Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, mindreader είπε Αρα... - Δωρεαν τροπος φορτισης, δεν υπαρχει. Πληρωνεις προμηθεια εξερχομενου εμβασματος, για να στειλεις χρημα στο λογ/μο της revolut, σωστα; - Δεν υπαρχει καν ο τροπος, που εχει το paypal, οπου μπορεις να στειλεις απο paypal σε paypal, χωρις χρεωση. Σωστα; - Στηριξη σε ξενα ποδια. Ή καρτα ελληνικης τραπεζας, ή εμβασμα. Σωστα; Gpay ουτε έξοδα ούτε χάσιμο χρόνου. Δεν την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Gpay ουτε έξοδα ούτε χάσιμο χρόνου. Δεν την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση; Ανν έχω καταλάβει καλά, αναζητά κάποια λύση με βάση το άλλο θέμα. Πιστεύεις ότι με αυτό που ανέφερες μπορεί να καλύψει την ανάγκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 46 minutes ago, Ukforthemoment said: Gpay ουτε έξοδα ούτε χάσιμο χρόνου. Δεν την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση; Υπαρχει νημα για το gpay; Να φανταστω οτι συνδεεις καρτα, και πληρωνεις με gpay; Κοιτα που ολοι θελησαν να γινουν paypal στη θεση του paypal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 49 λεπτά πριν, kormos είπε Ανν έχω καταλάβει καλά, αναζητά κάποια λύση με βάση το άλλο θέμα. Πιστεύεις ότι με αυτό που ανέφερες μπορεί να καλύψει την ανάγκη; Ρωτάει στο νήμα της ρεβο πως μπορεί να βάλει λεφτά .Και του δίνω ένα τρόπο. Αν τον καλύπτει σε κάτι συγκεκριμένο δεν μπορώ να το ξέρω. Ψιλοδιαβάζοντας πάντως μάλλον ο ίδιος έχει πρόβλημα με την διαδικασία και όχι η όλη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ρωτάει στο νήμα της ρεβο πως μπορεί να βάλει λεφτά .Και του δίνω ένα τρόπο. Αν τον καλύπτει σε κάτι συγκεκριμένο δεν μπορώ να το ξέρω. Ψιλοδιαβάζοντας πάντως μάλλον ο ίδιος έχει πρόβλημα με την διαδικασία και όχι η όλη διαδικασία. Ψάχνει κάποιον άλλο τρόπο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, mindreader είπε Υπαρχει νημα για το gpay; Να φανταστω οτι συνδεεις καρτα, και πληρωνεις με gpay; Κοιτα που ολοι θελησαν να γινουν paypal στη θεση του paypal! Μήπως εκεί που είσαι είναι το 2014? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Doubt said: Μήπως εκεί που είσαι είναι το 2014? Το οτι εμπιστευεται κοσμος την google για τις πληρωμες του, ειναι απιστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, mindreader είπε Το οτι εμπιστευεται κοσμος την google για τις πληρωμες του, ειναι απιστευτο. Ενδιάμεσος είναι ,όπως η mastercard και η visa. Mπορείς πάντα να πληρώνεις μετρητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δωρεαν τροπος φορτισης, δεν υπαρχει. Πληρωνεις προμηθεια εξερχομενου εμβασματος, για να στειλεις χρημα στο λογ/μο της revolut, σωστα; Εγω προσωπικα για μικροποσα φορτιζα με καρτα εθνικης και δεν ειχα χρεωσεις.. Δεν ξερω βεβαια μεχρι ποσο ειναι το καπελο αλλα αν θυμαμαι καλα μεχρι 50ρικο που ειχα βαλει δεν ειχε προσθετες χρεωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Εγω προσωπικα για μικροποσα φορτιζα με καρτα εθνικης και δεν ειχα χρεωσεις.. Δεν ξερω βεβαια μεχρι ποσο ειναι το καπελο αλλα αν θυμαμαι καλα μεχρι 50ρικο που ειχα βαλει δεν ειχε προσθετες χρεωσεις Δεν έγραψα εγώ αυτό που έκανες παράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_teach Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Εγώ πάντως είμαι εδώ και λίγες μέρες χωρίς την χρεωστική μου διότι μετά από 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες να φορτίσω τη revolut με μικροποσό, η τράπεζα μου μπλόκαρε την κάρτα. Τώρα περιμένω να έρθει η καινούρια ταχυδρομικώς. Νομίζω ότι οι Ελληνικές τράπεζες "σαμποτάρουν" τις συναλλαγές τέτοιου τύπου για να προωθήσουν τις δικές τους προπληρωμένες διότι και πέρυσι σε χώρα του εξωτερικού που δεν έχει ευρώ, βασανίστηκα πολύ να φορτίσω τη revolut. Από τις 10 προσπάθειες ολοκληρωνόταν η 1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, kostas_teach είπε Εγώ πάντως είμαι εδώ και λίγες μέρες χωρίς την χρεωστική μου διότι μετά από 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες να φορτίσω τη revolut με μικροποσό, η τράπεζα μου μπλόκαρε την κάρτα. Τώρα περιμένω να έρθει η καινούρια ταχυδρομικώς. Νομίζω ότι οι Ελληνικές τράπεζες "σαμποτάρουν" τις συναλλαγές τέτοιου τύπου για να προωθήσουν τις δικές τους προπληρωμένες διότι και πέρυσι σε χώρα του εξωτερικού που δεν έχει ευρώ, βασανίστηκα πολύ να φορτίσω τη revolut. Από τις 10 προσπάθειες ολοκληρωνόταν η 1. Κάθε φορά που θέλω να βγω εκτός χώρας. Μιλάω με την εξυπηρέτηση της Τράπεζας μου και τους το δηλώνω (χώρα και χρονικό διάστημα). Οπότε αποφεύγω το πιθανό μπλοκ της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 26 λεπτά πριν, kormos είπε Κάθε φορά που θέλω να βγω εκτός χώρας. Μιλάω με την εξυπηρέτηση της Τράπεζας μου και τους το δηλώνω (χώρα και χρονικό διάστημα). Οπότε αποφεύγω το πιθανό μπλοκ της... Αυτό το κάνεις για να χρησιμοποιείς την ελληνική κάρτα στο εξωτερικό,σωστά; Οχι για να φορτώνεις την ρεβολουτ ενώ είσαι στο εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, kostas_teach said: ...Νομίζω ότι οι Ελληνικές τράπεζες "σαμποτάρουν" τις συναλλαγές τέτοιου τύπου για να προωθήσουν τις δικές τους προπληρωμένες ... Φορτίζω κάθε μέρα 2 με 3 φορές διότι έχω και 2 <18 λογαριασμούς εξαρτώμενους από τον δικό μου, οι οποίοι χρησιμοποιούνται κάθε μέρα από 2 έφηβους σε ότι μ@λ@κία μπορείς να φανταστείς. Είτε μέσω αυτόματης φόρτισης όταν το ποσό χρημάτων μειώθεί κάτω από ένα προκαθορισμένο όριο είτε μέσω apple pay...πραγματικά δε θυμάμαι να έχει αποτύχει κάποιο top up (Ελλάδα και εξωτερικό)...ισως κάνα δυο φορές τα τελευταία 2-3 χρόνια ... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από flyer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό το κάνεις για να χρησιμοποιείς την ελληνική κάρτα στο εξωτερικό,σωστά; Οχι για να φορτώνεις την ρεβολουτ ενώ είσαι στο εξωτερικό. Χμμμ... Σωστά, έχεις δίκιο 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα