ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, flick είπε Διαβάζω πως υπάρχει όριο 1.000 ευρώ / μήνα (κάνει reset με το που αλλάζει ο μήνας ή είναι πάντα 30 μέρες;) στις μετατροπές. Τα περισσότερα από αυτά θα πάνε για τη πληρωμή του ξενοδοχείου με το που θα φτάσω, οπότε μετά θα αρχίζει η προμήθεια... Έχω μπερδευτεί λίγο και για το αν η πρακτική να έχω χρήματα σε ευρώ με τη μετατροπή να γίνεται αυτόματα όταν πληρώνω κάτι είναι το ίδιο πράγμα με το να ορίσω στην εφαρμογή από πριν να έχω κάποια χρήματα σε κορόνα (γιατί σε ευρώ θα γίνεται το top up, οπότε δεν θα είναι μεταροπή έτσι και αλλιώς;) ή μιλάμε για δύο διαφορετικές διαδικασίες. Σε αυτή τη περίπτωση τι συμφέρει καλύτερα; Τις καθημερινές μπορεις να εχεις τα χρήματα σε ευρώ και να πληρώνεις σε κορώνες αφού δεν εχει προμήθεια μετατροπής. ΠΣΚ εχει 1% προμήθεια, οπότε μπορεις καθημερινή να μετατρέψεις τα ευρώ σου σε κορώνες (δωρεάν), και να πληρώνεις μετά σε κορώνες οπότε να μην εχεις ουτε το 1% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Νέες αλλαγές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Να ξαναρωτήσω. Την έβγαλα στο όνομα μου για να τη βάλω στο κινητό σε συγγενή. Υπάρχει περίπτωση να μου αυξάνει τις δαπάνες μου στην εφορία, εφόσον έχω βάλει το ΑΦΜ μου; Μή βρεθώ και μπλεγμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 hour ago, satsok2 said: Να ξαναρωτήσω. Την έβγαλα στο όνομα μου για να τη βάλω στο κινητό σε συγγενή. Υπάρχει περίπτωση να μου αυξάνει τις δαπάνες μου στην εφορία, εφόσον έχω βάλει το ΑΦΜ μου; Μή βρεθώ και μπλεγμένος! Δεν είναι συνδεμένη αυτή την στιγμή, δεν ξέρουμε αν θα είναι αύριο, αν θα τα στείλει και τα παλιά, γιατί δεν βγάζεις νέα για τον συγγενή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, kormos είπε Νέες αλλαγές... Αρα τσεκαρουμε σε 2 μηνες απο τωρα αν η ισοτιμια τους ειναι χειροτερη απο την ¨πραγματικη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, runner69 είπε Αρα τσεκαρουμε σε 2 μηνες απο τωρα αν η ισοτιμια τους ειναι χειροτερη απο την ¨πραγματικη". Κάπως έτσι όπως φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Παιδιά το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία. Τίποτα άλλο. Η ισοτιμία βγαίνει με τον ίδιο τρόπο που έβγαινε και πριν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 42 minutes ago, Bourdoulas said: Παιδιά το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία. Τίποτα άλλο. Η ισοτιμία βγαίνει με τον ίδιο τρόπο που έβγαινε και πριν. Καθοριζεται απο εμας με βαση τα δυναμικα μοντελα της αγορας λεει. Οποτε απο οτι καταλαβαινω θα μπαινει λιγο χερι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 56 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία. Τίποτα άλλο. Η ισοτιμία βγαίνει με τον ίδιο τρόπο που έβγαινε και πριν. 13 λεπτά πριν, therock είπε Καθοριζεται απο εμας με βαση τα δυναμικα μοντελα της αγορας λεει. Οποτε απο οτι καταλαβαινω θα μπαινει λιγο χερι Θα το μάθουμε σε 2 μήνες. Λογικά πάει να πάρει κάποιο μερίδιο από τις μετατροπές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kormos είπε Θα το μάθουμε σε 2 μήνες. Λογικά πάει να πάρει κάποιο μερίδιο από τις μετατροπές... Οπως και να εχει παυπαλ δεν θα γινει ποτε, που αν δεν προσέξεις τρως καμία δεκαριά μετατροπές ετσι για πλάκα, και καθε φορα αλλάζουν και τις επιλογές μετατροπής για να μην τις βρίσκεις με τίποτα ή να πρέπει να έχεις κάνει ντοκτορά στις ρυθμίσεις τους για να το βρεις. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από NikosKallithea 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Οπως και να εχει παυπαλ δεν θα γινει ποτε, που αν δεν προσέξεις τρως καμία δεκαριά μετατροπές ετσι για πλάκα, και καθε φορα αλλάζουν και τις επιλογές μετατροπής για να μην τις βρίσκεις με τίποτα ή να πρέπει να έχεις κάνει ντοκτορά στις ρυθμίσεις τους για να το βρεις. Γίνει δεν γίνει σαν το PayPal, όταν έχεις ανάγκη μιας υπηρεσία βαδίζεις με τις πολιτικές τους ή αποχωρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Πως γεμιζει χρημα η revolut, πως φορτιζει; Με ποιους τροπους; Πληρωνεις κατι; Τι και πόσο και σε ποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Πως γεμιζει χρημα η revolut, πως φορτιζει; Με ποιους τροπους; Πληρωνεις κατι; Τι και πόσο και σε ποιον; https://help.revolut.com/el-GR/help/adding-money/with-card/adding-money-by-card/ Με βάση την παρακάτω συζήτηση... Δεν σε καλύπτει... Μφχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, kormos said: https://help.revolut.com/el-GR/help/adding-money/with-card/adding-money-by-card/ Με βάση την παρακάτω συζήτηση... Δεν σε καλύπτει... Μφχ Αρα... - Δωρεαν τροπος φορτισης, δεν υπαρχει. Πληρωνεις προμηθεια εξερχομενου εμβασματος, για να στειλεις χρημα στο λογ/μο της revolut, σωστα; - Δεν υπαρχει καν ο τροπος, που εχει το paypal, οπου μπορεις να στειλεις απο paypal σε paypal, χωρις χρεωση. Σωστα; - Στηριξη σε ξενα ποδια. Ή καρτα ελληνικης τραπεζας, ή εμβασμα. Σωστα; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Αρα... - Δωρεαν τροπος φορτισης, δεν υπαρχει. Πληρωνεις προμηθεια εξερχομενου εμβασματος, για να στειλεις χρημα στο λογ/μο της revolut, σωστα; - Δεν υπαρχει καν ο τροπος, που εχει το paypal, οπου μπορεις να στειλεις απο paypal σε paypal, χωρις χρεωση. Σωστα; - Στηριξη σε ξενα ποδια. Ή καρτα ελληνικης τραπεζας, ή εμβασμα. Σωστα; Επειδή ήμουν μέσα στην προηγούμενη συζήτηση γι αυτό είπα δεν σε καλύπτει. Αρχικά αν δεν έχεις ήδη... Πρέπει να δηλώσεις φορολογικά στοιχεία (ή να το πω καλύτερα, θέλει τον ΑΦΜ σου) Η φόρτιση γίνεται ή με κάρτα που συνδέεται σε τραπεζικό λογαριασμό ή τραπεζικό λογαριασμό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα