Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι.  Αφου δημιουργηθεί και γινει approve ο λογαριασμός τα μεταφέρεις εκει...

Επεξ/σία από prometheas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά οι αποδόσεις δεν είναι εξασφαλισμένες. Ειναι σαν το χρηματιστήριο ένα πράγμα. Εάν θέλετε εξασφαλισμένη απόδοση, κοντά στο 2%, να αγοράσετα εντοκα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αλλιώς κατευθείαν μετοχές. Αυτό το διάστημα θα πρότεινα Motor Oil και ΟΤΕ.

1 ώρα πριν, stamo είπε

Φυσικά οι αποδόσεις δεν είναι εξασφαλισμένες. Ειναι σαν το χρηματιστήριο ένα πράγμα. Εάν θέλετε εξασφαλισμένη απόδοση, κοντά στο 2%, να αγοράσετα εντοκα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αλλιώς κατευθείαν μετοχές. Αυτό το διάστημα θα πρότεινα Motor Oil και ΟΤΕ.

Υπάρχουν προθεσμιακές σε alpha με 1,5% έτος και attica με 2,3% 18μήνες.
Με πιο τρόπο μπορούμε να αγοράσουμε τα έντοκα και που βλέπουμε την απόδοση?

On 22/08/2023 at 16:51, thodoris20s said:

Σας ήρθε αυτό το email;
image.png.1a20fd2e5164c464b3c97546cdb3a253.png
Πως μπορεί κανείς να ξεκινήσει; Απλά μεταφέρω λεφτά από τον λογαριασμό revolut στο tab επενδύσεις και τα αφήνω εκεί;

Και σε μένα ήρθε, έχει χρονικό περιορισμό ή το διακόπτεις όποτε θες και παίρνεις το αρχικό κεφάλαιο συν τις αποδόσεις?!

1 ώρα πριν, HuskerDu είπε

Και σε μένα ήρθε, έχει χρονικό περιορισμό ή το διακόπτεις όποτε θες και παίρνεις το αρχικό κεφάλαιο συν τις αποδόσεις?!

Όσα χρήματα θέλεις βάζεις κι όσα θέλεις "σηκώνεις" (και όποτε θέλεις)

• Like 1

On 24/08/2023 at 11:19, giannis1_ said:

Υπάρχουν προθεσμιακές σε alpha με 1,5% έτος και attica με 2,3% 18μήνες.
Με πιο τρόπο μπορούμε να αγοράσουμε τα έντοκα και που βλέπουμε την απόδοση?

Τα έντοκα από χρηματιστηριακή εταιρεία. Πρέπει να έχεις κωδικό. Η απόδοση προκύπτει απο την τιμή που το αγοράζεις. Πχ. εάν το αγοράσεις στο 97% της τελικής του τιμής και το κρατήσεις μέχρι τη λήξη του θα πάρεις το 100%. Δηλαδή 3% μείον την προμήθεια της χρημαστηριακής (την οποία μπορείς να διαπραγματευτείς)

Είχα αγοράσει κάτι μετοχές μέσω revolut και τις πούλησα τις προάλλες αλλά τα χρήματα μου έχουν δεσμευτεί δεν μπορώ να κάνω ανάληψη…

Γράφει ότι είναι σε εκκρεμεί έσοδα από την πώληση και ότι δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστεί και έχει περάσει μια βδομάδα τώρα…

Ξέρει κανείς τι παίζει? 

19 λεπτά πριν, Raylan είπε

Είχα αγοράσει κάτι μετοχές μέσω revolut και τις πούλησα τις προάλλες αλλά τα χρήματα μου έχουν δεσμευτεί δεν μπορώ να κάνω ανάληψη…

Γράφει ότι είναι σε εκκρεμεί έσοδα από την πώληση και ότι δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστεί και έχει περάσει μια βδομάδα τώρα…

Ξέρει κανείς τι παίζει? 

Μια βδομάδα είναι πολύ, είσαι σίγουρος;

3 μέρες κάνει νομίζω.

Εχω μια καρτα και καθετε και με αυτα που λετε, σκέφτομαι αν ποτε παω ταξιδι εξω να την δουλεψω. Εχει οριο συναλλαγών; αν πχ σου λεει οτι πανω απο ενα ποσο δεν μπορεις να κανεις με την μια. γιατι στην εφαρμογή βλεπω μου γραφει για 150€ απο ανεπαφες.

Μη παω και βαλω κανα 2χιλιαρο ξερω γω και παω να πληρωσω και δεν μπορει να τα τραβήξει και με κρατήσουν να πλύνω σεντονια μετα.

Για ανέπαφες χωρίς να σου ζητήσει pin εννοεί. 

Επίσης αν τη χρησιμοποιείς μέσω gpay/apple pay δε χρειάζεται ποτέ pin (το βιομετρικό του κινητού σου το αντικαθιστά)

12 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Οποτε γενικο οριο οπως εχουν οι κλασικές καρτες δεν εχει που να μπορεις να το αλλάξεις; 

Στις ρυθμίσεις της κάρτας, μπορείς να ορίσεις μηνιαίο όριο χρήσης (by default νομίζω δεν έχει κάποιο ποσό).

• Like 1

Τι παίζει με τον ευέλικτο λογαριασμό στην revolut που σου δίνει 2,88% επιτόκιο? Είναι ασφαλής ή θα μπούμε κανά πρωί και θα έχουν κάνει φτερά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...