Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 41 λεπτά πριν, mindreader είπε Μου το εξηγεις λιγο πως το κανεις αυτο; Ειναι ας πουμε οπως το 'request money' του paypal; Εχεις κατεβάσει την εφαρμογή της revolut? 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Δεν χρειάζεται το gpay, μπορείς κατευθείαν με την χρεωστική σου κάρτα να την χρεώσεις και να μεταφερθούν τα χρήματα στην Revolut. Χρέωση κανονικά δεν υπάρχει αλλά έχουν ακουστεί περιπτώσεις που μπορεί να χρεωθείς (πχ αν έχεις επαγγελματική κάρτα) αλλά αυτό είναι ειδική περίπτωση και κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Και λέει να έχει κάρτα της ΕτΕ που μπλοκάρει τις κινήσεις προς revolut χωρίς λόγο και αιτία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Μου το εξηγεις λιγο πως το κανεις αυτο; Ειναι ας πουμε οπως το 'request money' του paypal; Είναι πάρα πολύ απλό. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής έχει μια επιλογή που λέει "Προσθήκη χρημάτων" και έχει ένα κουμπί με ένα '+' μέσα. Το πατάς και ακολουθείς τα βήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Ukforthemoment said: Εχεις κατεβάσει την εφαρμογή της revolut? Και λέει να έχει κάρτα της ΕτΕ που μπλοκάρει τις κινήσεις προς revolut χωρίς λόγο και αιτία . Οχι δεν την εχω κατεβασει. Καρτα ΕΤΕ εχω. Τι γινεται με αυτην; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Οχι δεν την εχω κατεβασει. Καρτα ΕΤΕ εχω. Τι γινεται με αυτην; Κατεβασε την εφαρμογή και ρίξε μια ματιά να καταλάβεις πως δουλευει. Τωρα σου δίνουμε οδηγίες ενώ δεν έχεις καν την εφαρμογή για να το δεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Οχι δεν την εχω κατεβασει. Τα λέμε προσεχώς για ταυτότητες κλπ Σιγουράκι από τα λίγα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Σορρυ για το off topic αλλά εχω πέσει κάτω απο τα γέλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κατεβασε την εφαρμογή και ρίξε μια ματιά να καταλάβεις πως δουλευει. Τωρα σου δίνουμε οδηγίες ενώ δεν έχεις καν την εφαρμογή για να το δεις. Και φαντασου βγαινει και λεει οτι πρεπει πρωτα να παρει smartphone γιατι ειναι με το 3210. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Ukforthemoment said: Κατεβασε την εφαρμογή και ρίξε μια ματιά να καταλάβεις πως δουλευει. Τωρα σου δίνουμε οδηγίες ενώ δεν έχεις καν την εφαρμογή για να το δεις. Mα ασχολουμαι χωρις να θελω! Για λογαριασμο αλλου για να βοηθησω. Γι'αυτο λεω να μην καθομαι να ψαχνομαι με την εφαρμογη απο τη στιγμη που δεν με ενδιαφερει εμενα προσωπικα, αν μπορω να μαθω εδω τι ισχυει. Αυτος ειναι ο λογος που δεν εβαλα την εφαρμογη στο κινητο μου. 11 hours ago, Doubt said: Τα λέμε προσεχώς για ταυτότητες κλπ Σιγουράκι από τα λίγα. Μπα, μη φοβασαι, εδω στο insomnia δεν μπορει να γινει τετοια συζητηση. Ο υπνος μπορει να συνεχιστει. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, mindreader είπε Mα ασχολουμαι χωρις να θελω! Για λογαριασμο αλλου για να βοηθησω. Γι'αυτο λεω να μην καθομαι να ψαχνομαι με την εφαρμογη απο τη στιγμη που δεν με ενδιαφερει εμενα προσωπικα, αν μπορω να μαθω εδω τι ισχυει. Αυτος ειναι ο λογος που δεν εβαλα την εφαρμογη στο κινητο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, mindreader είπε Mα ασχολουμαι χωρις να θελω! Για λογαριασμο αλλου για να βοηθησω. Πες του απλώς να κατεβάσει την εφαρμογή. Η εφαρμογή αυτή καθεαυτή είναι πολύ εύκολη στη χρήση της. Εκεί που μπορεί να έχει πρόβλημα είναι στην ταυτοποίηση καθώς παλιές ταυτότητες δεν τις δέχεται. Θα πρέπει να έχει καινούρια ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης το Ευρωπαϊκό (η γνωστή πλαστική ροζ κάρτα). Αν προσπεράσει αυτό μετά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ως προς την χρήση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emprosnet Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καλώς ήρθα στο φορουμ και revolut. Η διαδικασία ήταν εύκολη. Αποστολή ταυτότητας και ΑΦΜ. Η έγκριση ήρθε σε μία μέρα. ή λιγότερο. Μετέφερα χρήματα από google pay από άλλη κάρτα και έκανα πρώτη αγορά σήμερα σε ελλάδα. Υπάρχει μια προσφορά για 10 ευρώ bonus μετά από τρεις χρήσης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 On 03/08/2023 at 11:54, gokuthelegend said: Πες του απλώς να κατεβάσει την εφαρμογή. Η εφαρμογή αυτή καθεαυτή είναι πολύ εύκολη στη χρήση της. Εκεί που μπορεί να έχει πρόβλημα είναι στην ταυτοποίηση καθώς παλιές ταυτότητες δεν τις δέχεται. Θα πρέπει να έχει καινούρια ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης το Ευρωπαϊκό (η γνωστή πλαστική ροζ κάρτα). Αν προσπεράσει αυτό μετά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ως προς την χρήση. Έχει και επιλογή για ταυτοποίηση με το νέου τύπου δίπλωμα? Η δε γινεται αυτόματα και στέλνεις στο chat για χειροκινητα με το δίπλωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Έχει και επιλογή για ταυτοποίηση με το νέου τύπου δίπλωμα? Η δε γινεται αυτόματα και στέλνεις στο chat για χειροκινητα με το δίπλωμα? Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία, αλλά εγώ όταν άνοιξα τον λογαριασμό μου στη Revolut έκανα ταυτοποίηση με το δίπλωμα οδήγησης, και η διαδικασία ήταν αρκετά εύκολη και κύλισε ομαλά. Η διαδικασία είναι ίδια με το αν θα έδινες την ταυτότητα, απλώς επιλέγεις να δώσεις το δίπλωμα. Με το τσατ δεν μίλησα ποτέ, απλώς κατά την εγγραφή σου ζητάει να φωτογραφίσεις ένα επίσημο έγγραφο και φωτογράφησα το δίπλωμα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 5 hours ago, gokuthelegend said: Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία, αλλά εγώ όταν άνοιξα τον λογαριασμό μου στη Revolut έκανα ταυτοποίηση με το δίπλωμα οδήγησης, και η διαδικασία ήταν αρκετά εύκολη και κύλισε ομαλά. Η διαδικασία είναι ίδια με το αν θα έδινες την ταυτότητα, απλώς επιλέγεις να δώσεις το δίπλωμα. Με το τσατ δεν μίλησα ποτέ, απλώς κατά την εγγραφή σου ζητάει να φωτογραφίσεις ένα επίσημο έγγραφο και φωτογράφησα το δίπλωμα. Θυμασαι εινα σχετικά πρόσφατα ή πάνε αιώνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 6/8/2023 στις 9:55 ΜΜ, agnostos99 είπε Θυμασαι εινα σχετικά πρόσφατα ή πάνε αιώνες? Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε έγινε, αλλά έγινε φέτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα