Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Raylan είπε

Τι παίζει με τον ευέλικτο λογαριασμό στην revolut που σου δίνει 2,88% επιτόκιο? Είναι ασφαλής ή θα μπούμε κανά πρωί και θα έχουν κάνει φτερά

Κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουρια..  Επένδυση σε αμοιβαίο κεφάλαιο είναι οποτε έχει ρίσκο οπως και οποιαδήποτε επένδυση σε ανάλογο προιόν σε οποιαδήποτε επενδυτική εταιρεία..

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Raylan είπε

Τι παίζει με τον ευέλικτο λογαριασμό στην revolut που σου δίνει 2,88% επιτόκιο? Είναι ασφαλής ή θα μπούμε κανά πρωί και θα έχουν κάνει φτερά

Δεν γράφει κάπου ότι το κεφάλαιο έχει ρίσκο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως το γράφει και προφανώς οσοι  ασχολούνται με επενδύσεις το ξερουν. Αν έδινε 2,8%  εγγυημενο  (χωρίς ρίσκο) από 1 Ευρώ κατάθεση (μιας και δεν εχει ελάχιστο όριο) θα ειχε μαζέψει τρελλο cash...

Πάντως η Fidelity ειναι σοβαρό μαγαζί....

Επεξ/σία από prometheas

καλησπερίζω τους γνώστες, αλλά και τους μη γνώστες όπως εγώ.

σας παρακολουθώ κατά διαστήματα, αλλά ομολογώ πως είναι πολλά που δεν καταλαβαίνω.

δεν σας ενοχλώ όμως γιατί δε με απασχολούσαν άμεσα. 

τώρα όμως, θέλω τη γνώμη σας. 

έκανα αγορά για 500 ευρώ, σε bitcoin. 

είναι ασφαλές;

ρωτώ γιατί θέλω να ξανά αγοράσω για άλλα 500 ευρώ. 

γνωρίζω πως το ρίσκο, αγοράς σε κρυπτονομίσματα είναι μεγάλο. 

η ερώτηση μου αφορά τη διαδικασία μέσω revolut. 

δεύτερη ερώτηση, μπορώ και πως, να βάλω και άλλο-α άτομα στο λογαριασμό μου της revolut;

18 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

έκανα αγορά για 500 ευρώ, σε bitcoin. 

είναι ασφαλές;

ρωτώ γιατί θέλω να ξανά αγοράσω για άλλα 500 ευρώ. 

γνωρίζω πως το ρίσκο, αγοράς σε κρυπτονομίσματα είναι μεγάλο. 

η ερώτηση μου αφορά τη διαδικασία μέσω revolut. 

Όσον αφορά τη Ρεβολουτ δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Like 1

Γεια σας παιδιά 

Θα ήθελα να ρωτήσω έχω μια χρεωστική μισθοδοσίας αλλά δεν θέλω να κάνω αγορές με αυτήν την κάρτα αξίζει να βγάλω revolut για ηλεκτρονικές αγορές? Δεν με ενδιαφέρει η αγορά από εξωτερικό για εντός Ελλάδος την θέλω 

8 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε

Γεια σας παιδιά 

Θα ήθελα να ρωτήσω έχω μια χρεωστική μισθοδοσίας αλλά δεν θέλω να κάνω αγορές με αυτήν την κάρτα αξίζει να βγάλω revolut για ηλεκτρονικές αγορές? Δεν με ενδιαφέρει η αγορά από εξωτερικό για εντός Ελλάδος την θέλω 

Καλή ιδέα είναι και χωρίς έξοδα. Βγάζεις και Ρεβολουτ άυλη μιας χρήσης και είσαι απόλυτα ασφαλής, αν κατάλαβα σωστά αυτό σε ενδιαφέρει.

5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Καλή ιδέα είναι και χωρίς έξοδα. Βγάζεις και Ρεβολουτ άυλη μιας χρήσης και είσαι απόλυτα ασφαλής, αν κατάλαβα σωστά αυτό σε ενδιαφέρει.

ναι γιατί νομίζω δεν γίνεται να έχω 2 χρεωστικές σε 1 λογαριασμό και δεν θέλω να τα βάζω στην προπληρωμένη γιατί κρατάει προμήθεια..

Μόλις τώρα, nikolakis2345 είπε

ναι γιατί νομίζω δεν γίνεται να έχω 2 χρεωστικές σε 1 λογαριασμό και δεν θέλω να τα βάζω στην προπληρωμένη γιατί κρατάει προμήθεια..

2 χρεωστικές σε ένα λογαριασμό δεν θα σε γλυτώνουν απο τίποτα,απο τον ίδιο λογαριασμό θα τραβάνε λεφτά .

Βγάλε ρεβο αν θες για αγορές αλλά να θυμάσαι ότι δεν ενημερώνεται η εφορία για το αφορολόγητο αυτόματα.

Αρχικά, το να βγάλεις δεύτερη χρεωστική στον ίδιο λογαριασμό δε νομίζω οτι θα σε βοηθούσε για αυτό που θέλεις. Καταλαβαίνω πως το άγχος σου είναι να μην διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας σου που είναι συνδεδεμένη με τη μισθοδοσία. 

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

2 χρεωστικές σε ένα λογαριασμό δεν θα σε γλυτώνουν απο τίποτα,απο τον ίδιο λογαριασμό θα τραβάνε λεφτά .

Βγάλε ρεβο αν θες για αγορές αλλά να θυμάσαι ότι δεν ενημερώνεται η εφορία για το αφορολόγητο αυτόματα.

Δηλαδή η πρέπει να ανοίξω νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα η revolut 

2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αρχικά, το να βγάλεις δεύτερη χρεωστική στον ίδιο λογαριασμό δε νομίζω οτι θα σε βοηθούσε για αυτό που θέλεις. Καταλαβαίνω πως το άγχος σου είναι να μην διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας σου που είναι συνδεδεμένη με τη μισθοδοσία. 

Αυτό ακριβός θέλω την μέγιστη δυνατή ασφάλεια 

Μόλις τώρα, nikolakis2345 είπε

Δηλαδή η πρέπει να ανοίξω νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα η revolut 

Οτι θες κάνεις.Απλά σου εξηγώ πως δουλευει το δύο χρεωστικες ,αν το επιτρεπουν οι ελληνικές τράπεζες αυτό,για τον ίδιο λογαριασμό.Θα τραβάνε απο το ίδιο πορτοφόλι.

Αν φοβάσαι ότι μπορεί να πάθεις ζημιά με διαρροή στοιχείων ,απόλυτα κατανοητός φόβος που τον έχω και εγώ,ανοίγεις άλλο λογαριασμό στον οποίο θα μεταφέρεις μονο τα χρήματα  που θα χρησιμοποιήσεις.Αλλη τράπεζα,ίδια τράπεζα, revolut,wise,N26,viva,payeazy δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.

29 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε

Γεια σας παιδιά 

Οχι δεν είναι καλή ιδεα, η ρεβο ειναι ξένη κάρτα και δεν εχει σχέση με το αφορολογητο, αφου είσαι μισθωτός ζητα μια πιστωτική για να κάνεις της αγορές σου.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οτι θες κάνεις.Απλά σου εξηγώ πως δουλευει το δύο χρεωστικες ,αν το επιτρεπουν οι ελληνικές τράπεζες αυτό,για τον ίδιο λογαριασμό.Θα τραβάνε απο το ίδιο πορτοφόλι.

Αν φοβάσαι ότι μπορεί να πάθεις ζημιά με διαρροή στοιχείων ,απόλυτα κατανοητός φόβος που τον έχω και εγώ,ανοίγεις άλλο λογαριασμό στον οποίο θα μεταφέρεις μονο τα χρήματα  που θα χρησιμοποιήσεις.Αλλη τράπεζα,ίδια τράπεζα, revolut,wise,N26,viva,payeazy δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.

Σε άλλη τραπεζα απλά θα έχει προμήθεια 

5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν είναι καλή ιδεα, η ρεβο ειναι ξένη κάρτα και δεν εχει σχέση με το αφορολογητο, αφου είσαι μισθωτός ζητα μια πιστωτική για να κάνεις της αγορές σου.

Δεν θέλω να μπλέξω με πιστωτικές μακριά 

46 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε

Δεν θέλω να μπλέξω με πιστωτικές μακριά 

Κανεις λαθος, αργα ή γρηγορα αρκεί θα πας για πολλους λογους, δόσεις ο κυριότερος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...