αν δεν κάνω λάθω, θα ξεκινάει από LT αντί για GR που δίνουν οι ελληνικές τράπεζες) και επίσης θα σου φτιάξουν αυτόματα και την πρώτη σου Virtual κάρτα. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον για να αποκτήσεις Virtual κάρτα, θα υπάρχει ήδη. Για το top up αρκεί οποιαδήποτε χρεωστική κάρτα Ελληνικής τράπεζας, και δεν υπάρχουν χρεώσεις. Σου χρεώνουν το ποσό στην Ελληνική χρεωστική κάρτα και μεταφέρεται ακέραιο στον λογαριασμό σου στη Revolut.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, doll είπε

Top up όπως το είπες αλλά αφού εχεις συνδέσεις την κάρτα απο όπου θα τραβήξει χρήματα..Επίσης γίνεται και με gpay αν έχεις την ελληνική καρτα ενεργή στο gwallet.

Δεν παίζει ρόλο πότε θα βγάλεις  την εικονική κάρτα,

• Like 1
Δημοσ.

Θα αρχισω ταξιδια προς το UK , η ερωτηση ειναι θα βγαλω μια  revolut  θα ειναι σε ευρω σωστα ? θα κανω μεταφορα ποσου παραδειγμα 1000 ευρω απο ελληνικη καρτα επειτα θα πρεπει να τα μετατρεψω σε £ ? η μπορω να ψωνιζω εκει και να αφαιρουνται ευρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...