SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε κάποιες χώρες, π.χ. Πολωνία, Ουγγαρία κλπ, μπορεί το POS να ρωτήσει σε τι νόμισμα να γίνει η χρέωση, της κάρτας ή το τοπικό. Πάντα το τοπικό. Αν δε βγάλει τιποτα, τότε η χρέωση γίνεται στο τοπικό. Τότε η Revolut θα τραβηξει απο το απόθεμα που έχεις σε φιορίνια π.χ. και αν δε φτάσει, τότε θα συμπληρώσει απο τα ευρώ. Άρα θα τραβήξει το νόμισμα που ζητάει και αν δεν φτάνει τότε θα τα πάρει σε ευρώ κάνοντας την μετατροπή μόνο του . Αν η αγορά είναι μέσω internet ισχύει το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2023 στις 9:02 ΜΜ, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Άρα θα τραβήξει το νόμισμα που ζητάει και αν δεν φτάνει τότε θα τα πάρει σε ευρώ κάνοντας την μετατροπή μόνο του . Αν η αγορά είναι μέσω internet ισχύει το ίδιο; Οχι αν δεν φτανουν πχ τα $ δεν θα τραβηξεις τιποτα απο αυτο το νομισμα, θα πάει σε αλλο νομισμα και θα πάρει ολο το ποσό. Πρόσεχε γιατί πχ αν εχει 5€ και 5$ και θελεις να αγοράσεις κατι με 7€ ή 7$ η αγορα θα απορριφθεί εντελώς Ελπίζω να κατάλαβες. Ισχύει για όλες τις συναλλαγές Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Εκανα reset στο κινητό μου πριν λίγες μέρες και φυσικά πήγα να κάνω ξανά login στην εφαρμογή της revolut , στην οποία ότι και να έκανα δεν κατάφερα να μπω ! το email μου είναι το σωστό , το τηλέφωνο μου το ίδιο , μου ζητάει το pin , έχω βάλει αυτά που χρησιμοποιώ και τίποτα και ακόμη και αν πατήσω το "ξέχασα κωδικό" / "δεν έχω το τηλέφωνο" και πάλι 1 φορά μου ήρθε ένα mail για activation και πάλι τζίφος . Εστειλα mail στο support αλλά τρίχες , καθότι έχουν φόρτο και μου λένε στείλε μας μήνυμα στο chat (!!!!!!) , λες κι αμα μπορούσα δεν θα το έκανα , Τι άλλο μένει να κάνω? γιατί αυτό το σκηνικό , το λες και προβληματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Luciferia είπε Εκανα reset στο κινητό μου πριν λίγες μέρες και φυσικά πήγα να κάνω ξανά login στην εφαρμογή της revolut , στην οποία ότι και να έκανα δεν κατάφερα να μπω ! Τι κινητό είναι; "πειραγμένο"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Τι κινητό είναι; "πειραγμένο"? S23 ultra , μαμά , δεν το έχω πειράξει καθόλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Luciferia είπε S23 ultra , μαμά , δεν το έχω πειράξει καθόλου! Απο browser δοκίμασες; https://app.revolut.com/home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο browser δοκίμασες; https://app.revolut.com/home χμμ η αλήθεια είναι πως όχι , θα δοκιμάσω τώρα κατάφερα απλά να μου στείλουν να κάνω authenticate , αλλά και χθες το έκανα αυτό , αλλά ειδοποίηση δεν ήρθε ποτέ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Luciferia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 1:18 ΠΜ, NikosKallithea είπε Οχι αν δεν φτανουν πχ τα $ δεν θα τραβηξεις τιποτα απο αυτο το νομισμα, θα πάει σε αλλο νομισμα και θα πάρει ολο το ποσό. Πρόσεχε γιατί πχ αν εχει 5€ και 5$ και θελεις να αγοράσεις κατι με 7€ ή 7$ η αγορα θα απορροφηθεί εντελώς Ελπίζω να κατάλαβες. Ισχύει για όλες τις συναλλαγές Τι εννοείς λέγοντας ότι η αγορά θα απορροφηθεί εντελώς; αν εννοείς ότι θα απορριφθεί τότε κατάλαβα, διαφορετικά εξήγησε το σε παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Τι εννοείς λέγοντας ότι η αγορά θα απορροφηθεί εντελώς; αν εννοείς ότι θα απορριφθεί τότε κατάλαβα, διαφορετικά εξήγησε το σε παρακαλώ απορριφθεί ειναι το σωστό εχεις δικιο Λαθος δικο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο από το savings της Revolut; Δεν θέλω να μου τρώει τα λεφτά ο πληθωρισμός, όμως ούτε να πάρω μεγάλα ρίσκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο από το savings της Revolut; Δεν θέλω να μου τρώει τα λεφτά ο πληθωρισμός, όμως ούτε να πάρω μεγάλα ρίσκα. Γράφτηκα στην trade republic (γερμανική) και βλέπω 4% από 1/10 και μηνιαία απόδοση τόκου. Θα το δοκιμάσω κι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Mεγάλο πλεονέκτημα της Revolut οτι μπορεις να κάνεις ανάληψη από τον επενδυτικό λογαριασμό οποτεδήποτε χωρίς κόστος (αν χρειαστείς το ποσό). Δεν ήξερα οτι η Trade Republic δίνει υπηρεσιες σε Ελληνες πελάτες. Απλά να ξερετε οτι ολα τα Γερμανικά χρηματοοικονομικά ιδρύματα ανταλλάσουν πληροφορίες με την Ελληνική φορολογική διοίκηση. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αφού θεωρώ την Interactive Brokers καλύτερη και πιο αξιόπιστη (συνολικά) για χρηματιστηριακές συναλλαγές και παραμένω εκεί.. Πάντως το 4% (καθαρό υποθέτω) που λέτε οτι δινει η Trade Republic ειναι πολύ καλό επιτόκιο Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο από το savings της Revolut; Δεν θέλω να μου τρώει τα λεφτά ο πληθωρισμός, όμως ούτε να πάρω μεγάλα ρίσκα. Ανοιχτά ( Δηλαδή να τα πάρεις όποτε θέλεις) και χωρίς μεγάλο ρισκο καλύτερο δεν υπάρχει. Πας μετά σε Κρατικά ομόλογα ( Που ειναι κλειδωμένα εκτος αν τα πουλήσεις στην δευτερογενή αγορά) Είτε στην Bunq για Δολλάρια / λίρες σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς το ρίσκο της επένδυσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ανοιχτά ( Δηλαδή να τα πάρεις όποτε θέλεις) και χωρίς μεγάλο ρισκο καλύτερο δεν υπάρχει. Πας μετά σε Κρατικά ομόλογα ( Που ειναι κλειδωμένα εκτος αν τα πουλήσεις στην δευτερογενή αγορά) Είτε στην Bunq για Δολλάρια / λίρες σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς το ρίσκο της επένδυσης. H Bunq δεν ηταν Ολλανδικη? Τι επιτοκιο δινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, fagoura είπε H Bunq δεν ηταν Ολλανδικη? Τι επιτοκιο δινει? Ολλανδική είναι αλλά δίνει μεγαλύτερο επιτόκιο στα άλλα νομίσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα