beeftekia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πώς παίρνω ισοτιμία revolut όταν πληρώνω μέσω paypal; Θέλω να κάνω μια αγορά από κινεζομάγαζο και να πληρώσω με revolut μέσω paypal. Στο κινεζομάγαζο διαλέγω €υρώ για νόμισμα, αλλά όταν μεταφέρομαι στο paypal μού εμφανίζει δολλάρια. Αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τη μετατροπή μέσω revolut. Όταν διαλέγω να πληρώσω με revolut δεν μου δίνει την επιλογή "more currency options", όπως μου τη δίνει όταν διαλέγω την κάρτα της εθνικής. Από το live chat της revolut μου είπαν κάθε φορά να πηγαίνω στο wallet του paypal και να διαλέγω για νόμισμα της κάρτας το νόμισμα της συναλλαγής. Έβαλα δολλάρια λοιπόν και όταν πάω να πληρώσω με την κάρτα της revolut απλώς μου δείχνει την τιμή σε δολλάρια, δεν μου λέει τίποτα για μετατροπή, ποιος θα την πραγματοποιήσει κ.λπ. Αν στην κάρτα έχω ευρώ, είναι σίγουρο ότι την μετατροπή θα την κάνει η revolut και όχι το paypal; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από beeftekia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1.Θα διαλεξεις το οριτζιναλ νομισμα του πωλητη απο το μαγαζι του 2.Μετα θα πας στο ππ και στο τελος που λεει αυτο που ειπες, δηλαδη το more currency options δεν θα πρεπει να υπάρχει απο το ππ ή θα πρεπει εσυ να το επιλέξεις ωστε να μην εμφανίζει καμία μετατροπή ουτε να λέει ισοτιμίες, να λέει δηλαδή δολάρια του αγοραστη και δολάρια για την πληρωμή. Η ρεβο δεν εχει καμια ανάμειξη σε αυτο, αν της πανε δολάρια θα κάνει η ιδια την μετατροπή σε ευρώ και τελος, μεχρι εκεί παιζει η ρεβο. Όλες οι άλλες επιλογές ειναι στο check out το ππ και εννοείται στο σιτε του πωλητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beeftekia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μετα θα πας στο ππ και στο τελος που λεει αυτο που ειπες, δηλαδη το more currency options δεν θα πρεπει να υπάρχει απο το ππ ή θα πρεπει εσυ να το επιλέξεις ωστε να μην εμφανίζει καμία μετατροπή ουτε να λέει ισοτιμίες, να λέει δηλαδή δολάρια του αγοραστη και δολάρια για την πληρωμή. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι γράφεις. Όταν πάω στο paypal, για την κάρτα της εθνικής μου δίνει την επιλογή "more currency options". Διαλέγοντάς τη, τα δολλάρια της συναλλαγής θα μετατραπούν σε ευρώ, όχι με την ισοτιμία του paypal, αλλά με της εθνικής. Δεν δείχνει την ισοτιμία της Εθνικής, απλώς λέει ότι αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να γίνει η χρέωση. Ωστόσο, εγώ δεν θέλω να γίνει η συναλλαγή με την κάρτα και την ισοτιμία της Εθνικής, αλλά της revolut. Όταν επιλέγω όμως την κάρτα της revolut, δεν υπάρχει επιλογή "more currency options". Όταν η κάρτα της revolut έχει ευρώ ως νόμισμα εντός του paypal, μου δείχνει ότι θα χρεωθώ τόσα ευρώ με την τάδε ισοτιμία που ορίζει το paypal. Όταν αλλάζω το νόμισμα της κάρτας σε δολλάρια, μου λέει θα χρεωθώ 395 δολλάρια, που είναι η τιμή του μαγαζιού, και δεν γίνεται λόγος για μετατροπή, ισοριμία, "more currency options" ή κάτι σχετικό. Αλλά στην κάρτα της revolut μπορεί να έχω μόνο ευρώ, οπότε θα υπάρξει μετατροπή. Το θέμα είναι ποιος θα την κάνει, το paypal ή η revolut; Γιατί η διαφορά βγαίνει €20+. Αν κατάλαβα σωστά λες ότι τη μετατροπή σε αυτή την περίπτωση την κάνει η revolut; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από beeftekia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, beeftekia είπε Όταν αλλάζω το νόμισμα της κάρτας σε δολλάρια, μου λέει θα χρεωθώ 395 δολλάρια, που είναι η τιμή του μαγαζιού, και δεν γίνεται λόγος για μετατροπή, ισοριμία, "more currency options" ή κάτι σχετικό. Αλλά στην κάρτα της revolut μπορεί να έχω μόνο ευρώ, οπότε θα υπάρξει