asdfnikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Εχω χασει επεισόδια μαλλον . Απο πότε έβαλαν fees στο topup μεσω καρτας ή gpay ? Δεν έχουν εκτος απο μερικές πιστωτικές είτε εταιρικές κάρτες
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δεν έχουν εκτος απο μερικές πιστωτικές είτε εταιρικές κάρτες Το εψαξα μετα και ειδα οτι η νεα μου καρτα βγηκε σαν business χρεωστική ... Αλλα λογια να αγαπιόμαστε. Λες και εχουνε διαφορά !!!
Con_stant1ne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Θα ταξιδέψω Ουγγαρία και θα χω μέσα ευρώ. Στις συναλλαγές το σκ κρατάει προμήθεια; Αν κρατάει πχ 1% αλλά με ελάχιστη χρέωση προμήθειας πχ 1€ να ξέρω να κάνω μετατροπή σε τοπικό.
l_kostas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Έχω 2 μήνες δωρεάν revolut premium και από εκεί και πέρα υπάρχει δέσμευση ετήσια με μηνιαίο πάγιο. Θα μπορώ να ακυρώσω στη λήξη των 2 μηνών ή θα πρέπει να μείνω υποχρεωτικά;
Billator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, l_kostas είπε Έχω 2 μήνες δωρεάν revolut premium και από εκεί και πέρα υπάρχει δέσμευση ετήσια με μηνιαίο πάγιο. Θα μπορώ να ακυρώσω στη λήξη των 2 μηνών ή θα πρέπει να μείνω υποχρεωτικά; Αν μιλήσεις με το support μπορείς να ακυρώσεις, εμένα δεν με άφηνε και ρώτησα το support και το έκαναν.
asdfnikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, l_kostas είπε Έχω 2 μήνες δωρεάν revolut premium και από εκεί και πέρα υπάρχει δέσμευση ετήσια με μηνιαίο πάγιο. Θα μπορώ να ακυρώσω στη λήξη των 2 μηνών ή θα πρέπει να μείνω υποχρεωτικά; Κανονικα θα πρέπει να σε αφήνει να ακυρώσεις
mrvaggos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Θα πάω σε λίγες μέρες Άμπου Ντάμπι. Πρέπει να προσέξω κάτι για την χρησιμοποίηση της κάρτας (αλλαγή ρύθμισης στην εφαρμογή για συνάλλαγμα κυρίως); Γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε διναρια από ευρώ κατά την συναλλαγή; Είδα πριν μερικές σελίδες που λέγατε για Ουγγαρία Πολωνία για το pos σε περίπτωση που ρωτήσει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Αν ισχύει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα. Θα πάω σε λίγες μέρες Άμπου Ντάμπι. Πρέπει να προσέξω κάτι για την χρησιμοποίηση της κάρτας (αλλαγή ρύθμισης στην εφαρμογή για συνάλλαγμα κυρίως); Γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε διναρια από ευρώ κατά την συναλλαγή; Είδα πριν μερικές σελίδες που λέγατε για Ουγγαρία Πολωνία για το pos σε περίπτωση που ρωτήσει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Αν ισχύει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ Παντού οταν σε ρωτάει πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα. 1
keeper5511 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδια! Γνωρίζει κάποιος γιατι δεν μπορώ να συνδέσω revolut κ ebay ώστε να πληρώνομαι εκεί σαν νέος πωλητής?
Fan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Fan είπε Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά; Αν έχουν epos ναι.Πχ ΔΕΗ Cosmote vodafone πληρώνεις μέσα απο το site τους.
gokuthelegend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Fan είπε Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά; Μπορείς να δεις αν η υπηρεσία που πληρώνεις αν έχει επιλογή να πληρώσεις από την ιστοσελίδα της με χρεωστική κάρτα. Γλυτώνεις τις προμήθειες και μπορείς να πληρώνεις και με κάρτες Ελληνικών τραπεζών για να περνάνε και στο αφορολόγητο.
Fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν έχουν epos ναι.Πχ ΔΕΗ Cosmote vodafone πληρώνεις μέσα απο το site τους. 7 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Μπορείς να δεις αν η υπηρεσία που πληρώνεις αν έχει επιλογή να πληρώσεις από την ιστοσελίδα της με χρεωστική κάρτα. Γλυτώνεις τις προμήθειες και μπορείς να πληρώνεις και με κάρτες Ελληνικών τραπεζών για να περνάνε και στο αφορολόγητο. Σωστό αυτό. Καλή ιδέα
tinapo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έχεις στην Revolut ευρώ και θέλεις να πληρώσεις πχ σε λίρες απ' ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει αυτόματα με μετατροπή που θα κάνει η Revolut. Η ερώτησή μου είναι αν αυτό θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, αν πχ είναι ημέρα Κυριακή ή δεν έχει σημασία η ημέρα. Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται (αν γίνεται) έξτρα χρέωση; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από tinapo
gokuthelegend Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, tinapo είπε Αν έχεις στην Revolut ευρώ και θέλεις να πληρώσεις πχ σε λίρες απ' ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει αυτόματα με μετατροπή που θα κάνει η Revolut. Η ερώτησή μου είναι αν αυτό θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, αν πχ είναι ημέρα Κυριακή ή δεν έχει σημασία η ημέρα. Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται (αν γίνεται) έξτρα χρέωση; Υπάρχει μια μικρή προμήθεια τα Σαββατοκύριακα, τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα