Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Εχω χασει επεισόδια μαλλον . 

Απο πότε έβαλαν fees στο topup μεσω καρτας ή gpay ? 

Δεν έχουν εκτος απο μερικές πιστωτικές είτε εταιρικές κάρτες

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Δεν έχουν εκτος απο μερικές πιστωτικές είτε εταιρικές κάρτες

Το εψαξα μετα και ειδα οτι η νεα μου καρτα βγηκε σαν business χρεωστική  ...

Αλλα λογια να αγαπιόμαστε. Λες και εχουνε διαφορά !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ταξιδέψω Ουγγαρία και θα χω μέσα ευρώ. Στις συναλλαγές το σκ κρατάει προμήθεια; Αν κρατάει πχ 1% αλλά με ελάχιστη χρέωση προμήθειας πχ 1€ να ξέρω να κάνω μετατροπή σε τοπικό.

Δημοσ.

Έχω 2 μήνες δωρεάν revolut premium και από εκεί και πέρα υπάρχει δέσμευση ετήσια με μηνιαίο πάγιο. 

Θα μπορώ να ακυρώσω στη λήξη των 2 μηνών ή θα πρέπει να μείνω υποχρεωτικά; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, l_kostas είπε

Έχω 2 μήνες δωρεάν revolut premium και από εκεί και πέρα υπάρχει δέσμευση ετήσια με μηνιαίο πάγιο. 

Αν μιλήσεις με το support μπορείς να ακυρώσεις, εμένα δεν με άφηνε και ρώτησα το support και το έκαναν. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, l_kostas είπε

Κανονικα θα πρέπει να σε αφήνει να ακυρώσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα πάω σε λίγες μέρες Άμπου Ντάμπι. Πρέπει να προσέξω κάτι για την χρησιμοποίηση της κάρτας (αλλαγή ρύθμισης στην εφαρμογή για συνάλλαγμα κυρίως); Γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε διναρια από ευρώ κατά την συναλλαγή; Είδα πριν μερικές σελίδες που λέγατε για Ουγγαρία Πολωνία για το pos σε περίπτωση που ρωτήσει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Αν ισχύει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Καλησπέρα. Θα πάω σε λίγες μέρες Άμπου Ντάμπι. Πρέπει να προσέξω κάτι για την χρησιμοποίηση της κάρτας (αλλαγή ρύθμισης στην εφαρμογή για συνάλλαγμα κυρίως); Γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε διναρια από ευρώ κατά την συναλλαγή; Είδα πριν μερικές σελίδες που λέγατε για Ουγγαρία Πολωνία για το pos σε περίπτωση που ρωτήσει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Αν ισχύει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ

Παντού οταν σε ρωτάει πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fan είπε

Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά;

Αν έχουν epos ναι.Πχ ΔΕΗ Cosmote vodafone πληρώνεις μέσα απο το site τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Μπορείς να δεις αν η υπηρεσία που πληρώνεις αν έχει επιλογή να πληρώσεις από την ιστοσελίδα της με χρεωστική κάρτα. Γλυτώνεις τις προμήθειες και μπορείς να πληρώνεις και με κάρτες Ελληνικών τραπεζών για να περνάνε και στο αφορολόγητο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχουν epos ναι.Πχ ΔΕΗ Cosmote vodafone πληρώνεις μέσα απο το site τους.

7 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μπορείς να δεις αν η υπηρεσία που πληρώνεις αν έχει επιλογή να πληρώσεις από την ιστοσελίδα της με χρεωστική κάρτα. Γλυτώνεις τις προμήθειες και μπορείς να πληρώνεις και με κάρτες Ελληνικών τραπεζών για να περνάνε και στο αφορολόγητο.

Σωστό αυτό. Καλή ιδέα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις στην Revolut ευρώ και θέλεις να πληρώσεις πχ σε λίρες απ' ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει αυτόματα
με μετατροπή που θα κάνει η Revolut.

Η ερώτησή μου είναι αν αυτό θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, αν πχ είναι ημέρα Κυριακή ή δεν έχει σημασία η ημέρα.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται (αν γίνεται) έξτρα χρέωση;

Επεξ/σία από tinapo
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tinapo είπε

Αν έχεις στην Revolut ευρώ και θέλεις να πληρώσεις πχ σε λίρες απ' ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει αυτόματα
με μετατροπή που θα κάνει η Revolut.

Η ερώτησή μου είναι αν αυτό θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, αν πχ είναι ημέρα Κυριακή ή δεν έχει σημασία η ημέρα.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται (αν γίνεται) έξτρα χρέωση;

Υπάρχει μια μικρή προμήθεια τα Σαββατοκύριακα, τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...