Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

μπορεί να την περάσει στο κινητό του apple pay / google wallet.

ναι όπως έγγραψα και πριν  δεν του εμφανίζει να κάνει αγορές σε φυσικό κατάστημα, και δε μπορεί να το ενεργοποιήσει την επιλογή για την κάρτα του. 
Με την εικονική θα μπορέσει; Μιας και είναι έξω τώρα να του το πώ να το κάνει :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

ναι όπως έγγραψα και πριν  δεν του εμφανίζει να κάνει αγορές σε φυσικό κατάστημα, και δε μπορεί να το ενεργοποιήσει την επιλογή για την κάρτα του. 
Με την εικονική θα μπορέσει; Μιας και είναι έξω τώρα να του το πώ να το κάνει :P 

εκανες edit και στα δυο σου μηνύματα αφοτου απάντησα,εγώ απάντησα σε αυτό που έκανα παράθεση.

Δεν είναι  δύσκολο,εχει κουμπί κάτω απο την virtual καρτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

εκανες edit και στα δυο σου μηνύματα αφοτου απάντησα,εγώ απάντησα σε αυτό που έκανα παράθεση.

Δεν είναι  δύσκολο,εχει κουμπί κάτω απο την virtual καρτα.

Ναι αλλά δεν μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω 😛 

ή πρέπει σονι κ ντε να ερθει η φυσικη και να την λινκαρει για να ενεργοποιηθουν αυτές οι επιλογές για όλες τις κάρτες;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ναι αλλά δεν μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω 😛 

ή πρέπει σονι κ ντε να ερθει η φυσικη και να την λινκαρει για να ενεργοποιηθουν αυτές οι επιλογές για όλες τις κάρτες;

Δεν μπορεί να βγάλει virtual κάρτα;Δεν χρειάζεται να παραλάβει φυσική καρτα.Εσύ δεν έχεις revolut να δεις τι και πως;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

καταρχας μπορει να βγαλει virtual δωρεαν - αν δεν το εχει κανει ηδη, δεν χρειαζεται η φυσικη. Κατω απο τη virtual εχει κουμπι add to google pay αν εχει android κ ολοκληρωνοντας αυτο, μπορει απλως ανοιγωντας nfc να πληρωσει σουπερ ν μινι μαρκετ, ακομα κ βενζιναδικα (shell σιγουρα), οποτε ειναι doable οι συναλλαγες που ζηταει. Αν βαλει και google wallet θα μπορει να διαχειριζεται ευκολοτερα αυτες τις virtual καρτες, εφω εχω κ ρεβο κ payzy στο wallet. αν εχει iphone ας πει καποιος τη διαδικασια για apple pay.

εκανε top up οπως ζηταει η του περασες εσυ χρηματα - προσεξε το αυτο!

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pp6210 είπε

καταρχας μπορει να βγαλει virtual δωρεαν - αν δεν το εχει κανει ηδη, δεν χρειαζεται η φυσικη. Κατω απο τη virtual εχει κουμπι add to google pay αν εχει android κ ολοκληρωνοντας αυτο, μπορει απλως ανοιγωντας nfc να πληρωσει σουπερ ν μινι μαρκετ, ακομα κ βενζιναδικα (shell σιγουρα), οποτε ειναι doable οι συναλλαγες που ζηταει. Αν βαλει και google wallet θα μπορει να διαχειριζεται ευκολοτερα αυτες τις virtual καρτες, εφω εχω κ ρεβο κ payzy στο wallet. αν εχει iphone ας πει καποιος τη διαδικασια για apple pay.

εκανε top up οπως ζηταει η του περασες εσυ χρηματα - προσεξε το αυτο!

ty ωραιά! 
Θα του πω να περάσει τη virtual να πάει να πληρώσει με το κινητό. Έκανε top up με την κάρτα της τράπεζας του, δε με απασχολεί αυτό, στο συγκεκριμένο και μόνο σημείο που ρώτησα είχαμε κολλήσει.
Ευχαριστώ.

@Ukforthemoment έχω από το '15, μιλάμε για νέο λογαριασμό, εμένα είναι πλήρως λειτουργικός λογαριασμός. 'Αλλη συνθήκη για το φρέσκο ακαου, αλλά ευχαριστώ και πάλι για όλες τις απαντήσεις.

❤️ 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, όταν κάνεις αίτηση για φυσική σου βγάζει μια προσωρινή virtual που μπορείς να κάνεις χρήση, όταν κάνεις ενεργοποιήσει της φυσικής την διαγράφει

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα κάποια λεφτά στην paypal, από δουλειές που έχω κάνει στο upwork και τα μετέφερα στη revolut (500€). 
Πρέπει να ενημερώσω την λογίστρια μου να τα δηλώσει κάπου; Μήπως θα ήταν προτιμότερο ή/και το ίδιο να τα μεταφέρω κατευθείαν στον λογαριασμό μισθοδοσίας μου; 

Δημοσ.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το referal για να πάρω 40 ευρώ, πόσο καιρό κάνει μέχρι να αποσταλεί η physical card;

Θα προλάβω σε 19 ημέρες;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το referal για να πάρω 40 ευρώ, πόσο καιρό κάνει μέχρι να αποσταλεί η physical card;

Θα προλάβω σε 19 ημέρες;

Δεν έχεις κινητό με nfc ώστε να βάλεις μια  virtual κάρτα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις κινητό με nfc ώστε να βάλεις μια  virtual κάρτα;

Εγώ έχω, το κινητό της μάνας μου όμως δεν έχει nfc.
Πιστεύεις ότι θα μπορώ να περάσω την virtual κάρτα της στο δικό μου google pay;
Θα μου πεις τι ρωτάω τώρα.

Δημοσ.

σε online πληρωμη σε δολλαρια, μπορουμε να επιλεξουμε απο ποιο νομισμα θα τραβηξει τα λεφτα απο τη revolut?

πχ, αγορα 100$ κι εχω στη revolut 80$ και 200 ευρω.

αν θελω να πληρωσω με τα ευρω, μπορω να το επιλεξω καπου/καπως?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, razkal είπε

σε online πληρωμη σε δολλαρια, μπορουμε να επιλεξουμε απο ποιο νομισμα θα τραβηξει τα λεφτα απο τη revolut?

πχ, αγορα 100$ κι εχω στη revolut 80$ και 200 ευρω.

αν θελω να πληρωσω με τα ευρω, μπορω να το επιλεξω καπου/καπως?

Απο τα ευρώ θα πάρει αφού τα δολάρια που εχεις δεν επαρκούν, αν επαρκούσαν τα δολάρια θα έπαιρνε απο αυτά (προτεραιότητα έχει το ιδιο νόμισμα)

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, NikosKallithea said:

Απο τα ευρώ θα πάρει αφού τα δολάρια που εχεις δεν επαρκούν, αν επαρκούσαν τα δολάρια θα έπαιρνε απο αυτά (προτεραιότητα έχει το ιδιο νόμισμα)

αρα δεν θα παρει καθολου απο τα δολλαρια, σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...