μετατροπή. Το θέμα είναι ποιος θα την κάνει, το paypal ή η revolut; Γιατί η διαφορά βγαίνει €20+ Η ρεβολουτ θα την κάνει, δεν μπορεί να την κάνει κάποιος άλλος. Στο paypal θα πάνε δολάρια, το λες και μόνος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η άλλη επιλογή είναι starlink, ή κάποιος γείτονας να σου δανείζει Λάθος νήμα, αν θέλετε το διαγράφετε Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 32 minutes ago, sdikr said: Η άλλη επιλογή είναι starlink, ή κάποιος γείτονας να σου δανείζει Αυτο ηρθε εδω κατα λαθος απο καποιο θεμα σχετικο με προσβαση στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 43 minutes ago, nek4d said: Αυτο ηρθε εδω κατα λαθος απο καποιο θεμα σχετικο με προσβαση στο ιντερνετ? ooops sorry Παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, beeftekia είπε Όταν αλλάζω το νόμισμα της κάρτας σε δολλάρια, μου λέει θα χρεωθώ 395 δολλάρια, που είναι η τιμή του μαγαζιού, και δεν γίνεται λόγος για μετατροπή, ισοριμία, "more currency options" ή κάτι σχετικό. Αλλά στην κάρτα της revolut μπορεί να έχω μόνο ευρώ, Αυτο που λες θα κανεις, η ρεβο πάντα εχει ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έκανε ban η PayPal την Revolut ? Μου αφαίρεσε τις κάρτες της Revolut και δεν μου τις δέχεται πλέον. Δεν με αφήνει πλέον να κάνω withdraw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Καλησπέρα παιδιά. Έκανε ban η PayPal την Revolut ? Μου αφαίρεσε τις κάρτες της Revolut και δεν μου τις δέχεται πλέον. Δεν με αφήνει πλέον να κάνω withdraw. Προφανώς να έχει να κάνει με τον δικό σου λογαριασμό που αναφέρεις? Ίσως από την χρήση που να κάνεις να θεώρησαν ύποπτη...? Έχεις λάβει κάποιο εμαιλ? Μια χαρά λειτουργεί η Revolut μέσα στο λογαριασμό PayPal, πέρα των άλλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σκεφτόμουν να βγάλω και εγώ Revolut ενόψει ταξιδιού στη Σουηδία τον άλλο μήνα και έχω μερικές απορίες. Είπαμε να γλιτώσουμε τις προμήθειες από τις τράπεζες, αλλά με διάφορα που διαβάζω περί ξαφνικού παγώματος χωρίς απαραίτητα προφανή λόγο προβληματίζομαι κατά πόσο θα είναι αξιόπιστη. Πιο συγκεκριμένα, είδα στο thread για προβλήματα verification με παλιά ταυτότητα και επειδή η δική μου έχει εκδοθεί πριν 20 χρόνια αναρωτιέμαι αν θα έχω θέμα. Αν βγάλω μια φωτό και το δίπλωμα που είναι περίπου 10-12 χρόνων θα είμαι ok; Λόγω του παραπάνω, σκέφτηκα αντί να βάλω όλα τα χρήματα του ταξιδιού, καλύτερα να μεταφέρω καθημερινά όσα χρειάζομαι από την κάρτα μου, τύπου 100-200 ευρώ αλλά διαβάζω πως υπάρχουν και όρια στο top up που ποικίλουν ανά χρήστη συν ότι μερικές φορές οι τράπεζες το μπλοκάρουν. Τελικά ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να είμαι σίγουρος πως δεν θα με κρεμάσει; Τώρα μιλάμε για 1000-1500 max για μια εβδομάδα ταξιδιού, δεν ξέρω αν τα θεωρούν πολλά (για νέο χρήστη). Τα διάφορα referrer για δωρεάν αποστολή φυσικής κάρτας ή premium ισχύουν/αξίζουν; Τρέχει κάποιου τύπου προσφορά για νέους χρήστες αυτή τη περίοδο που θα άξιζε να εκμεταλλευτώ; Είχα δει αυτή της Vodafone αλλά μου είπαν πως είναι μόνο για συνδρομητές κινητής τελικά και όχι σταθερής / double play που θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ. Εδώ που τα λέμε βέβαια, ο μόνος λόγος που ίσως θα μου ήταν χρήσιμο το premium trial είναι το μεγαλύτερο όριο top up και ξοδέματος. Μήπως δεν αξίζει να ασχοληθώ αφού διαβάζω πως παίζει χρέωση (early termination fee) ακόμη και αν ακυρώσεις πριν τελειώσει το trial; Αν καταλαβαίνω καλά, η πρώτη virtual είναι δωρεάν και μπορώ απλά να την περάσω στο gpay, αλλά όσο να ΄ναι, καλό θα ήταν να υπάρχει και φυσική. Σκέφτομαι όμως μήπως δεν προλάβει να φτάσει πριν τον Δεκαπενταύγουστο αν την παραγγείλω τώρα. Αν δεν έχει φτάσει θα πρέπει για λόγους ασφαλείας (να μην μείνει στη πολυκατοικία ενώ λείπω) να την ακυρώσω; Θα χρεωθώ τα 6 ευρώ σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από flick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, flick είπε Σκεφτόμουν να βγάλω και εγώ Revolut ενόψει ταξιδιού στη Σουηδία τον άλλο μήνα και έχω μερικές απορίες. Είπαμε να γλιτώσουμε τις προμήθειες από τις τράπεζες, αλλά με διάφορα που διαβάζω περί ξαφνικού παγώματος χωρίς απαραίτητα προφανή λόγο προβληματίζομαι κατά πόσο θα είναι αξιόπιστη. Πιο συγκεκριμένα, είδα στο thread για προβλήματα verification με παλιά ταυτότητα και επειδή η δική μου έχει εκδοθεί πριν 20 χρόνια αναρωτιέμαι αν θα έχω θέμα. Αν βγάλω μια φωτό και το δίπλωμα που είναι περίπου 10-12 χρόνων θα είμαι ok; Λόγω του παραπάνω, σκέφτηκα αντί να βάλω όλα τα χρήματα του ταξιδιού, καλύτερα να μεταφέρω καθημερινά όσα χρειάζομαι από την κάρτα μου, τύπου 100-200 ευρώ αλλά διαβάζω πως υπάρχουν και όρια στο top up που ποικίλουν ανά χρήστη συν ότι μερικές φορές οι τράπεζες το μπλοκάρουν. Τελικά ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να είμαι σίγουρος πως δεν θα με κρεμάσει; Τώρα μιλάμε για 1000-1500 max για μια εβδομάδα ταξιδιού, δεν ξέρω αν τα θεωρούν πολλά (για νέο χρήστη). Τα διάφορα referrer για δωρεάν αποστολή φυσικής κάρτας ή premium ισχύουν/αξίζουν; Τρέχει κάποιου τύπου προσφορά για νέους χρήστες αυτή τη περίοδο που θα άξιζε να εκμεταλλευτώ; Είχα δει αυτή της Vodafone αλλά μου είπαν πως είναι μόνο για συνδρομητές κινητής τελικά και όχι σταθερής / double play που θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ. Εδώ που τα λέμε βέβαια, ο μόνος λόγος που ίσως θα μου ήταν χρήσιμο το premium trial είναι το μεγαλύτερο όριο top up και ξοδέματος. Μήπως δεν αξίζει να ασχοληθώ αφού διαβάζω πως παίζει χρέωση (early termination fee) ακόμη και αν ακυρώσεις πριν τελειώσει το trial; Αν καταλαβαίνω καλά, η πρώτη virtual είναι δωρεάν και μπορώ απλά να την περάσω στο gpay, αλλά όσο να ΄ναι, καλό θα ήταν να υπάρχει και φυσική. Σκέφτομαι όμως μήπως δεν προλάβει να φτάσει πριν τον Δεκαπενταύγουστο αν την παραγγείλω τώρα. Αν δεν έχει φτάσει θα πρέπει για λόγους ασφαλείας (να μην μείνει στη πολυκατοικία ενώ λείπω) να την ακυρώσω; Θα χρεωθώ τα 6 ευρώ σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ! Για τη χρήση που τη θες εσυ δε θα εχεις κανενα πρόβλημα με όρια top-up ωστε να κανεις premium trial. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, flick είπε Αν βγάλω μια φωτό και το δίπλωμα που είναι περίπου 10-12 χρόνων θα είμαι ok; Φαντάζομαι εννοείς το δίπλωμα που είναι σε μορφή πλαστικής κάρτας; Το Ευρωπαϊκό; Εγώ με αυτό άνοιξα τη Revolut και το έχω από το 2010, δηλαδή 13 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος απο το Brexit και μετά δεν δέχεται δίπλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Για τη χρήση που τη θες εσυ δε θα εχεις κανενα πρόβλημα με όρια top-up ωστε να κανεις premium trial. Διαβάζω πως υπάρχει όριο 1.000 ευρώ / μήνα (κάνει reset με το που αλλάζει ο μήνας ή είναι πάντα 30 μέρες;) στις μετατροπές. Τα περισσότερα από αυτά θα πάνε για τη πληρωμή του ξενοδοχείου με το που θα φτάσω, οπότε μετά θα αρχίζει η προμήθεια... Έχω μπερδευτεί λίγο και για το αν η πρακτική να έχω χρήματα σε ευρώ με τη μετατροπή να γίνεται αυτόματα όταν πληρώνω κάτι είναι το ίδιο πράγμα με το να ορίσω στην εφαρμογή από πριν να έχω κάποια χρήματα σε κορόνα (γιατί σε ευρώ θα γίνεται το top up, οπότε δεν θα είναι μεταροπή έτσι και αλλιώς;) ή μιλάμε για δύο διαφορετικές διαδικασίες. Σε αυτή τη περίπτωση τι συμφέρει καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα