runner69 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Και εμένα αυτή η frredom24 με φοβίζει οτι θα χτυπησει κανονι καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω εδώ και μια εβδομάδα που παλεύω ανεπιτυχώς να ενημερώσω τα στοιχεία μου στην εφαρμογή.Μου είχαν στείλει email οτι πρέπει να ανανεώσω την ταυτότητά μου (έληξε λόγω 15ετίας).Πήγα έβγαλα καινούρια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω με τίποτα στην εφαρμογή.Μίλησα στο chat μαζί τους , μου είπαν να κάνω reset σε data και cache , αποτέλεσμα μηδέν.Κάθε φορά που φτάνω στη σελίδα να επιλέξω τι στοιχεία θα ανεβάσω (διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης ή ταυτότητα) , όταν επιλέγω ταυτότητα και πατάω επόμενο κολάει εκεί και δεν κάνει τίποτα.Εντωμεταξύ μου στέλνουν συνέχεια στο email υπενθύμηση οτι πρέπει να ενημερώσω τα στοιχεία μου δίνοντάς μου και επιλογή να πατήσω πάνω στο κουμπί Υποβολή Εγγράφων , το οποίο το πατάω και δεν φορτώνει καμία σελίδα βγάζοντας το μήνυμα The address wasn't understood. Τους ανέφερα στο chat και μου είπαν οτι τα έγγραφα πρέπει να ανέβουν μόνο μέσω της εφαρμογής του κινητού.Τότε τι διάλο μου στέλνουν στο email ; Ούτε στο email όμως ανεβαίνουν ούτε μέσω του κινητού.Τι κουκουρούκου κατάσταση είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω.Θα τον κλείσω τον λογαριασμό στο τέλος.Ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι να μου απαντήσουν.Όλο το εξετάζουν το θέμα και λύση ακόμα να μου βρουν.Τι ζόρια τραβάνε δεν μπορώ να καταλάβω. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Αληθεια, τσεκαραν οτι εληξε η ταυτοτητα στη 15ετια; Ουτε στις ελληνικες τραπεζες δεν μου εχει τυχει αυτο, και ας εχει παρελθει 15ετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Αληθεια, τσεκαραν οτι εληξε η ταυτοτητα στη 15ετια; Ουτε στις ελληνικες τραπεζες δεν μου εχει τυχει αυτο, και ας εχει παρελθει 15ετια. Προφανως στο πεδιο ληξης που θα εχουν στη βαση τους, για την Ελλαδα θα βαζουν την ημερομηνια εναρξης +15 χρονια και θα εχουν καποιο trigger μηχανισμο ανεξαρτήτου εθνικοτητας να πιανουν οσα ληγουν. Στις ελληνικες δεν θα σου τυχει γιατι δεν εχουμε ημερομηνια ληξης στην ταυτοτητα μεχρι τωρα και αρα δεν θα εχουν υλοποιησει την υπαρξη τετοιου πεδιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tarantules είπε Έχω εδώ και μια εβδομάδα που παλεύω ανεπιτυχώς να ενημερώσω τα στοιχεία μου στην εφαρμογή.Μου είχαν στείλει email οτι πρέπει να ανανεώσω την ταυτότητά μου (έληξε λόγω 15ετίας).Πήγα έβγαλα καινούρια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω με τίποτα στην εφαρμογή.Μίλησα στο chat μαζί τους , μου είπαν να κάνω reset σε data και cache , αποτέλεσμα μηδέν.Κάθε φορά που φτάνω στη σελίδα να επιλέξω τι στοιχεία θα ανεβάσω (διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης ή ταυτότητα) , όταν επιλέγω ταυτότητα και πατάω επόμενο κολάει εκεί και δεν κάνει τίποτα.Εντωμεταξύ μου στέλνουν συνέχεια στο email υπενθύμηση οτι πρέπει να ενημερώσω τα στοιχεία μου δίνοντάς μου και επιλογή να πατήσω πάνω στο κουμπί Υποβολή Εγγράφων , το οποίο το πατάω και δεν φορτώνει καμία σελίδα βγάζοντας το μήνυμα The address wasn't understood. Τους ανέφερα στο chat και μου είπαν οτι τα έγγραφα πρέπει να ανέβουν μόνο μέσω της εφαρμογής του κινητού.Τότε τι διάλο μου στέλνουν στο email ; Ούτε στο email όμως ανεβαίνουν ούτε μέσω του κινητού.Τι κουκουρούκου κατάσταση είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω.Θα τον κλείσω τον λογαριασμό στο τέλος.Ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι να μου απαντήσουν.Όλο το εξετάζουν το θέμα και λύση ακόμα να μου βρουν.Τι ζόρια τραβάνε δεν μπορώ να καταλάβω. Ενα προβληματακι υπάρχει αλλα νομιζω τελικα οτι ειναι και θεμα χρήστη, η ταυτότητα πρέπει να ειναι ακριβώς στα όρια που εχει το αππ και μεγάλη προσοχή να μην κουνιέσαι, καλό φωτισμό κλπ, και μένα που το έκανε μια φορά αλλα την επόμενη όταν έδωσα την δέουσα προσοχή την πέρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μάλον δεν κατάλαβες....Δεν φτάνω καν στο σημείο να επιλέξω έγγραφο.Η εφαρμογή δεν προχωράει πατώντας Συνέχεια στην παρακάτω φωτό : Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 ^^^ Πρώτη φορα το ακούω αυτο. Απεγκατεστησε το αππ και ξανά εγκατέστησε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 49 minutes ago, NikosKallithea said: ^^^ Πρώτη φορα το ακούω αυτο. Απεγκατεστησε το αππ και ξανά εγκατέστησε το Τα έχω κάνει όλα αυτά.Τιποτα δεν δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, runner69 said: Προφανως στο πεδιο ληξης που θα εχουν στη βαση τους, για την Ελλαδα θα βαζουν την ημερομηνια εναρξης +15 χρονια και θα εχουν καποιο trigger μηχανισμο ανεξαρτήτου εθνικοτητας να πιανουν οσα ληγουν. Στις ελληνικες δεν θα σου τυχει γιατι δεν εχουμε ημερομηνια ληξης στην ταυτοτητα μεχρι τωρα και αρα δεν θα εχουν υλοποιησει την υπαρξη τετοιου πεδιου. Εδώ και χρόνια υπάρχει σχετική οδηγία για την ισχύ για 15 χρόνια https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αντικατάσταση_δελτίου_ταυτότητας_λόγω_παρέλευσης_δεκαπενταετίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, sdikr είπε Εδώ και χρόνια υπάρχει σχετική οδηγία για την ισχύ για 15 χρόνια https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αντικατάσταση_δελτίου_ταυτότητας_λόγω_παρέλευσης_δεκαπενταετίας Ναι το γνωριζω αλλα εννοω δεν εμφανιζεται πεδιο στην ταυτοτητα στο οποιο να αποτυπωνεται η ημερ ληξης, οχι το abstract του νομου. Για αυτο και οι ελληνικες τραπεζες δεν θα το εχουν υλοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, mindreader είπε Αληθεια, τσεκαραν οτι εληξε η ταυτοτητα στη 15ετια; Ουτε στις ελληνικες τραπεζες δεν μου εχει τυχει αυτο, και ας εχει παρελθει 15ετια. Η Revolut δεν είναι ελληνική τράπεζα, οπότε δεν είναι μπ#ρδελο όπως οι δικές μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτο με τις ταυτότητες εχει κουράσει, ειδικά σε αυτό το θεμα αν ανατρέξει καποιος εχει αναφερθεί 1500 φορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, runner69 said: Ναι το γνωριζω αλλα εννοω δεν εμφανιζεται πεδιο στην ταυτοτητα στο οποιο να αποτυπωνεται η ημερ ληξης, οχι το abstract του νομου. Για αυτο και οι ελληνικες τραπεζες δεν θα το εχουν υλοποιησει. Μου ήρθε email για επικαιροποίηση των στοιχείων ταυτότητας ακριβώς μια ημέρα μετά τη λήξη της 15ετίας της ταυτότητάς μου.Προφανώς αφού πάνω στην ταυτότητα αναγράφεται η ημ/νια έκδοσης , θα έχουν υποχρεωτικά συμμορφωθεί με τον ελληνικό νόμο που αναφέρει την ισχύς.Δεν νομίζω να μου το έστειλα τυχαία μια μέρα μετά τη λήξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Να δω τι θα γίνει τον Αύγουστο του 26 που θα λήξουν όλες οι παλιές μαζικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, Doubt said: Να δω τι θα γίνει τον Αύγουστο του 26 που θα λήξουν όλες οι παλιές μαζικά. Αν καποιος δεν εχει παρε δωσε με εξωτερικο, δεν θα γινει τιποτε. Γιατι αυτο που θελουν να δωσουν στην Ελλαδα, και καλα ελεω ΕΕ αλλα ειναι και καμια 10αρια χωρες της ΕΕ που απλα ζητουν με καποιο τροπο να δειξεις ταυτοπροσωπια και οχι με...ταυτοτητα, αυτο που θελουν να δωσουν λοιπον στην Ελλαδα (εδω και χρονια πειραματοζωο), ειναι 'καρτα του πολιτη', και οσο και να χτυπηθουν, δεν θα τους περασει στο τελος. Μπορει να διαλυθει το συμπαν, αλλα αυτο δεν θα περασει. Γι'αυτο και η καουρα με την 'ληξη', αλλα πρωτα θα 'ληξουν' ολοι αυτοι... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από mindreader 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα