ramshi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, Doubt είπε Ούτε εμένα. Τιναυτό; Βγάζει μνμ να κάνω 3 συναλλαγές με την κάρτα σε διάστημα 5 ημερών κ μου δίνει reward 10ευρω, έχω premium δοκιμαστικό λογαριασμό 2 μηνών.
ramshi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, ramshi είπε Βγάζει μνμ να κάνω 3 συναλλαγές με την κάρτα σε διάστημα 5 ημερών κ μου δίνει reward 10ευρω, έχω premium δοκιμαστικό λογαριασμό 2 μηνών.
broxopios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Τα έξοδα και οι πληρωμές που κάνουμε με τη revolut δεν αποτελούν έξοδα/δαπάνη στη φορολογική μας δήλωση; Το ρωτάω γιατί ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα τώρα και θα χρειαστεί να πληρώσει φόρο εξαιτίας αυτού του είπε ο λογιστής του. Με ενδιαφέρει άμεσα γιατί από την αρχή του έτους που έχω βάλει revolut όλες μου οι αγορές γίνονται μέσω αυτής. Είναι σούπερ βολική αλλά αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Γνωρίζετε κάτι;
georgerov Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Τα έξοδα και οι πληρωμές που κάνουμε με τη revolut δεν αποτελούν έξοδα/δαπάνη στη φορολογική μας δήλωση; Το ρωτάω γιατί ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα τώρα και θα χρειαστεί να πληρώσει φόρο εξαιτίας αυτού του είπε ο λογιστής του. Με ενδιαφέρει άμεσα γιατί από την αρχή του έτους που έχω βάλει revolut όλες μου οι αγορές γίνονται μέσω αυτής. Είναι σούπερ βολική αλλά αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Γνωρίζετε κάτι; Σωστά, εφόσον δεν είναι ελληνική τράπεζα, δεν φαίνονται στην φορολογική δήλωση οι συναλλαγές αυτόματα. Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε ο λογιστής να περάσει "χειροκίνητα" κάποιες αγορές αν του παρέχεις παραστατικά, αλλά αμφιβάλλω. 1
Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, broxopios είπε Τα έξοδα και οι πληρωμές που κάνουμε με τη revolut δεν αποτελούν έξοδα/δαπάνη στη φορολογική μας δήλωση; Αποτελούν κανονικά, απλά δεν ενημερώνει η ρεβολουτ γιατί δεν είναι και υποχρεωμένη. 1 ώρα πριν, broxopios είπε ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα τώρα και θα χρειαστεί να πληρώσει φόρο εξαιτίας αυτού του είπε ο λογιστής του. Να μας τον συστήσετε.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, georgerov είπε Σωστά, εφόσον δεν είναι ελληνική τράπεζα, δεν φαίνονται στην φορολογική δήλωση οι συναλλαγές αυτόματα. Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε ο λογιστής να περάσει "χειροκίνητα" κάποιες αγορές αν του παρέχεις παραστατικά, αλλά αμφιβάλλω. Φυσικά και περνάνε χειροκίνητα.
sdikr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Ukforthemoment said: Φυσικά και περνάνε χειροκίνητα. Δεν περνάνε, το χειροκίνητο είναι για αυτούς που δεν έχουν υποχρέωση με ηλεκτρονικά μέσα που στέλνουν τις πληροφορίες στην εφορία
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Δεν περνάνε, το χειροκίνητο είναι για αυτούς που δεν έχουν υποχρέωση με ηλεκτρονικά μέσα που στέλνουν τις πληροφορίες στην εφορία Δεν ισχύει το παρακάτω; https://www.taxheaven.gr/news/62117/hlektronikes-apodeixeis-2022-analytika-ti-isxyei#:~:text=3.4. Συμπλήρωση του ποσού στη δήλωση εισοδήματος Το ποσό των δαπανών καταχωρίζεται στους κωδικούς 049-050 της δήλωσης εισοδήματος του εκάστοτε φορολογικού έτους. Το έχω διαβάσει πολλάκις εδω μέσα.
georgerov Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ισχύει το παρακάτω; https://www.taxheaven.gr/news/62117/hlektronikes-apodeixeis-2022-analytika-ti-isxyei#:~:text=3.4. Συμπλήρωση του ποσού στη δήλωση εισοδήματος Το ποσό των δαπανών καταχωρίζεται στους κωδικούς 049-050 της δήλωσης εισοδήματος του εκάστοτε φορολογικού έτους. Το έχω διαβάσει πολλάκις εδω μέσα. 13 ώρες πριν, sdikr είπε Δεν περνάνε, το χειροκίνητο είναι για αυτούς που δεν έχουν υποχρέωση με ηλεκτρονικά μέσα που στέλνουν τις πληροφορίες στην εφορία Νομίζω πως ακόμη και να περνάνε, άντε να βρεις λογιστή που θα κάτσει να το κάνει. Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις αλλά στους περισσότερους πρέπει να πας να τους πεις ακριβώς τι θα κάνουν αλλιώς δεν ξέρουν. Τουλάχιστον ότι αφορά τα μη συνηθισμένα.
Doubt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, georgerov είπε Νομίζω πως ακόμη και να περνάνε, άντε να βρεις λογιστή που θα κάτσει να το κάνει. Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις αλλά στους περισσότερους πρέπει να πας να τους πεις ακριβώς τι θα κάνουν αλλιώς δεν ξέρουν. Τουλάχιστον ότι αφορά τα μη συνηθισμένα. Ας τα υπολογίσει μόνος του και τα δίνει στο λογιστή έτοιμα. Υπάρχουν statement για κατέβασμα στην εφαρμογή. 1
Mr.kostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλημερα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορια… πριν χρόνια είχα Revolut αλλά είχα κάνει μια βλακεια με botcoin με αποτέλεσμα να μου αφαιρεί από τον λογαριασμό μου 10 με 15 ευρώ το μήνα… τα κατάφερα και το έφτιαξα αλλά επειδή κάπως με είχε φοβίσει διέγραψα τον λογαριασμό… και τώρα μετά από χρόνια σκέφτομαι να ξανά γραφτώ γιατί θέλω μα το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικο(συγκεκριμένα στην Αγγλία)… Γενικά είναι ασφαλές ή υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί τίποτα κακό;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλημερα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορια… πριν χρόνια είχα Revolut αλλά είχα κάνει μια βλακεια με botcoin με αποτέλεσμα να μου αφαιρεί από τον λογαριασμό μου 10 με 15 ευρώ το μήνα… τα κατάφερα και το έφτιαξα αλλά επειδή κάπως με είχε φοβίσει διέγραψα τον λογαριασμό… και τώρα μετά από χρόνια σκέφτομαι να ξανά γραφτώ γιατί θέλω μα το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικο(συγκεκριμένα στην Αγγλία)… Γενικά είναι ασφαλές ή υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί τίποτα κακό; Tι κακό να σου συμβεί δηλαδή;Εχεις αφήσει χρέος; Μπορείς να ανοίξεις wise ως εναλλακτική.
Mr.kostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Tι κακό να σου συμβεί δηλαδή;Εχεις αφήσει χρέος; Μπορείς να ανοίξεις wise ως εναλλακτική. Χρέος οχι ευτυχώς… γτ μπορείς να αφήσεις στην revolut? Τελικά άνοιξα παρόλα αυτά και μέχρι στιγμή όλα καλά… τώρα απλά για να παω να αγοράσει κάτι από κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αγγλία απλά πάνω αριστερά που λέει ευρώ το κανω λίρα και τέλος? Ή πρέπει να κανω και ποια αλλη ρύθμιση για να λειτουργήσει?σκεφτομαι να παω μόνο με καρτα(ψηφιακή για την ακρίβεια) χωρίς μετρητά γιατί από όσο έχω ακούσει για τα μετρητά σου κρατάνε μια προμήθεια για να τα μετατρέψεις
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Χρέος οχι ευτυχώς… γτ μπορείς να αφήσεις στην revolut? Τελικά άνοιξα παρόλα αυτά και μέχρι στιγμή όλα καλά… τώρα απλά για να παω να αγοράσει κάτι από κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αγγλία απλά πάνω αριστερά που λέει ευρώ το κανω λίρα και τέλος? Ή πρέπει να κανω και ποια αλλη ρύθμιση για να λειτουργήσει?σκεφτομαι να παω μόνο με καρτα(ψηφιακή για την ακρίβεια) χωρίς μετρητά γιατί από όσο έχω ακούσει για τα μετρητά σου κρατάνε μια προμήθεια για να τα μετατρέψεις Tα κάνεις λίρες αν θες ή το αφήνεις και κάνει μονο του μετατροπη απο ευρώ.Αν πας σε γραφείο να αλλάξεις ευρώ σε λίρες έχει έξοδα,για αυτό βγάζουμε ρεβο,να μην πληρώνουμε έξοδα,αν θες μετρητά θα πας σε ΑΤΜ και θα βγαλεις. Κάρτα περνάει στο 99% των καταστημάτων και ΜΜΜ . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα