Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To google pay ουσιαστικα, δουλευει οπως περιπου το paypal; Συνδεεις καρτα ή τραπεζ. λογ/μο, και αντι να δινεις τα στοιχεια της καρτα σου, δινεις το gpay σου για να πληρωνεις, οπως δινεις το paypal account σου; Ετσι λειτουργει;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, mindreader είπε

To google pay ουσιαστικα, δουλευει οπως περιπου το paypal; Συνδεεις καρτα ή τραπεζ. λογ/μο, και αντι να δινεις τα στοιχεια της καρτα σου, δινεις το gpay σου για να πληρωνεις, οπως δινεις το paypal account σου; Ετσι λειτουργει;

Δεν έχει σχέση με paypal.

Μονο κάρτες συνδέεις.

https://inkstory.gr/tech/google-pay-leitourgei-ellada/

• Like 1

Και δε "δίνεις το gpay σου". Απλώς αντί να κάνεις μια ανέπαφη συναλλαγή απευθείας με την κάρτα σου, την κάνεις μέσω κινητού, και στην εφαρμογή Wallet διαλέγεις με μια κάρτα θα πληρώσεις. 

Επίσης ένα πολύ βολικό feature των 2 ψηφιακών πορτοφολιών είναι οτι υποστηρίζονται απο αρκετές εφαρμογές, οπότε αντι να εισάγεις τα στοιχεία της εκάστοτε κάρτας σου για να πληρώσεις (που συνηθως θέλει και μια επιβεβαίωση), πληρώνεις μέσω wallet. 

1 λεπτό πριν, George! είπε

Άψογα. Συνεχίζει να μην υπάρχει προμήθεια και για τις αγορές από ελληνικά φυσικά καταστήματα; π.χ. σούπερ μάρκετ.

Εξυπακούεται αυτό. 

• Like 1

Μέσω Apple Pay έχω φορτίσει και με 500 ευρώ τη Revo, που είναι πολύ πανω του οριου ανέπαφων συναλλαγών της κάρτας μου. Το όριο ημερήσιων συναλλαγών είναι αυτό που ίσως βάλει φρένο, ειδικά σε χρεωστικές. Πρακτικά η πιστοποίηση μέσω δακτυλικού αποτυπώματος ή face-ID αντικαθιστά τη χρήση pin

18 ώρες πριν, Doubt είπε

Ούτε εμένα.

Τιναυτό;

Βγάζει μνμ να κάνω 3 συναλλαγές με την κάρτα σε διάστημα 5 ημερών κ μου δίνει reward 10ευρω, έχω premium δοκιμαστικό λογαριασμό 2 μηνών.

5 ώρες πριν, ramshi είπε

Βγάζει μνμ να κάνω 3 συναλλαγές με την κάρτα σε διάστημα 5 ημερών κ μου δίνει reward 10ευρω, έχω premium δοκιμαστικό λογαριασμό 2 μηνών.

Screenshot_20230724_163204_Revolut.jpg

Καλησπέρα.

Τα έξοδα και οι πληρωμές που κάνουμε με τη revolut δεν αποτελούν έξοδα/δαπάνη στη φορολογική μας δήλωση; Το ρωτάω γιατί ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα τώρα και θα χρειαστεί να πληρώσει φόρο εξαιτίας αυτού του είπε ο λογιστής του. 

Με ενδιαφέρει άμεσα γιατί από την αρχή του έτους που έχω βάλει revolut όλες μου οι αγορές γίνονται μέσω αυτής. Είναι σούπερ βολική αλλά αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Γνωρίζετε κάτι; 

8 λεπτά πριν, broxopios είπε

Καλησπέρα.

Τα έξοδα και οι πληρωμές που κάνουμε με τη revolut δεν αποτελούν έξοδα/δαπάνη στη φορολογική μας δήλωση; Το ρωτάω γιατί ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα τώρα και θα χρειαστεί να πληρώσει φόρο εξαιτίας αυτού του είπε ο λογιστής του. 

Με ενδιαφέρει άμεσα γιατί από την αρχή του έτους που έχω βάλει revolut όλες μου οι αγορές γίνονται μέσω αυτής. Είναι σούπερ βολική αλλά αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Γνωρίζετε κάτι; 

Σωστά, εφόσον δεν είναι ελληνική τράπεζα, δεν φαίνονται στην φορολογική δήλωση οι συναλλαγές αυτόματα. Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε ο λογιστής να περάσει "χειροκίνητα" κάποιες αγορές αν του παρέχεις παραστατικά, αλλά αμφιβάλλω. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, broxopios είπε

Τα έξοδα και οι πληρωμές που κάνουμε με τη revolut δεν αποτελούν έξοδα/δαπάνη στη φορολογική μας δήλωση;

Αποτελούν κανονικά, απλά δεν ενημερώνει η ρεβολουτ γιατί δεν είναι και υποχρεωμένη.

1 ώρα πριν, broxopios είπε

ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα τώρα και θα χρειαστεί να πληρώσει φόρο εξαιτίας αυτού του είπε ο λογιστής του. 

Να μας τον συστήσετε.

1 ώρα πριν, georgerov είπε

Σωστά, εφόσον δεν είναι ελληνική τράπεζα, δεν φαίνονται στην φορολογική δήλωση οι συναλλαγές αυτόματα. Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε ο λογιστής να περάσει "χειροκίνητα" κάποιες αγορές αν του παρέχεις παραστατικά, αλλά αμφιβάλλω. 

Φυσικά και περνάνε χειροκίνητα.

2 hours ago, Ukforthemoment said:

Φυσικά και περνάνε χειροκίνητα.

Δεν περνάνε, το χειροκίνητο είναι για αυτούς που δεν έχουν υποχρέωση με ηλεκτρονικά μέσα που στέλνουν τις πληροφορίες στην εφορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...