enterhere Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στις 4/10/2023 στις 1:50 ΠΜ, argonaut είπε Χα, δεν έχετε κάνει διαχειριστές μου φαίνεται. Εγώ, ως διαχειριστής, έχω μεριμνήσει να έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές τράπεζες. Και έχω μοιράσει τα IBAN εγγράφως σε όλους τους ενοίκους. Έλα όμως που υπάρχει ένοικος (ενοικιαστής, αν και αυτό δεν έχει σημασία) ο οποίος από την δική του Εθνική βάζει τα κοινόχρηστα στην δική μου Πειραιώς. Και όταν του λες το λάθος του και του το δίνεις εγγράφως με την χρέωση της τράπεζας για το εισερχόμενο τι κάνει; Την επόμενη φορά από την δική του Πειραιώς τα βάζει στην δική μου Εθνική..... Εδώ σας θέλω τώρα...... Τις αποδείξεις οτι πλήρωσαν πως τις παίρνουν; Περνάνε απο το διαμέρισμα σου;
runner69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, enterhere είπε Τις αποδείξεις οτι πλήρωσαν πως τις παίρνουν; Περνάνε απο το διαμέρισμα σου; Γιατι να περασουν; Εχεις την αποδειξη συναλλαγης απο το ebanking.
argonaut Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, runner69 said: Γιατι να περασουν; Εχεις την αποδειξη συναλλαγης απο το ebanking. Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τις αποδείξεις τις υπογράφω και τις πετάω κάτω από την πόρτα μαζί με το επόμενο ειδοποιητήριο για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά. Για όσους ακόμη πληρώνουν μετρητά τις δίνω χέρι με χέρι αφού πρώτα τις υπογράψω την στιγμή της εξόφλησης. Οι αποδείξεις πληρωμής όμως εξασφαλίζουν και την διαχείριση. Οι αποδείξεις που δεν έχουν επιδοθεί και βρίσκονται στα χέρια του διαχειριστή αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση που κάποιος δεν πληρώνει κοινόχρηστα και η πολυκατοικία κινηθεί εναντίον του δικαστικά. Και για να μην είμαστε off-topic πληρωμές γίνονται δεκτές και σε Revolut αλλά κανένας δεν το έχει κάνει ακόμη. 1
runner69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Spoiler Στις 6/10/2023 στις 2:32 ΠΜ, argonaut είπε Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τις αποδείξεις τις υπογράφω και τις πετάω κάτω από την πόρτα μαζί με το επόμενο ειδοποιητήριο για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά. Για όσους ακόμη πληρώνουν μετρητά τις δίνω χέρι με χέρι αφού πρώτα τις υπογράψω την στιγμή της εξόφλησης. Οι αποδείξεις πληρωμής όμως εξασφαλίζουν και την διαχείριση. Οι αποδείξεις που δεν έχουν επιδοθεί και βρίσκονται στα χέρια του διαχειριστή αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση που κάποιος δεν πληρώνει κοινόχρηστα και η πολυκατοικία κινηθεί εναντίον του δικαστικά. Και για να μην είμαστε off-topic πληρωμές γίνονται δεκτές και σε Revolut αλλά κανένας δεν το έχει κάνει ακόμη. Μα συζητάμε για αυτους που πληρώνουν. Δεν καταλαβα γιατι δαιφωνεις. Μπραβο σου που το δινεις σαν διαχειριστής απλα δεν το βρισκω υποχρεωτικο να το λαβω. Εξτρα χαρτουρα ενω το εχουμε ηλεκτρονικά.
asdfnikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, zoranb είπε To fee των €3.12 είναι κάτι νέο; πάτα πάνω στο ποσό και εξηγεί από που προκύπτει. Λογικά λόγω του Σαββάτου
japetus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ξέρει κανείς αν είναι ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες ταυτότητές μας και τις δέχονται για ταυτοποίηση;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, zoranb είπε To fee των €3.12 είναι κάτι νέο; Ξεπέρασες το όριο του μήνα;
zoranb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 9 hours ago, Ukforthemoment said: Ξεπέρασες το όριο του μήνα; Υπάρχει όριο μήνα;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Υπάρχει όριο μήνα; Υπάρχει
zoranb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 9 hours ago, asdfnikos said: πάτα πάνω στο ποσό και εξηγεί από που προκύπτει. Λογικά λόγω του Σαββάτου Έχει μια εξήγηση "Save on exchange fees. Get unlimited free fee-FX Monday to Friday", οπότε μάλλον είναι λόγω ΣΚ να υποθέσω; 4 minutes ago, Ukforthemoment said: Υπάρχει Πόσο είναι;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Έχει μια εξήγηση "Save on exchange fees. Get unlimited free fee-FX Monday to Friday", οπότε μάλλον είναι λόγω ΣΚ να υποθέσω; Πόσο είναι; 1000€ στο απλό πρόγραμμα,πάνω απο εκεί βάζει 1% έξοδα. Πατάς στο ονομα σου πάνω αριστερά,στο πλάνο που έχεις ,και θα σου γράφει το όριο για μετρητά και μετατροπή.
Kapetanakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Ρε παιδιά κρυπτονομισματα πως αγοράζουμε?? πρέπει να τα μετατρέψω σε δολάρια ?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε Ρε παιδιά κρυπτονομισματα πως αγοράζουμε?? πρέπει να τα μετατρέψω σε δολάρια ? Οχι δεν χρειάζεται καμια μετατροπη
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Εχω χασει επεισόδια μαλλον . Απο πότε έβαλαν fees στο topup μεσω καρτας ή gpay ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα