Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, prefuse είπε εδω μιλάμε για τεμπέλη που τον ψάχνεις στα καφενεία τις 4 ωρες που μας "δουλεύει" ευχαριστώ ολους για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια απολύστε τον.
runner69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Θα μπορούσε να ανοίξει απλούς λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες και ο κάθε κάτοικος της πολυκατοικίας να καταθέτει όπου τον βολεύει. και καθε φορα που θα αλλαζει ο διαχειριστης θα πρεπει να κανει το ιδιο επομενος; Ζορικο. Κατ'εμε συμφωνια των περισσοτερων για μια τραπεζα που βολευει και ανοιγμα ολων των υπολοιπων σε αυτη την τραπεζα.
gokuthelegend Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, runner69 είπε και καθε φορα που θα αλλαζει ο διαχειριστης θα πρεπει να κανει το ιδιο επομενος; Ζορικο. Κατ'εμε συμφωνια των περισσοτερων για μια τραπεζα που βολευει και ανοιγμα ολων των υπολοιπων σε αυτη την τραπεζα. Νομίζω ποιο λογικό είναι να ανοίξει ένας λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες, παρά όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας να ανοίξουν 1 λογαριασμό στην ίδια τράπεζα. Αν κιόλας ο καθένας έχει συγκεκριμένο λογαριασμό που λαμβάνει μισθό, σύνταξη ή δεν ξέρω τι άλλο θα είναι κάπως δύσκολο να αλλάξει τράπεζα. Εξάλλου αυτός ο ένας θα τρέξει 1 φορά σε όλες τις τράπεζες, δεν είναι κάτι που θα γίνεται για πάντα. Θα ανοίξει παράλληλα e-banking στην κάθε τράπεζα και δεν θα χρειάζεται να ξαναπατήσει ποτέ στα καταστήματα των τραπεζών. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από gokuthelegend
prefuse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, gokuthelegend said: Δεν μας εξήγησε ακριβώς ο φίλος για ποιο λόγο έστειλε από Revolut αλλά υποψιάζομαι ότι το έκανε με την σκέψη ότι θα γλύτωνε το κόστος των εξερχόμενων εμβασμάτων, μιας και η Revolut δεν χρεώνει τα εμβάσματα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν σκέφτηκε να υπολογίζει ότι η Ελληνική τράπεζα θα είχε χρέωση. Την Revolut όμως πως την φορτίζει; Δεν έχει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα; Θα μπορούσε να στέλνει τα χρήματα από εκείνον τον λογαριασμό. Φυσικά μπορεί να πέφτω και έξω στην υποψία μου, ας μας πει ο φίλος. αν θελεις τον ειλκικρινή λόγο... ειχα λεφτά στη revo και για να μην τα κατεβάζω προτίμησα αυτή την φορά να τον πλήρωσω απο εκεί, τις άλλες τα έδινα στο χέρι παρόλο που με είχε προειδοποιήση η προηγούμενη οτι δεν τον εμπιστευόταν και του τα έβαζε σε τράπεζα. ειδα οτι στην revo δεν εχει χρέωση (για εμένα) και προχώρησα. Το έκανα βιαστηκά χωρίς να ρωτήσω πρώτα δικηγόρο και θεώρησα (λανθασμένα) οτι αν υπήρχε καποια χρέωση αυτο θα ήταν δικό του θέμα και επειδή ειναι γνωστό λαμογιο και δεν κάνει σωστά την δουλειά του, προχώρησα. μας υπερχρεώνει και μας κοροιδεύει, ε ας πληρώσει και αυτός μια φορά αυτα που κρατάει η τράπεζα. μιλαμε κοντά στα 80 ευρώ κοινόχρηστα... σχεδον τα μισά απο το ενοίκιο που δίνω. θα περιμένω την συνέλευση και αν δεν λυθεί το θέμα θα φύγω και εγω, οπως ο προηγούμενος και ο δίπλα που έφυγε για αυτόν τον λόγο. ελπιζω να μην κουρασα, καλο απογευμα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από prefuse 1
Doubt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, prefuse είπε ειδα οτι στην revo δεν εχει χρέωση (για εμένα) και προχώρησα. Το έκανα βιαστηκά χωρίς να ρωτήσω πρώτα δικηγόρο και θεώρησα (λανθασμένα) οτι αν υπήρχε καποια χρέωση αυτο θα ήταν δικό του θέμα και επειδή ειναι γνωστό λαμογιο και δεν κάνει σωστά την δουλειά του, προχώρησα. μας υπερχρεώνει και μας κοροιδεύει, ε ας πληρώσει και αυτός μια φορά αυτα που κρατάει η τράπεζα. μιλαμε κοντά στα 80 ευρώ κοινόχρηστα.. Στην έχουν γράψει ήδη τη λύση. Σε ποια τράπεζα έστειλες τα 80;
prefuse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, Doubt said: Στην έχουν γράψει ήδη τη λύση. Σε ποια τράπεζα έστειλες τα 80; alpha που ειναι 5ε δεν αξιζει τον κοπο, θα βρω καποιον με alpha να τα στελνω απο εκεινον.
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) πληρωμή των κοινόχρηστων με iris, δεν γίνεται; δεν έχει καθόλου προμήθεια για κανέναν από τις δυο μεριές. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από ΓΙΩΡΓΟΣ-2 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, prefuse είπε αλλο το τι γκρινίαζει και αλλο το αν εγω ειμαι νομικά καλυμένος οτι τα έβαλα. εξαλλου ολοι εδω στην πολυκατοικια εχουμε παραπονα. το θεμα ειναι αν ειμαι νομικά καλυμμένος οτι του τα έβαλα. Δικη σου ευθύνη είναι ο διαχειριστής να πάρει το συνολο των κοινόχρηστων.
argonaut Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, gokuthelegend said: Θα μπορούσε να ανοίξει απλούς λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες και ο κάθε κάτοικος της πολυκατοικίας να καταθέτει όπου τον βολεύει. Χα, δεν έχετε κάνει διαχειριστές μου φαίνεται. Εγώ, ως διαχειριστής, έχω μεριμνήσει να έχω λογαριασμό και στις 4 συστημικές τράπεζες. Και έχω μοιράσει τα IBAN εγγράφως σε όλους τους ενοίκους. Έλα όμως που υπάρχει ένοικος (ενοικιαστής, αν και αυτό δεν έχει σημασία) ο οποίος από την δική του Εθνική βάζει τα κοινόχρηστα στην δική μου Πειραιώς. Και όταν του λες το λάθος του και του το δίνεις εγγράφως με την χρέωση της τράπεζας για το εισερχόμενο τι κάνει; Την επόμενη φορά από την δική του Πειραιώς τα βάζει στην δική μου Εθνική..... Εδώ σας θέλω τώρα...... 1
panteraGGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 3:30 ΜΜ, runner69 είπε Μηπως ειναι πιστωτικη αντι για χρεωστικη; Καλησπέρα Όχι δεν έχω καθόλου πιστωτικές.Δοκίμασα απο πειραιώς και λύθηκε το θέμα μου 1
arisermpo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Σε ταξίδι στην Αγγλία προτείνετε Revo με λίρες (standard plan) ή Payzy?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, arisermpo είπε Καλησπέρα. Σε ταξίδι στην Αγγλία προτείνετε Revo με λίρες (standard plan) ή Payzy? εχει η payzy λίρες;
jimmysss! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, arisermpo said: Καλησπέρα. Σε ταξίδι στην Αγγλία προτείνετε Revo με λίρες (standard plan) ή Payzy? ρεβολουτ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα