Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έκανα revolut premium 2 μήνες δωρεάν και μέσω Vodafone για επιστροφή μετρητών κτλ.Το premium αν πάω να το ακυρώσω από τώρα κάτι γράφει για χρέωση κάρτας που δεν έχει αποσταλεί ακόμη,η φυσική κάρτα είναι υποχρεωτική?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 minutes ago, spamo said:

Την τελευταία ώρα μου απέρριψε δύο φορές μεταφορά χρημάτων από εθνική.

Έχουμε κάποια ενημέρωση;

Νομίζω πως έχει αναφερθεί ξανά,  είναι θέμα εθνικής

Ξερετε μηπως ποιες ειναι οι προμηθειες σε καθε αναληψη απο ΑΤΜ και σε τι ποσα απο τις ελληνικες τραπεζες;

Ισχυει αυτο το αρθρο;

https://www.skiouraki.gr/xrewseis-trapezwn/

9 λεπτά πριν, georgeteras είπε

Ξερετε μηπως ποιες ειναι οι προμηθειες σε καθε αναληψη απο ΑΤΜ και σε τι ποσα απο τις ελληνικες τραπεζες;

Ισχυει αυτο το αρθρο;

https://www.skiouraki.gr/xrewseis-trapezwn/

2,5€ έως 3€ η χρέωση ανάλογα την τράπεζα  ανεξάρτητα πόσα θα βγάλεις απο το ΑΤΜ.

• Like 2

4 ώρες πριν, spamo είπε

Την τελευταία ώρα μου απέρριψε δύο φορές μεταφορά χρημάτων από εθνική.

Έχουμε κάποια ενημέρωση;

Το εχουμε πει 1000 φορες αλλη μια λοιπον 1001

Χρησιμοποίησε το gpay

15 ώρες πριν, sdikr είπε

Νομίζω πως έχει αναφερθεί ξανά,  είναι θέμα εθνικής

Η Εθνικη οταν βλεπει συχνες συναλλαγες τις κοβει για λογους ασφαλειας. Θα πρεπεις  καθε τοσο να τους καλεις σε τμημα  ελεγχου ( καπως ετσι) να στην ξεμπλοκαρουν. Εχει και την επιλογη να τους ζητησεις να σου στειλουν φορμα απαλαγης της καρτας απο τον ελεγχο 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ SITE.docx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω. Εχω δηλώσει ΑΦΜ. Οι αγορές μετρούν για τη φορολογική δήλωση; Δηλώνονται; Πάνε αυτόματα στην εφορία;

Για την ιστορία ακόμα περιμένω την κάρτα μου, απλά φοβάμαι μήπως - δίνοντας την κάρτα / κάνοντας ρουσφέτια σε συγγενείς - φανώ εγώ να έχω (υπερ)έξοδα στην εφορία.

Επεξ/σία από satsok2

5 ώρες πριν, satsok2 είπε

Να ρωτήσω. Εχω δηλώσει ΑΦΜ. Οι αγορές μετρούν για τη φορολογική δήλωση; Δηλώνονται; Πάνε αυτόματα στην εφορία;

Για την ιστορία ακόμα περιμένω την κάρτα μου, απλά φοβάμαι μήπως - δίνοντας την κάρτα / κάνοντας ρουσφέτια σε συγγενείς - φανώ εγώ να έχω (υπερ)έξοδα στην εφορία.

To θεμα εχει καπου 677 σελιδες, οι 200 το λιγότερο λενε οτι η ρεβο ειναι μια ξενη τράπεζα και δεν ανακατεύετε με την εδω εφορία αλλα και οποιουδήποτε εφορία άλλου κράτους του πλανήτη

On 28/06/2023 at 21:38, ramshi said:

Καλησπέρα έκανα revolut premium 2 μήνες δωρεάν και μέσω Vodafone για επιστροφή μετρητών κτλ.Το premium αν πάω να το ακυρώσω από τώρα κάτι γράφει για χρέωση κάρτας που δεν έχει αποσταλεί ακόμη,η φυσική κάρτα είναι υποχρεωτική?

Δεν είναι υποχρεωτικη! Αν ακυρώσεις τώρα το premium θα ακυρωθει ουσιαστικά στο τέλος του 2μήνου. Αν έρθει η κάρτα θα σου χρεώσουν λογικα τα έξοδα αποστολής ή και έκδοσης.

Πχ αν μείνεις άλλο ένα μήνα στο Premium και έχεις παραγγείλει φυσική κάρτα δεν θα χρεωθείς όταν διακόψεις 

• Thanks 1

Στις 4/7/2023 στις 10:29 ΜΜ, NikosKallithea είπε

To θεμα εχει καπου 677 σελιδες, οι 200 το λιγότερο λενε οτι η ρεβο ειναι μια ξενη τράπεζα και δεν ανακατεύετε με την εδω εφορία αλλα και οποιουδήποτε εφορία άλλου κράτους του πλανήτη

Ίσως θα ήταν καλό να γίνει μια σούμα με τις ποιο συχνές ερωτήσεις σε ένα sticky μήνυμα. Επίσης θα πρέπει να ενημερώνονται οι απαντήσεις, δηλαδή το ότι κάτι ερωτήθηκε ας πούμε πριν από 1 χρόνο ή πριν από μερικούς μήνες, δεν σημαίνει ότι ισχύει και ακόμη, σε αυτό το διάστημα μπορεί να άλλαξε κάτι.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ε-μαιλ σημερα οτι μπρω να ενεργοπιοησω την Revolut savings. Ηξερα οτι αυτο ειναι μονο για UK taxpayers που ειναι πελατες Revolut (εγω ειμαι γραμμενος Revolut με σουηδικο ΑΦΜ), ξερει κανεις αν αλλαξε κατι? 

Revolut - Meet savings 
Let your money blossom
Enjoy a simpler way to grow your savings, with up to 3.43%* annual interest. Open an account now!

Επεξ/σία από lyap13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...