Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, razkal είπε

αρα δεν θα παρει καθολου απο τα δολλαρια, σωστα?

Ποτε δεν παίρνει δυο νομίσματα για μία αγορά

Δηλαδη αν ειχες πχ 70€ και 80$ η αγορά των 100$ δεν θα ήταν δυνατή και θα έτρωγες απόρριψη 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Εγώ έχω, το κινητό της μάνας μου όμως δεν έχει nfc.
Πιστεύεις ότι θα μπορώ να περάσω την virtual κάρτα της στο δικό μου google pay;
Θα μου πεις τι ρωτάω τώρα.

Μπορείς να προσθέσεις την κάρτα στο δικό σου ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Επίσης ακόμα και εαν δεν την προσθέσεις σε κανένα πορτοφόλι, μπορείς να κάνεις 3 συναλλαγές online.

Εύκολες λύσεις είναι οι πληρωμές λογαριασμών με κάρτα σε ιστοσελίδες εταιρειών (πχ ΔΕΗ, Cosmote και βάλε και κάρτα σε κάποιο καρτοκινητό) - χρήματα τα οποία έτσι και αλλιώς θα έδινες ώστε να μην αναγκαστείς να αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι απαραίτητα online.

1 ώρα πριν, fotis1997 είπε

Μπορείς να προσθέσεις την κάρτα στο δικό σου ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Επίσης ακόμα και εαν δεν την προσθέσεις σε κανένα πορτοφόλι, μπορείς να κάνεις 3 συναλλαγές online.

Εύκολες λύσεις είναι οι πληρωμές λογαριασμών με κάρτα σε ιστοσελίδες εταιρειών (πχ ΔΕΗ, Cosmote και βάλε και κάρτα σε κάποιο καρτοκινητό) - χρήματα τα οποία έτσι και αλλιώς θα έδινες ώστε να μην αναγκαστείς να αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι απαραίτητα online.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις προτάσεις.
Της έριξα απεγκατάσταση διότι περίμενα μία ημέρα και μου έβγαλε πως θα έπρεπε εκ νέου να υποβάλω τη διαδικασία των εγγράφων ταυτοπροσωπίας.
Να πάνε να πνιγούν, δεν πρόκειται για 33 ευρώ (-7 για έκδοση κάρτας) να μου σπάσουν τα νεύρα.

21 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις προτάσεις.
Της έριξα απεγκατάσταση διότι περίμενα μία ημέρα και μου έβγαλε πως θα έπρεπε εκ νέου να υποβάλω τη διαδικασία των εγγράφων ταυτοπροσωπίας.
Να πάνε να πνιγούν, δεν πρόκειται για 33 ευρώ (-7 για έκδοση κάρτας) να μου σπάσουν τα νεύρα.

Ο λόγος που την ήθελες ποιος ήταν;

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο λόγος που την ήθελες ποιος ήταν;

Καταρχάς εγώ έχω ήδη λογαριασμό.
Ήθελα να κάνω ref. τη μητέρα μου για να λάβω τα 40 ευρώ, όμως μία από τις προϋποθέσεις είναι να κάνεις παραγγελία φυσικής κάρτας.
Ωστόσο ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το βήμα διότι αφού ανέβασα φωτογραφίες της ταυτότητας της μάνας μου μετά από 1 ημέρα έβγαλε μήνυμα πως δεν το δέχεται και πρέπει να το υποβάλω από την αρχή.
Ε, δεν πρόκειται να χάσω περισσότερο το χρόνο μου.

Έχει και η υπομονή τα όρια της.

Μόλις τώρα, Gatoskylo8 είπε

Καταρχάς εγώ έχω ήδη λογαριασμό.
Ήθελα να κάνω ref. τη μητέρα μου για να λάβω τα 40 ευρώ, όμως μία από τις προϋποθέσεις είναι να κάνεις παραγγελία φυσικής κάρτας.
Ωστόσο ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το βήμα διότι αφού ανέβασα φωτογραφίες της ταυτότητας της μάνας μου μετά από 1 ημέρα έβγαλε μήνυμα πως δεν το δέχεται και πρέπει να το υποβάλω από την αρχή.
Ε, δεν πρόκειται να χάσω περισσότερο το χρόνο μου.

Έχει και η υπομονή τα όρια της.

Μηπως εχει παλιά ταυτότητα;

Τεσπα ,αφού δεν προχώρησες το θέμα δεν σε νοιάζει κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως εχει παλιά ταυτότητα;

Τεσπα ,αφού δεν προχώρησες το θέμα δεν σε νοιάζει κιόλας.

Ναι, έχει παλιά όμως με λατινικούς χαρακτήρες και η.ε. το 2011
Όμως αφού το 2026 θα πρέπει να αντικατασταθεί με τη νεα, για ποιο λόγο να θέλουν από τώρα την καινούρια;
Μέχρι πριν 1 μήνα δέχονταν τις ελληνικές ταυτότητες και τώρα τους έπιασε ο πόνος;

Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.

Επεξ/σία από Gatoskylo8

3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Ναι, έχει παλιά όμως με λατινικούς χαρακτήρες και η.ε. το 2011
Όμως αφού το 2026 θα πρέπει να αντικατασταθεί με τη νεα, για ποιο λόγο να θέλουν από τώρα την καινούρια;
Μέχρι πριν 1 μήνα δέχονταν τις ελληνικές ταυτότητες και τώρα τους έπιασε ο πόνος;

Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.

Mε την τροποποίηση του νομου σημερα οι ταυτότητες ληγουν στα 10 χρόνια, οπότε έχει ληξει η ταυτότητα της μάνας σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να μεταφέρω στη revolut λεφτα απο την Πειραώς μου βγάζει μήνυμα ότι:

'To avoid bank fees you should always add money in the cards currency. Your card seems to be in USD. Do you still want to add EUR?'

Και δίνει δυο επιλογές : 'Yes, continue' ή No, deposit in USD'

Δε θυμάμαι ποτέ να όρισα το USD σαν νόμισμα του λογαριασμού μου.

Πώς θα διορθώσω αυτό το πρόβλημα για να μη μου κρατάει την παραμικρή προμήθεια η Πειραιώς;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από AndVal

2 ώρες πριν, AndVal είπε

Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να μεταφέρω στη revolut λεφτα απο την Πειραώς μου βγάζει μήνυμα ότι:

'To avoid bank fees you should always add money in the cards currency. Your card seems to be in USD. Do you still want to add EUR?'

Και δίνει δυο επιλογές : 'Yes, continue' ή No, deposit in USD'

Δε θυμάμαι ποτέ να όρισα το USD σαν νόμισμα του λογαριασμού μου.

Πώς θα διορθώσω αυτό το πρόβλημα για να μη μου κρατάει την παραμικρή προμήθεια η Πειραιώς;

Ευχαριστώ.

Eχεις ανοίξει USD λογαριασμό;

Mήπως πας να προσθέσεις χρήματα μέσω αυτού? 

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eχεις ανοίξει USD λογαριασμό;

Mήπως πας να προσθέσεις χρήματα μέσω αυτού? 

Όχι, δε θυμαμαι να έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλο λογαριασμό με διαφορετικό iban για USD δεν έχω φτιάξει.

Στο παρόν iban έχω κάποια ποσά σε EUR, USD, και τσέχικες κορόνες χρόνια τώρα αλλά δε βλέπω κάποια επιλογή για να κάνεις κάποιο από αυτά defaut νόμισμα ή να ορίζεις σε τι νόμισμα θες να τραβάς λεφτά από την Πειραιώς.

Αυτό που κάνω είναι να βάζω λεφτά στη revolut από την ελληνική τράπεζα και μετά πληρώνω υπηρεσίες πχ domain names σε USD.

Τον τελευταίο καιρό μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί. 

Πάντως, η Πειραιώς μου κρατάει προμήθεια για αυτό, ενώ παλιότερα τίποτα.

7 λεπτά πριν, AndVal είπε

Όχι, δε θυμαμαι να έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλο λογαριασμό με διαφορετικό iban για USD δεν έχω φτιάξει.

Στο παρόν iban έχω κάποια ποσά σε EUR, USD, και τσέχικες κορόνες χρόνια τώρα αλλά δε βλέπω κάποια επιλογή για να κάνεις κάποιο από αυτά defaut νόμισμα ή να ορίζεις σε τι νόμισμα θες να τραβάς λεφτά από την Πειραιώς.

Αυτό που κάνω είναι να βάζω λεφτά στη revolut από την ελληνική τράπεζα και μετά πληρώνω υπηρεσίες πχ domain names σε USD.

Η κάρτα είναι η ίδια φαντάζομαι.

Αν μπορείς ανέβασε screenshot το κάθε βήμα που κανείς για τη φόρτιση.

Επίσης.. μέσω gpay έχεις δοκιμάσει;

11 λεπτά πριν, AndVal είπε

Πως προσθέτεις λεφτά που σου ζητάει προμήθεια η ελληνική τράπεζα;Με έμβασμα;Mε συνδεδεμένη κάρτα;Gpay?

1 ώρα πριν, AndVal είπε

Δοκιμασε να αφαιρέσεις την καρτα και να την ξαναπεράσεις. είτε να πληρώσεις με Google pay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...