NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, mindreader είπε Το οτι εμπιστευεται κοσμος την google για τις πληρωμες του, ειναι απιστευτο. Υπάρχουν και χειρότερα κάποιοι εμπιστεύονται την apple για να πληρώσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έγραψα εγώ αυτό που έκανες παράθεση. My bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Το reward 10 ευρώ για 3 συναλλαγές πόσο συχνά σας το βγάζει μέσα σε 1 μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, kostas_teach είπε Εγώ πάντως είμαι εδώ και λίγες μέρες χωρίς την χρεωστική μου διότι μετά από 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες να φορτίσω τη revolut με μικροποσό, η τράπεζα μου μπλόκαρε την κάρτα. Τώρα περιμένω να έρθει η καινούρια ταχυδρομικώς. Νομίζω ότι οι Ελληνικές τράπεζες "σαμποτάρουν" τις συναλλαγές τέτοιου τύπου για να προωθήσουν τις δικές τους προπληρωμένες διότι και πέρυσι σε χώρα του εξωτερικού που δεν έχει ευρώ, βασανίστηκα πολύ να φορτίσω τη revolut. Από τις 10 προσπάθειες ολοκληρωνόταν η 1. Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτίζεις χωρίς gpay-apple pay. Χρησιμοποιώ τη φόρτιση πολύ συχνά και δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Οι προπληρωμένες των ελληνικών τραπεζών έχουν πεθάνει και δε το ξέρουν, once upon a time ήταν δημοφιλείς σε μια συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού, πλέον ούτε τις προμοτάρουν, ούτε κανένας βγάζει προπληρωμένη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτίζεις χωρίς gpay-apple pay. Χρησιμοποιώ τη φόρτιση πολύ συχνά και δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Οι προπληρωμένες των ελληνικών τραπεζών έχουν πεθάνει και δε το ξέρουν, once upon a time ήταν δημοφιλείς σε μια συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού, πλέον ούτε τις προμοτάρουν, ούτε κανένας βγάζει προπληρωμένη. Τραπεζες που μας τρώνε εκατομμύρια καθε μέρα και δεν ειναι ικανές για τιποτα, και η google δεν μας εχει πάρει μια(δεν μιλαω για διαφημίσεις) και προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Βλεπω δεν υπαρχει καποιο 'κεντρικο' ή 'sticky' τοπικ για gpay. Βλεπω, στο insomnia, ενα τοπικ gpay ανα τραπεζα.... Ηθελα να γραφτω σε ενα κεντρικο νημα, να παρακολουθω τι παιζει με αυτο το θεμα. Ανεξαρτητως φυσικα του τι επιλεγω τελικα. Το οτι απορριπτω ή εγκρινω κατι, δεν σημαινει οτι δεν το ψαχνω πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Βλεπω δεν υπαρχει καποιο 'κεντρικο' ή 'sticky' τοπικ για gpay. Βλεπω, στο insomnia, ενα τοπικ gpay ανα τραπεζα.... Ηθελα να γραφτω σε ενα κεντρικο νημα, να παρακολουθω τι παιζει με αυτο το θεμα. Ανεξαρτητως φυσικα του τι επιλεγω τελικα. Το οτι απορριπτω ή εγκρινω κατι, δεν σημαινει οτι δεν το ψαχνω πρωτα. Τι παραπανω πληροφορία ψάχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, mindreader είπε Βλεπω δεν υπαρχει καποιο 'κεντρικο' ή 'sticky' τοπικ για gpay. Βλεπω, στο insomnia, ενα τοπικ gpay ανα τραπεζα.... Ηθελα να γραφτω σε ενα κεντρικο νημα, να παρακολουθω τι παιζει με αυτο το θεμα. Ανεξαρτητως φυσικα του τι επιλεγω τελικα. Το οτι απορριπτω ή εγκρινω κατι, δεν σημαινει οτι δεν το ψαχνω πρωτα. Το GPay με το APay πάντως δεν "ζευγαρώνουν" για πληρωμές σε iOS 🙃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Βλεπω δεν υπαρχει καποιο 'κεντρικο' ή 'sticky' τοπικ για gpay. Βλεπω, στο insomnia, ενα τοπικ gpay ανα τραπεζα.... Ηθελα να γραφτω σε ενα κεντρικο νημα, να παρακολουθω τι παιζει με αυτο το θεμα. Ανεξαρτητως φυσικα του τι επιλεγω τελικα. Το οτι απορριπτω ή εγκρινω κατι, δεν σημαινει οτι δεν το ψαχνω πρωτα. Τι να κανει ενα θεμα για το gpay, τι να πουμε δηλαδή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, NikosKallithea said: Τι να κανει ενα θεμα για το gpay, τι να πουμε δηλαδή Καλα τοτε, θα ρωτησω σε οποιο νημα βρω πρωτο! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Καλα τοτε, θα ρωτησω σε οποιο νημα βρω πρωτο! 😅 Και δεν ρωτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, ramshi είπε Το reward 10 ευρώ για 3 συναλλαγές πόσο συχνά σας το βγάζει μέσα σε 1 μήνα; Δε μου έχει "βγάλει" ποτέ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα σωστά, επιλέγοντας μέσα από την εφαρμογή της Revolut σαν τρόπο προσθήκης χρημάτων το Google Pay, δεν υπάρχει καμία χρέωση-προμήθεια; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από George! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 34 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Δε μου έχει "βγάλει" ποτέ Ούτε εμένα. Τιναυτό; 4 ώρες πριν, ramshi είπε Το reward 10 ευρώ για 3 συναλλαγές πόσο συχνά σας το βγάζει μέσα σε 1 μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, George! είπε Αν κατάλαβα σωστά, επιλέγοντας μέσα από την εφαρμογή της Revolut σαν τρόπο προσθήκης χρημάτων το Google Pay, δεν υπάρχει καμία χρέωση-προμήθεια; ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα