Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αμα πληρώνεις ολόκληρο το ποσό πάντως, η πιστωτική δε θα σε χρεώσει τίποτα. Και είναι και ο καλύτερος τρόπος να κάνεις online αγορές. 

Όπως και να εχει, στην περίπτωση σου η καλυτερη λύση θα ήταν να ανοίξεις ένα δεύτερο λογαριασμό στην τράπεζα σου, να κρατάς σε αυτόν το μισθό και να μεταφέρεις στο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με τη χρεωστική σου τα χρήματα που θες για τις αγορές. 

Επίσης, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αν δε ψωνίζεις απο περίεργα μαγαζιά (στα οποία έτσι κι αλλιώς καλύτερα να χρησιμοποιείς Paypal), δεν έχεις κάποιο σοβαρό κίνδυνο να διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας σου ή πολύ παραπάνω να τα εκμεταλλευτεί ο έμπορος. Δηλαδή δε χρειάζεσαι ούτε Revolut ούτε Ν26 ούτε προπληρωμένες για να κάνεις αγορές στα H&M, στο Wolt ή στην Aegean. Οι τράπεζες καλλιέργησαν τον φόβο των ηλεκτρονικών συναλλαγών με σκοπό να πουλάνε τις ακριβές προπληρωμένες τους, δηλαδή σου πάσαραν το φόβο και ταυτόχρονα τη λύση

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Κανεις λαθος, αργα ή γρηγορα αρκεί θα πας για πολλους λογους, δόσεις ο κυριότερος.

Δίκιο έχεις σε αυτό προς το παρόν πάντως δεν μπλεκω

1 ώρα πριν, nikolakis2345 είπε

ναι γιατί νομίζω δεν γίνεται να έχω 2 χρεωστικές σε 1 λογαριασμό και δεν θέλω να τα βάζω στην προπληρωμένη γιατί κρατάει προμήθεια..

Άυλη Ρεβολουτ μιας χρήσης ή και payzy γιατί όχι, αυτή τα στέλνει τα στοιχεία που χρειάζονται στην ααδε κι επίσης είναι δωρεάν και με 1% cashback.

Αν προτιμήσεις Ρεβολουτ θα πρέπει να περνάς με το χέρι τις δαπάνες.

• Like 1

1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αμα πληρώνεις ολόκληρο το ποσό πάντως, η πιστωτική δε θα σε χρεώσει τίποτα. Και είναι και ο καλύτερος τρόπος να κάνεις online αγορές. 

Όπως και να εχει, στην περίπτωση σου η καλυτερη λύση θα ήταν να ανοίξεις ένα δεύτερο λογαριασμό στην τράπεζα σου, να κρατάς σε αυτόν το μισθό και να μεταφέρεις στο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με τη χρεωστική σου τα χρήματα που θες για τις αγορές. 

Επίσης, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αν δε ψωνίζεις απο περίεργα μαγαζιά (στα οποία έτσι κι αλλιώς καλύτερα να χρησιμοποιείς Paypal), δεν έχεις κάποιο σοβαρό κίνδυνο να διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας σου ή πολύ παραπάνω να τα εκμεταλλευτεί ο έμπορος. Δηλαδή δε χρειάζεσαι ούτε Revolut ούτε Ν26 ούτε προπληρωμένες για να κάνεις αγορές στα H&M, στο Wolt ή στην Aegean. Οι τράπεζες καλλιέργησαν τον φόβο των ηλεκτρονικών συναλλαγών με σκοπό να πουλάνε τις ακριβές προπληρωμένες τους, δηλαδή σου πάσαραν το φόβο και ταυτόχρονα τη λύση

Ναι αυτό θα κάνω μάλλον 2ο λογαριασμό και όπως είπες θα βάλω και την κάρτα στην paypal

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Άυλη Ρεβολουτ μιας χρήσης ή και payzy γιατί όχι, αυτή τα στέλνει τα στοιχεία που χρειάζονται στην ααδε κι επίσης είναι δωρεάν και με 1% cashback.

Αν προτιμήσεις Ρεβολουτ θα πρέπει να περνάς με το χέρι τις δαπάνες.

Ωραία ευχαριστώ πολυ

16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κανεις λαθος, αργα ή γρηγορα αρκεί θα πας για πολλους λογους, δόσεις ο κυριότερος.

Τραγικό να προτείνεις στον άλλον να αγοράζει κάτι με 100 και να πληρώνει 112, στην καλύτερη περίπτωση. 

Το θέμα είναι να μην έχεις ανάγκη από δόσεις. Εάν ξεκινήσεις τις δώσεις τότε τελείωσε, πάντα χρεωμένος θα είσαι.

• Like 1
  • Confused 1

8 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε

Τραγικό να προτείνεις στον άλλον να αγοράζει κάτι με 100 και να πληρώνει 112, στην καλύτερη περίπτωση. 

Το θέμα είναι να μην έχεις ανάγκη από δόσεις. Εάν ξεκινήσεις τις δώσεις τότε τελείωσε, πάντα χρεωμένος θα είσαι.

Γιαυτο δεν θέλω πιστωτικη

10 minutes ago, OmeletaMAN said:

Δεν ισχύει αυτό που λές,  οι δόσεις είναι άτοκες, εφόσον πληρώνεις τον λογαριασμό σου κάθε μήνα, όλο το υπόλοιπο, δεν υπάρχει χρέωση.

Αν δεν πληρώνεις ναι ξυρίζει,

• Like 1

18 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε

Πως😂😂😂

Προφανώς δεν εχεις ιδέα απο πιστωτικές 

52 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Οι τράπεζες καλλιέργησαν τον φόβο των ηλεκτρονικών συναλλαγών με σκοπό να πουλάνε τις ακριβές προπληρωμένες τους, δηλαδή σου πάσαραν το φόβο και ταυτόχρονα τη λύση

Δεν ειναι απλα φοβος, ειναι πραγματικοτητα, ο τζιρος απο τις απατες ειναι τεραστιος και τρομακτικος.

(Και αναγκαστηκαν απο την πιεση των πολιτων να εισαγουν πολλαπλα επιπεδα ασφαλειας).

27 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε

Γιαυτο δεν θέλω πιστωτικη

Πιστωτική που την πληρώνεις στην ώρα της δεν εχει επιβάρυνση και ίσα ίσα μπορείς με σωστή χρήση να βγάλεις πολύ καλή επιβράβευση. Είναι ένα εργαλείο, πρέπει να το χρησιμοποιείς σωστά. 

• Like 6

55 minutes ago, nikolakis2345 said:

Δίκιο έχεις σε αυτό προς το παρόν πάντως δεν μπλεκω

Υπαρχουν πολλες λυσεις.
Μια ευκολη για σενα, βγαλε ρεβο η payzy, σε οποια διαλεξεις μπορεις να εχεις εξτρα καρτες για διαφορες χρησεις (πχ μια για συνδρομες και αλλη για αγορες και εχεις και ορια οπως θελεις ανα καρτα).

Και στις 2 μπλοκαρε τις καρτες μονιμα και ανοιγε τις οποτε τις χρειαζεσαι.

• Like 1

1 λεπτό πριν, nek4d είπε

Δεν ειναι απλα φοβος, ειναι πραγματικοτητα, ο τζιρος απο τις απατες ειναι τεραστιος και τρομακτικος.

(Και αναγκαστηκαν απο την πιεση των πολιτων να εισαγουν πολλαπλα επιπεδα ασφαλειας).

Άλλο το επίπεδο ασφαλείας, άλλο η προπληρωμένη. Επίσης ενα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων απο απάτες προέρχονται απο λάθη των χρηστών, αν χρησιμοποιείς την κάρτα σου σε μαγαζιά αμφιβόλου ασφαλείας ή πατάς όποιο σπαμ μήνυμα σου έρθει στο Viber, λυπάμαι αλλά δε σε σώζει η προπληρωμένη (γενικό το β' ενικό, μη παρεξηγηθούμε)

6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Άλλο το επίπεδο ασφαλείας, άλλο η προπληρωμένη. Επίσης ενα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων απο απάτες προέρχονται απο λάθη των χρηστών, αν χρησιμοποιείς την κάρτα σου σε μαγαζιά αμφιβόλου ασφαλείας ή πατάς όποιο σπαμ μήνυμα σου έρθει στο Viber, λυπάμαι αλλά δε σε σώζει η προπληρωμένη (γενικό το β' ενικό, μη παρεξηγηθούμε)

Οχι πολυ μεγαλο μερος, αλλα αποκλειστικά την ευθύνη της απάτης την έχει ο κάτοχος της κάρτας 

6 hours ago, nikolakis2345 said:

Γεια σας παιδιά 

Θα ήθελα να ρωτήσω έχω μια χρεωστική μισθοδοσίας αλλά δεν θέλω να κάνω αγορές με αυτήν την κάρτα αξίζει να βγάλω revolut για ηλεκτρονικές αγορές? Δεν με ενδιαφέρει η αγορά από εξωτερικό για εντός Ελλάδος την θέλω 

Οχι, δεν αξίζει. Δεν περνάνε οι δαπάνες στην εφορία.

Ας κάνω και εγω μια ερώτηση περί αναπάντεχης απουσία απο αυτο τον πλανήτη😁 ενος κατόχου λογαριασμου της ρεβο.

Το εχει ψαξεις κανεις τι γίνεται με τα χρήματα και τις τυχον επενδύσεις που υπάρχουν, περαν βεβαια των αλχημειών, να δώσεις κωδικούς κλπ.

Νόμιμα και με ποια διαδικασία, ειμαι στο ψάξιμο με την ρεβο και μου ειπαν οτι ειναι υποχρεωμένοι σε συμμόρφωση βαση της νομοθεσιας της εε και περιμένω να μου στείλουν τους τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό, αλλα απο οτι λενε είναι χρονοβόρο και απαιτεί τουλάχιστον 2-3 εβδομαδες για να απαντήσουν.

Μήπως κάποιος το εχει κάνει ηδη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...