Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Ανοιχτά ( Δηλαδή να τα πάρεις όποτε θέλεις) και χωρίς μεγάλο ρισκο καλύτερο δεν υπάρχει.

Πας μετά σε Κρατικά ομόλογα ( Που ειναι κλειδωμένα εκτος αν τα πουλήσεις στην δευτερογενή αγορά) 

Είτε στην Bunq για Δολλάρια / λίρες σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς το ρίσκο της επένδυσης.

Σε ευχαριστώ, επειδή δεν καταθέτω σημαντικά ποσά κάθε μήνα (κάτω των 150) θα συνεχίσω με revolut και αν συμβεί κάτι (που προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι πολύ πιθανό) τι είχαμε τι χάσαμε.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, prometheas είπε

Mεγάλο πλεονέκτημα της Revolut οτι μπορεις να κάνεις ανάληψη από τον επενδυτικό λογαριασμό οποτεδήποτε χωρίς κόστος (αν χρειαστείς το ποσό). 

Δεν ήξερα οτι η Trade Republic δίνει υπηρεσιες σε Ελληνες πελάτες. Απλά να ξερετε οτι ολα τα Γερμανικά χρηματοοικονομικά ιδρύματα ανταλλάσουν πληροφορίες με την Ελληνική φορολογική διοίκηση. 

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αφού θεωρώ την Interactive Brokers καλύτερη και πιο αξιόπιστη (συνολικά) για χρηματιστηριακές συναλλαγές  και παραμένω εκεί.. 

Πάντως το  4% (καθαρό υποθέτω) που λέτε οτι δινει η Trade Republic ειναι πολύ καλό επιτόκιο 

ποιες υπηρεσιες της interactive brokers χρησιμοποιεις; εχω καποιες αποριες για τις χρεωσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου.

Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Doubt είπε

Θέλεις ή (δεν) θέλεις;

Δεν θελω αλλο αφορολογητο σορρυ δεν το τεκμηριωσα σωστα.το εχω ξεπερασει το 100% κατα πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panteraGGR είπε

Καλημερα

Εκανα προσφατα top up απο Eurobank σε REVOLUT για να δω οτι δεν περνανε σαν δαπανες αφορολογητου.

Παρ ολα αυτα ειδα στις δαπανες τις EUROBANK επειδη φανηκε πληρωμη προς ξενη τραπεζα περασε το 10ευρω στις δαπανες μειωσης φορου.Ισχυει κατι τετοιο?Εχω συμπληρωσει το αφορολογητο και θελω revolut γι αυτο το λογο

Το top up δεν μετράει στο αφορολόγητο. Αν στο εμφανίζει στο αφορολόγητο τότε είναι false positive. Εγώ έχω κάνει top up από κάρτες Εθνικής και Πειραιώς και καμία από τις 2 τράπεζες δεν μου τα δείχνει στο αφορολόγητο.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panteraGGR είπε

Καλημερα

Φορτισε την απο αλλη τραπεζικη καρτα, διαφορετικά έμβασμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είχε ειπωθεί και παλαιοτερα εδω ότι καποια τραπεζα τα περναει στο αφορολογητο, οπότε ισως ειναι η ευρωμπανκ. Μπορει βεβαια να σου το δειχνει στην εφαρμογή αλλά τελικά να μη το στειλει στην ΑΑΔΕ οπότε ποιος ξέρει. Εκτός και αν καποιος αλλος με eurobank το εκανε και περυσι και μπορει να πει με βεβαιοτητα τι ειδε οτι εστειλε η τραπεζα και στην τελευταια φορολογική δήλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως απο πιστωτική Eurobank φορτίζω σταθερά, και δεν εμφανίζεται στο αφορολόγητο...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
13 ώρες πριν, panteraGGR είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα δοκιμάσω άλλη κάρτα αλλιώς έμβασμα 

Μηπως ειναι πιστωτικη αντι για χρεωστικη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εγώ πάντως απο πιστωτική Eurobank φορτίζω σταθερά, και δεν εμφανίζεται στο αφορολόγητο...

Επιβεβαιώνω κι εγώ σχετικά με πιστωτική από eurobank. 

Έχω κάνει αρκετές μεταφορές (πάνω από δέκα) και ποτέ δε τα εμφάνισε στα έξοδα.

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...