Doubt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Για τόσο δεν αξίζει καν να ανοίξω λογαριασμό.(€) (με ταυτότητα είναι ΟΚ ή θέλουν πχ διαβατήριο;)
Gatoskylo8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Ανοιχτά ( Δηλαδή να τα πάρεις όποτε θέλεις) και χωρίς μεγάλο ρισκο καλύτερο δεν υπάρχει. Πας μετά σε Κρατικά ομόλογα ( Που ειναι κλειδωμένα εκτος αν τα πουλήσεις στην δευτερογενή αγορά) Είτε στην Bunq για Δολλάρια / λίρες σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς το ρίσκο της επένδυσης. Σε ευχαριστώ, επειδή δεν καταθέτω σημαντικά ποσά κάθε μήνα (κάτω των 150) θα συνεχίσω με revolut και αν συμβεί κάτι (που προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι πολύ πιθανό) τι είχαμε τι χάσαμε.
thermaikos4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, prometheas είπε Mεγάλο πλεονέκτημα της Revolut οτι μπορεις να κάνεις ανάληψη από τον επενδυτικό λογαριασμό οποτεδήποτε χωρίς κόστος (αν χρειαστείς το ποσό). Δεν ήξερα οτι η Trade Republic δίνει υπηρεσιες σε Ελληνες πελάτες. Απλά να ξερετε οτι ολα τα Γερμανικά χρηματοοικονομικά ιδρύματα ανταλλάσουν πληροφορίες με την Ελληνική φορολογική διοίκηση. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αφού θεωρώ την Interactive Brokers καλύτερη και πιο αξιόπιστη (συνολικά) για χρηματιστηριακές συναλλαγές και παραμένω εκεί.. Πάντως το 4% (καθαρό υποθέτω) που λέτε οτι δινει η Trade Republic ειναι πολύ καλό επιτόκιο ποιες υπηρεσιες της interactive brokers χρησιμοποιεις; εχω καποιες αποριες για τις χρεωσεις
mixalis95320 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από mixalis95320
panteraGGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου. Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο
Doubt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, panteraGGR είπε Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο Θέλεις ή (δεν) θέλεις;
panteraGGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Θέλεις ή (δεν) θέλεις; Δεν θελω αλλο αφορολογητο σορρυ δεν το τεκμηριωσα σωστα.το εχω ξεπερασει το 100% κατα πολυ
gokuthelegend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panteraGGR είπε Καλημερα Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου. Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο Το top up δεν μετράει στο αφορολόγητο. Αν στο εμφανίζει στο αφορολόγητο τότε είναι false positive. Εγώ έχω κάνει top up από κάρτες Εθνικής και Πειραιώς και καμία από τις 2 τράπεζες δεν μου τα δείχνει στο αφορολόγητο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από gokuthelegend
runner69 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, panteraGGR είπε Καλημερα Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου. Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο Φορτισε την απο αλλη τραπεζικη καρτα, διαφορετικά έμβασμα. 1
agnostos99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Είχε ειπωθεί και παλαιοτερα εδω ότι καποια τραπεζα τα περναει στο αφορολογητο, οπότε ισως ειναι η ευρωμπανκ. Μπορει βεβαια να σου το δειχνει στην εφαρμογή αλλά τελικά να μη το στειλει στην ΑΑΔΕ οπότε ποιος ξέρει. Εκτός και αν καποιος αλλος με eurobank το εκανε και περυσι και μπορει να πει με βεβαιοτητα τι ειδε οτι εστειλε η τραπεζα και στην τελευταια φορολογική δήλωση.
panteraGGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα δοκιμάσω άλλη κάρτα αλλιώς έμβασμα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως απο πιστωτική Eurobank φορτίζω σταθερά, και δεν εμφανίζεται στο αφορολόγητο... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από ProponitisTouKanape
runner69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, panteraGGR είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα δοκιμάσω άλλη κάρτα αλλιώς έμβασμα Μηπως ειναι πιστωτικη αντι για χρεωστικη; 1
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγώ πάντως απο πιστωτική Eurobank φορτίζω σταθερά, και δεν εμφανίζεται στο αφορολόγητο... Επιβεβαιώνω κι εγώ σχετικά με πιστωτική από eurobank. Έχω κάνει αρκετές μεταφορές (πάνω από δέκα) και ποτέ δε τα εμφάνισε στα έξοδα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα