Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, lambros είπε

Σε σχέση με ελληνική πιστωτική ή χρεωστική που εχω, συμφέρει περισσότερο να κάνω τις αγορές από εκεί με την revolut??

Ή τα ίδια είναι;;;

Γερμανία δεν νομίζω να έχει διαφορά,έχει ευρώ .Τσεχία όμως σίγουρα θα έχεις καλύτερη ισοτιμία με  revolut 

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γερμανία δεν νομίζω να έχει διαφορά,έχει ευρώ .Τσεχία όμως σίγουρα θα έχεις καλύτερη ισοτιμία με  revolut 

Επίσης καθημερινές δεν θα πληρώνει καθόλου προμήθεια. 

Ενώ αργίες θα πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό, της τάξης του 1%

Οπότε αν μπορείς κάποιες πληρωμές να τις κάνεις καθημερινές προτίμησε το, για να μη πληρώσεις ούτε το 1%

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
  • Like 1
Δημοσ.

Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα πχ τράπεζα Ελλάδος ή από κάπου αλλού από Τσεχία ή Δρέσδη και από πού όσοι έχουν ταξιδέψει;;;

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lambros είπε

Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα

Να μην κάνεις δεν θα σου χρειαστεί.

Παντού πληρώνεις με κάρτα. 

Αν παρόλα αυτά θες να "πιάσεις" κορώνα τότε πήγαινε σε ένα ΑΤΜ με τη revolut και κάνε ανάληψη.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lambros είπε

Πρέπει να την φορτώσω ευρώ πριν φυγω και να μετατρέψω σε νόμισμα  Τσεχίας;;

Ήμουν τα προηγούμενα Χριστούγεννα, στην Πράγα και Δρέσδη. 

Προσωπικά έβαλα εντολή, μόλις πέσει κάτω από 500 ευρώ το ποσό στην revolut, να φορτώνει αυτόματα από την ελληνική κάρτα 200 ευρώ. 

Επίσης κάνε ανάλογα με τις ανάγκες σου, μερικά χρήματα μετρητά σε κορώνες Τσεχίας, αρκετοί πωλητές, χρεώνουν αρκετά παραπάνω με κάρτα σε σχέση με τα μετρητά. 

Η τιμή όταν είχα πάει ήταν 1 προς 24, κάπου εκεί θα είναι και τώρα φαντάζομαι. 

23 λεπτά πριν, lambros είπε

Από που θα με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα και να κρατάω μαζί μου από Ελλάδα πχ τράπεζα Ελλάδος ή από κάπου αλλού από Τσεχία ή Δρέσδη και από πού όσοι έχουν ταξιδέψει;;;

Ευχαριστώ 

Εγώ κατόπιν ενημέρωσης, από το πρακτορείο που έκλεισα την εκδρομή. Πήγα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος εδώ στην Ελλάδα. 

Δεν θυμάμαι να σου  πω όμως, πόση ήταν η προμήθεια.  Αυτό όμως είναι εύκολο να το μάθεις, απλά ρωτάς στο ανταλλακτήριο. 

23 λεπτά πριν, lambros είπε

Ευχαριστώ 

Στη Δρέσδη έχει ευρώ.

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
Δημοσ.

Η Γερμανία έχει ευρώ, άρα πληρώνεις με τις ελληνικές σου κάρτες κανονικά. Για να μη μπλέκεται πολύ το πράγμα, φόρτωσε όσα χρήματα νομίζεις πως θα χρειαστείς στην Τσεχία στη ρέβο, κάνε τα όλα κορώνες μια καθημερινή και στην Τσεχία δίνε τη Revo. Κι όπως είπε ο φίλος απο πάνω, αν τόσο πολύ θες ή χρειαστείς μετρητά, με τη Revo πας και σηκώνεις απευθείας κορώνες απο μια τράπεζα στην Πράγα. 

Ούτε ανταλλακτήρια, ούτε τράπεζα της Ελλάδας, κάνε τη ζωή σου εύκολη. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

Εγώ κατόπιν ενημέρωσης, από το πρακτορείο που έκλεισα την εκδρομή. Πήγα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος εδώ στην Ελλάδα. 

Δεν θυμάμαι να σου  πω όμως, πόση ήταν η προμήθεια.  Αυτό όμως είναι εύκολο να το μάθεις, απλά ρωτάς στο ανταλλακτήριο. 

Καλυτερα συμφερει αναληψη εως 200€ σε κορωνες απο ΑΤΜ επίσημης τράπεζας στο αεροδρόμιο της Πράγας και δεν μπαινει καμια προμηθεια. Το ΣΚ θα εχει την προμηθεια του 1% μετατροπής. Εννοειται μακρια απο euronet. Να κοιταξει ο φιλος τις τραπεζες στην Τσεχια.

4 ώρες πριν, lambros είπε

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, runner69 είπε

Καλυτερα συμφερει αναληψη εως 200€ σε κορωνες απο ΑΤΜ επίσημης τράπεζας στο αεροδρόμιο της Πράγας και δεν μπαινει καμια προμηθεια. Το ΣΚ θα εχει την προμηθεια του 1% μετατροπής. Εννοειται μακρια απο euronet. Να κοιταξει ο φιλος τις τραπεζες στην Τσεχια.

Δηλαδή βάζεις την κάρτα μέσα στο ΑΤΜ ζητάς 200 σε ευρώ η σε κορώνα; Σε ρωτάει ;

Από την στιγμή που προσθέτεις κάρτα για προσθήκη χρωμάτων, προσθέτεις χρήματα , αλλά στην αυτόματη προσθήκη χρημάτων δεν υπάρχει η κάρτα μέσα. Τι γίνεται ; Πρέπει να περιμένεις;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Δηλαδή βάζεις την κάρτα μέσα στο ΑΤΜ ζητάς 200 σε ευρώ η σε κορώνα; Σε ρωτάει ;

Στην Πραγα θα εισαι, αρα προφανως αξιας 200€ σε κορωνες θελεις να βγαλεις. Εως εκει δεν εχει προμηθεια και εκτος ΣΚ. Το Τσεχικο ΑΤΜ , κορωνες θα εχει, δεν εχει καποιο νοημα να βγαλει καποιος €.

Δημοσ.

Έκανα μια αγορά από skroutz χρησιμοποιώντας την κάρτα της Revolut στην συνέχεια ακύρωσα την παραγγελία και από το Σκρουτζ μου είπαν ότι έχουν κάνει την διαδικασία επιστροφής χρημάτων και να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Η επιστροφή χρημάτων δεν έχει φανεί στην κάρτα της Revolut.Στο κέντρο βοήθειας της Revolut μου είπαν να κάνω claim την συναλλαγή και να ζητήσω refund. Έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία; Αφού από το Σκρουτζ μου είπαν ότι επέστρεψαν τα χρήματα δεν έπρεπε να έχουν φανεί στην κάρτα της Revolut; Η συναλλαγή έγινε 24/08 και η επιστροφή χρημάτων από Σκρουτζ 31/08.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexpag80 είπε

Έκανα μια αγορά από skroutz χρησιμοποιώντας την κάρτα της Revolut στην συνέχεια ακύρωσα την παραγγελία και από το Σκρουτζ μου είπαν ότι έχουν κάνει την διαδικασία επιστροφής χρημάτων και να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Η επιστροφή χρημάτων δεν έχει φανεί στην κάρτα της Revolut.Στο κέντρο βοήθειας της Revolut μου είπαν να κάνω claim την συναλλαγή και να ζητήσω refund. Έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία; Αφού από το Σκρουτζ μου είπαν ότι επέστρεψαν τα χρήματα δεν έπρεπε να έχουν φανεί στην κάρτα της Revolut; Η συναλλαγή έγινε 24/08 και η επιστροφή χρημάτων από Σκρουτζ 31/08.

H διαδικασια επιστροφής μπορεί να πάρει στην Ελλάδα και 15-20 μερες.

Δεν φταίει η ρεβο οταν ολοκληρωθεί θα δεις τα χρήματα άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

H διαδικασια επιστροφής μπορεί να πάρει στην Ελλάδα και 15-20 μερες.

Δεν φταίει η ρεβο οταν ολοκληρωθεί θα δεις τα χρήματα άμεσα.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

εχει κανεις αποψη για τα saving vaults?

μοιαζουν με προθεσμιακες καταθεσεις αλλα δε μου ειναι ξεκαθαρο αν υπαρχει ρισκο (περαν πιστολιου της revolut οπου υποτιθεται εισαι ασφαλισμενος εως 85.000 GBP)

Δηλαδη οτι επενδυουν τα χρτηματα σου με τη fidelity ή whatever else ειναι αναμενομενο, το θεμα ειναι αν αυτο απλα το αναφερουν για να εξηγησουν πως προκυπτουν αυτα τα "ελκυστικα" επιτοκια, αλλα το ρισκο ειναι ολο δικο τους ή εχεις και εσυ ρισκο στο αρχικο σου κεφαλαιο (περαν του απλα να πεσει το επιτοκιο)?

Θελω να βαλω καποια χρηματα αντι να τα εχω να χανουν αξια με το σημερινο πληθωρισμο, και σχεδιαζα να τα βαλω στη Freedom24 αλλα επειδη τις καλες αποδοσεις τις εχει σε δολαριο σκεφτομουνα να τα περασω πρωτα απο Revolut για τη μετατροπη. Εκει ειδα οτι και η Revolut εχει καποια αντιστοιχα επιτοκια, γιαυτο το σκεφτομαι.....αλλα οχι αν υπαρχει ουσιαστικο ρισκο.

Πειτε καμια αποψη!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

καλησπερα παιδια,

εχει κανεις αποψη για τα saving vaults?

μοιαζουν με προθεσμιακες καταθεσεις αλλα δε μου ειναι ξεκαθαρο αν υπαρχει ρισκο (περαν πιστολιου της revolut οπου υποτιθεται εισαι ασφαλισμενος εως 85.000 GBP)

Δηλαδη οτι επενδυουν τα χρτηματα σου με τη fidelity ή whatever else ειναι αναμενομενο, το θεμα ειναι αν αυτο απλα το αναφερουν για να εξηγησουν πως προκυπτουν αυτα τα "ελκυστικα" επιτοκια, αλλα το ρισκο ειναι ολο δικο τους ή εχεις και εσυ ρισκο στο αρχικο σου κεφαλαιο (περαν του απλα να πεσει το επιτοκιο)?

Θελω να βαλω καποια χρηματα αντι να τα εχω να χανουν αξια με το σημερινο πληθωρισμο, και σχεδιαζα να τα βαλω στη Freedom24 αλλα επειδη τις καλες αποδοσεις τις εχει σε δολαριο σκεφτομουνα να τα περασω πρωτα απο Revolut για τη μετατροπη. Εκει ειδα οτι και η Revolut εχει καποια αντιστοιχα επιτοκια, γιαυτο το σκεφτομαι.....αλλα οχι αν υπαρχει ουσιαστικο ρισκο.

Πειτε καμια αποψη!

αφου σου γράφει κεφάλαιο σε ρίσκο.Το ασφαλισμένος για 85Κ GBP που το λέει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...