tinapo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Υπάρχει μια μικρή προμήθεια τα Σαββατοκύριακα, τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα μπορούσα να μετατρέψω κάποια ευρώ στο νόμισμα του κράτους που είμαι κάποια καθημερινή για να τα χρησιμοποιήσω το Σ/Κ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, tinapo said: Θα μπορούσα να μετατρέψω κάποια ευρώ στο νόμισμα του κράτους που είμαι κάποια καθημερινή για να τα χρησιμοποιήσω το Σ/Κ ? φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 vietnamesiko currency που δεν εχει η ρεβολουτ, τι κανουμε; Για τις καθηνερινες θα κανει μονο του τη μετατροπη; και τα ΣΚ;; θα φαω προμηθεια αναγκαστικα; (μηπως συμφαιριε να κανει συναλλαγμα εκει;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, jimmysss! είπε vietnamesiko currency που δεν εχει η ρεβολουτ, τι κανουμε; Για τις καθηνερινες θα κανει μονο του τη μετατροπη; και τα ΣΚ;; θα φαω προμηθεια αναγκαστικα; (μηπως συμφαιριε να κανει συναλλαγμα εκει;) Μπορει να εχει προμηθεια και τις καθημερινες σε αυτο. Ψαξε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riznik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει κάποια αλλαγή και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω verify με ταυτότητα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, riznik είπε Υπάρχει κάποια αλλαγή και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω verify με ταυτότητα ; Ταυτότητα πέραν την δεκαετίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riznik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ταυτότητα πέραν την δεκαετίας; η ταυτότητα έχει 4 χρόνια και έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές , οι φωτογραφίες βγαίνουν μια χαρα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τότε να επικοινωνήσω μαζί τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, riznik είπε η ταυτότητα έχει 4 χρόνια και έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές , οι φωτογραφίες βγαίνουν μια χαρα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τότε να επικοινωνήσω μαζί τους.. Πιθανόν να πήραν πρέφα τις ταυτότητες νέου τύπου. Έκανες αρχική εγγραφή και ταυτοποίηση ή κάποια ανανέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, riznik είπε Υπάρχει κάποια αλλαγή και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω verify με ταυτότητα ; Μπορεί και να το έχεις σκεφτεί ήδη, αλλά μήπως έχεις δίπλωμα οδήγησης; Αν ναι, δοκίμασε και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Αν έχεις νεου τύπου διπλωμα οδήγησης , το δεχονται. Εγώ το έκανα πριν 3 μήνες μιας και εχει λήξει η ταυτοτητά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Φίλος που τον έκανες refer και άνοιξε λογαριασμό, αν πληρώσει λογαριασμό nova (eon tv) μετράει στη 1 συναλλαγή από τις 3 συναλλαγές που χρειάζεται να κάνει για να πάρεις το μπόνους εγγραφής; Έκανε ήδη 2 σε efood και gavimo, και έμεινε ένα υπόλοιπο από τα χρήματα που έβαλε και σκέφτεται αν είναι να πληρώσει τον λογαριασμό του ή πάρει πάλι κάνα παιχνίδι από κάποιο κλειδάδικο όπως το gamivo. Δε βγάζω άκρη με τις προϋποθέσεις που γράφουν, ούτε και με το άθλιο αργό τους chat support που μου τα κάνει copy paste τα ίδια πράγματα, ενώ μιλάω με πραγματικό άνθρωπο . Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Ερώτηση: Φίλος που τον έκανες refer και άνοιξε λογαριασμό, αν πληρώσει λογαριασμό nova (eon tv) μετράει στη 1 συναλλαγή από τις 3 συναλλαγές που χρειάζεται να κάνει για να πάρεις το μπόνους εγγραφής; Δε βγάζω άκρη με τις προϋποθέσεις που γράφουν, ούτε και με το άθλιο αργό τους chat support που μου τα κάνει copy paste τα ίδια πράγματα, ενώ μιλάω με πραγματικό άνθρωπο . Αν θυμάμαι καλά μετά απο κάθε συναλλαγή σου γράφει αν καλύπτει τις απαιτήσεις. Αλλά υπάρχουν και τα ΣΜ που μπορεί να πάει και να αγοράσει κάτι και να είναι σίγουρος. Μπορεί να το κάνει 3 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν θυμάμαι καλά μετά απο κάθε συναλλαγή σου γράφει αν καλύπτει τις απαιτήσεις. Αλλά υπάρχουν και τα ΣΜ που μπορεί να πάει και να αγοράσει κάτι και να είναι σίγουρος. Μπορεί να το κάνει 3 φορές. Ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω τι ειναι ΣΜ. Δεν του έχει έρθει η φυσική κάρτα, μπορώ να πάει σε μαγαζί; Γιατί δεν του εμφανίζει να κάνει αγορές σε φυσικό κατάστημα, και δε μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε Ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω τι ειναι ΣΜ Σούπερ Μαρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Σούπερ Μαρκετ. αχά! ευχαριστώ γιάυτό. Αν βγάλει την εικονική κάρτα θα μπορεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα