Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Δεν περνάνε, το χειροκίνητο είναι για αυτούς που δεν έχουν υποχρέωση με ηλεκτρονικά μέσα που στέλνουν τις πληροφορίες στην εφορία Δεν ισχύει το παρακάτω; https://www.taxheaven.gr/news/62117/hlektronikes-apodeixeis-2022-analytika-ti-isxyei#:~:text=3.4. Συμπλήρωση του ποσού στη δήλωση εισοδήματος Το ποσό των δαπανών καταχωρίζεται στους κωδικούς 049-050 της δήλωσης εισοδήματος του εκάστοτε φορολογικού έτους. Το έχω διαβάσει πολλάκις εδω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ισχύει το παρακάτω; https://www.taxheaven.gr/news/62117/hlektronikes-apodeixeis-2022-analytika-ti-isxyei#:~:text=3.4. Συμπλήρωση του ποσού στη δήλωση εισοδήματος Το ποσό των δαπανών καταχωρίζεται στους κωδικούς 049-050 της δήλωσης εισοδήματος του εκάστοτε φορολογικού έτους. Το έχω διαβάσει πολλάκις εδω μέσα. 13 ώρες πριν, sdikr είπε Δεν περνάνε, το χειροκίνητο είναι για αυτούς που δεν έχουν υποχρέωση με ηλεκτρονικά μέσα που στέλνουν τις πληροφορίες στην εφορία Νομίζω πως ακόμη και να περνάνε, άντε να βρεις λογιστή που θα κάτσει να το κάνει. Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις αλλά στους περισσότερους πρέπει να πας να τους πεις ακριβώς τι θα κάνουν αλλιώς δεν ξέρουν. Τουλάχιστον ότι αφορά τα μη συνηθισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, georgerov είπε Νομίζω πως ακόμη και να περνάνε, άντε να βρεις λογιστή που θα κάτσει να το κάνει. Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις αλλά στους περισσότερους πρέπει να πας να τους πεις ακριβώς τι θα κάνουν αλλιώς δεν ξέρουν. Τουλάχιστον ότι αφορά τα μη συνηθισμένα. Ας τα υπολογίσει μόνος του και τα δίνει στο λογιστή έτοιμα. Υπάρχουν statement για κατέβασμα στην εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλημερα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορια… πριν χρόνια είχα Revolut αλλά είχα κάνει μια βλακεια με botcoin με αποτέλεσμα να μου αφαιρεί από τον λογαριασμό μου 10 με 15 ευρώ το μήνα… τα κατάφερα και το έφτιαξα αλλά επειδή κάπως με είχε φοβίσει διέγραψα τον λογαριασμό… και τώρα μετά από χρόνια σκέφτομαι να ξανά γραφτώ γιατί θέλω μα το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικο(συγκεκριμένα στην Αγγλία)… Γενικά είναι ασφαλές ή υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί τίποτα κακό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλημερα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορια… πριν χρόνια είχα Revolut αλλά είχα κάνει μια βλακεια με botcoin με αποτέλεσμα να μου αφαιρεί από τον λογαριασμό μου 10 με 15 ευρώ το μήνα… τα κατάφερα και το έφτιαξα αλλά επειδή κάπως με είχε φοβίσει διέγραψα τον λογαριασμό… και τώρα μετά από χρόνια σκέφτομαι να ξανά γραφτώ γιατί θέλω μα το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικο(συγκεκριμένα στην Αγγλία)… Γενικά είναι ασφαλές ή υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί τίποτα κακό; Tι κακό να σου συμβεί δηλαδή;Εχεις αφήσει χρέος; Μπορείς να ανοίξεις wise ως εναλλακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tι κακό να σου συμβεί δηλαδή;Εχεις αφήσει χρέος; Μπορείς να ανοίξεις wise ως εναλλακτική. Χρέος οχι ευτυχώς… γτ μπορείς να αφήσεις στην revolut? Τελικά άνοιξα παρόλα αυτά και μέχρι στιγμή όλα καλά… τώρα απλά για να παω να αγοράσει κάτι από κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αγγλία απλά πάνω αριστερά που λέει ευρώ το κανω λίρα και τέλος? Ή πρέπει να κανω και ποια αλλη ρύθμιση για να λειτουργήσει?σκεφτομαι να παω μόνο με καρτα(ψηφιακή για την ακρίβεια) χωρίς μετρητά γιατί από όσο έχω ακούσει για τα μετρητά σου κρατάνε μια προμήθεια για να τα μετατρέψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Χρέος οχι ευτυχώς… γτ μπορείς να αφήσεις στην revolut? Τελικά άνοιξα παρόλα αυτά και μέχρι στιγμή όλα καλά… τώρα απλά για να παω να αγοράσει κάτι από κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αγγλία απλά πάνω αριστερά που λέει ευρώ το κανω λίρα και τέλος? Ή πρέπει να κανω και ποια αλλη ρύθμιση για να λειτουργήσει?σκεφτομαι να παω μόνο με καρτα(ψηφιακή για την ακρίβεια) χωρίς μετρητά γιατί από όσο έχω ακούσει για τα μετρητά σου κρατάνε μια προμήθεια για να τα μετατρέψεις Tα κάνεις λίρες αν θες ή το αφήνεις και κάνει μονο του μετατροπη απο ευρώ.Αν πας σε γραφείο να αλλάξεις ευρώ σε λίρες έχει έξοδα,για αυτό βγάζουμε ρεβο,να μην πληρώνουμε έξοδα,αν θες μετρητά θα πας σε ΑΤΜ και θα βγαλεις. Κάρτα περνάει στο 99% των καταστημάτων και ΜΜΜ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω εναν τρόπο να κάνω withdraw σε ευρω απο binance και αναρωτιέμαι αν η revolut υπάρχει ενδεχόμενο να μου κανει freeze το account επειδη ειναι έσοδα απο crypto. Γενικά δεν την πολυχρησιμοποιω την ρεβο οποτε θα ειναι μεγάλο το ποσο που θα εμφανιστεί στον λογαριασμό. Ξερω παλιότερα έκαναν freeze με το παραμικρό απο άτομα που έστελναν λεφτα απο στοίχηματικές, ισχύει ακόμα αυτό; Το ποσο θα ειναι 10κ ευρω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Bubs είπε Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω εναν τρόπο να κάνω withdraw σε ευρω απο binance και αναρωτιέμαι αν η revolut υπάρχει ενδεχόμενο να μου κανει freeze το account επειδη ειναι έσοδα απο crypto. Γενικά δεν την πολυχρησιμοποιω την ρεβο οποτε θα ειναι μεγάλο το ποσο που θα εμφανιστεί στον λογαριασμό. Ξερω παλιότερα έκαναν freeze με το παραμικρό απο άτομα που έστελναν λεφτα απο στοίχηματικές, ισχύει ακόμα αυτό; Το ποσο θα ειναι 10κ ευρω… βγάλε την binance card και κάνε ανάληψη από ΑΤΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, asdfnikos said: βγάλε την binance card και κάνε ανάληψη από ΑΤΜ. Thanks! Τα atm εχουμε καμια ιδεα τι προμήθεια παίρνουν με ανάληψη απο αυτη την καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tα κάνεις λίρες αν θες ή το αφήνεις και κάνει μονο του μετατροπη απο ευρώ.Αν πας σε γραφείο να αλλάξεις ευρώ σε λίρες έχει έξοδα,για αυτό βγάζουμε ρεβο,να μην πληρώνουμε έξοδα,αν θες μετρητά θα πας σε ΑΤΜ και θα βγαλεις. Κάρτα περνάει στο 99% των καταστημάτων και ΜΜΜ . Φοβάμαι όμως μην γίνει καμιά στραβή και δεν λειτουργήσει η κάρτα και δεν έχω λεφτά ούτε μετρητά αλλά ούτε και σε κάρτα😅Και επισης επειδή έχω ψηφιακή καρτα γίνετε με την ψηφιακή να βγάλω μετρητά μέσω ΑΤΜ? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από Mr.kostas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Φοβάμαι όμως μην γίνει καμιά στραβή και δεν λειτουργήσει η κάρτα και δεν έχω λεφτά ούτε μετρητά αλλά ούτε και σε κάρτα😅 Eξωτερικό ΠΟΤΕ με μόνο μια κάρτα. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Eξωτερικό ΠΟΤΕ με μόνο μια κάρτα. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Στην τουρκια παντως αν δεν εχεις και μετρητα μπορεί να πληρωσεις καπελο με την κάρτα σε καποιες περιπτωσεις, σου λενε πχ 120 με καρτα 100 μετρητα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Bubs είπε Thanks! Τα atm εχουμε καμια ιδεα τι προμήθεια παίρνουν με ανάληψη απο αυτη την καρτα; 3-4 ευρώ σε κάθε ανάληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μπορείς να ανοίξεις wise ως εναλλακτική. Εγώ είχα προσπαθήσει πριν καιρό να ανοίξω δωρεάν λογαριασμό στην Wise αλλά μου έβγαζε μήνυμα ότι έχουν κλείσει οι εγγραφές για δωρεάν λογαριασμούς και αν θέλω να μπω σε λίστα αναμονής, και το οποίο επέλεξα. Περίμενα λίγο καιρό χωρίς να γίνει τίποτα και τελικά το μετάνιωσα και απεγκατέστησα εντελώς την εφαρμογή. Φυσικά αν επέλεγα κάποιο από τα επί πληρωμή προγράμματα θα μπορούσα να γραφτώ άμεσα. Έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα