Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ είχα προσπαθήσει πριν καιρό να ανοίξω δωρεάν λογαριασμό στην Wise αλλά μου έβγαζε μήνυμα ότι έχουν κλείσει οι εγγραφές για δωρεάν λογαριασμούς και αν θέλω να μπω σε λίστα αναμονής, και το οποίο επέλεξα. Περίμενα λίγο καιρό χωρίς να γίνει τίποτα και τελικά το μετάνιωσα και απεγκατέστησα εντελώς την εφαρμογή. Φυσικά αν επέλεγα κάποιο από τα επί πληρωμή προγράμματα θα μπορούσα να γραφτώ άμεσα. Έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία;

wise επι πληρωμή;

Δεν θυμάμαι ποτέ να πληρώνεις για πρόγραμμα,την έχω απο το 2019 που λεγόταν ακόμα  transferwise

https://wise.com/gb/pricing/

(εκτός αν  στο ΗΒ εχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

wise επι πληρωμή;

Δεν θυμάμαι ποτέ να πληρώνεις για πρόγραμμα,την έχω απο το 2019 που λεγόταν ακόμα  transferwise

https://wise.com/gb/pricing/

(εκτός αν  στο ΗΒ εχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική)

Θα το τσεκάρω πάλι κάποια στιγμή αλλά θυμάμαι συγκεκριμένα που μου έλεγε ότι έπρεπε να μπω σε λίστα αναμονής για να αποκτήσω το δωρεάν πρόγραμμα και δεν με άφησε να αποκτήσω άμεσα νέο λογαριασμό.

Άκυρο. Μπερδεύτηκα με την Ν26. Δικό μου λάθος.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1

3 hours ago, Bubs said:

Thanks! Τα atm εχουμε καμια ιδεα τι προμήθεια παίρνουν με ανάληψη απο αυτη την καρτα;

Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις την binance card για αγορές? 

• Like 1

6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Στην τουρκια παντως αν δεν εχεις και μετρητα μπορεί να πληρωσεις καπελο με την κάρτα σε καποιες περιπτωσεις, σου λενε πχ 120 με καρτα 100 μετρητα😁

ισχύει και στο Παρίσι, 6 ευρώ το σάντουιτς με μετρητά, 7 ευρώ με κάρτα. 

και μάλιστα έχουν και ταμπέλα στο μαγαζί. 

3 hours ago, razkal said:

Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις την binance card για αγορές? 

Ναι γενικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την κάρτα τους, αλλα διαβάζω συνέχεια οτι λόγω των ελέγχων στην Αμερική απο SEC εχει αρχίσει να φεύγει πολύς κόσμος και να γίνονται πολλά withdrawals, οποτε ψιλό φοβάμαι μην εχουμε κανένα FTX 2 (για όσους ξέρουν) και τα χάσω…

Επίσης είδα οτι ανάληψη αφήνει μέχρι 290/ημέρα και δεν το αυξάνουν

3 λεπτά πριν, Bubs είπε

Ναι γενικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την κάρτα τους, αλλα διαβάζω συνέχεια οτι λόγω των ελέγχων στην Αμερική απο SEC εχει αρχίσει να φεύγει πολύς κόσμος και να γίνονται πολλά withdrawals, οποτε ψιλό φοβάμαι μην εχουμε κανένα FTX 2 (για όσους ξέρουν) και τα χάσω…

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις λογαριασμό σε Revolut , Monese , N26 και να κάνεις top-up μέσω της κάρτας ώστε να μην φαίνονται (Άμεσα) ότι τα τραβάς από το ανταλλακτήριο 

11 hours ago, Bubs said:

εσυ αυτη τη στιγμη εχεις καποια λεφτα στη binance, ο πιο γρηγορος τροπος για να τα βγαλεις χωρις να χρησιμοποιησεις αλλη τραπεζα ειναι να κανεις αγορες με τη binance card.

αν θες αλλη τραπεζα, η n26 ειναι η πιο σιγουρη λυση αυτη τη στιγμη νομιζω.

αν μιλαμε για μεγαλο ποσο (5ψηφιο νουμερο) ισως και η n26 αρχιζει να σε ρωταει παντως.

Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xristospap7 είπε

Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας?

H υπηρεσία εχει εξαιρεσεις και σιγουρα η ρεβολουτ ειναι αναμεσα σε αυτες. Αρα δε νομιζω να μπορεις να το κάνεις.

Επεξ/σία από spartak1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xristospap7 είπε

οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας

Δεν φαίνεται σαν αγορά το top up της Revolut, αλλά και αν φαινόταν θα ήταν false positive.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Καλημέρα έχω μια περιέργεια που θα ήθελα να μου λύσετε εδώ στην Ελλάδα όταν πάμε να κάνουμε κάποια αγορά με κάρτα κι αυτή αγορά είναι άνω των 50€ μας ζητάει πιν για το πος… Αυτό ισχύει και για την ρεβολουτ είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό(συγκεκριμένα Αγγλία)? Ρωτάω γιατί όταν έκανα την εγγραφή και πήρα την ψηφιακή κάρτα δεν μου ζήτησε κάποιο Πιν να βάλω και λεω μήπως άμα κανω αγορές πάνω από 50 απλά να μην με αφήνει 

Δεν υπάρχει pin σε συναλλαγές μέσω g-pay/apple pay. Το αντιστοιχο του πιν ειναι το βιομετρικό σου στοιχείο στο κινητό, πρόσωπο ή δάχτυλο

• Like 1

22 ώρες πριν, xristospap7 είπε

...απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας...

Δεν ισχυει αυτο με τις χρεωστικες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...