Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Dangor είπε Οταν ζητάει διευθυνση παραλήπτη τράπεζα που θελω να στείλω , βαζω την διεύθυνση της revolut ή του παραλήπτη? που στο ζητάει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dangor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε που στο ζητάει αυτό; Οταν παω να προσθέσω παραλήπτη , αφού εχω βάλει χωρα (Λιθουανία), νόμισμα και ΙΒΑΝ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Dangor είπε Οταν παω να προσθέσω παραλήπτη , αφού εχω βάλει χωρα (Λιθουανία), νόμισμα και ΙΒΑΝ... Πουθενα δεν το έχω δει το συγκεκριμένο.Τι πας να κάνεις;Γιατί wire transfer ?Στέλνεις σε αμερικάνικο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dangor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πουθενα δεν το έχω δει το συγκεκριμένο.Τι πας να κάνεις;Γιατί wire transfer ?Στέλνεις σε αμερικάνικο λογαριασμό; Να στείλω λεφτα, 3 επιλογες έχει , wire service, moneygram και western union. Δεν ειναι αμερικάνικος λογαριασμός απλα πληρώνομαι σε δολάρια. Πρίν μήνες ειχα βάλει μια διεύθυνση της revolut στην Αγγλία και για 1 φορα τα λεφτα έφτασαν στην revolut αλλα στην επομενη με ρωταγε η τράπεζα την διεύθυνση όποτε έκανα ακύρωση συναλλαγής. Τώρα έβαλα την διεύθυνση που εχω δηλώσει στην revolut να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, Dangor είπε Να στείλω λεφτα, 3 επιλογες έχει , wire service, moneygram και western union. Δεν ειναι αμερικάνικος λογαριασμός απλα πληρώνομαι σε δολάρια. Πρίν μήνες ειχα βάλει μια διεύθυνση της revolut στην Αγγλία και για 1 φορα τα λεφτα έφτασαν στην revolut αλλα στην επομενη με ρωταγε η τράπεζα την διεύθυνση όποτε έκανα ακύρωση συναλλαγής. Τώρα έβαλα την διεύθυνση που εχω δηλώσει στην revolut να δοκιμάσω. Λογικά την δική σου διευθυνση θελει,το * τι λεει ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά ειναι οκ και το εμφανίζει το μήνυμα αυτό η revolut για να ειναι νομικά καλυμένη αλλα ας το διπλοτσεκάρω για να μην τρέχω... πάω να κάνω μεταφορά απο revolut φιλου στην δική μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, το εμφανίζει πάντα σε ολες τις μεταφορές απο revolut σε revolut? Spoiler Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, prefuse είπε Λογικά ειναι οκ και το εμφανίζει το μήνυμα αυτό η revolut για να ειναι νομικά καλυμένη αλλα ας το διπλοτσεκάρω για να μην τρέχω... πάω να κάνω μεταφορά απο revolut φιλου στην δική μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, το εμφανίζει πάντα σε ολες τις μεταφορές απο revolut σε revolut? Απόκρυψη περιεχομένων Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, prefuse είπε Λογικά ειναι οκ και το εμφανίζει το μήνυμα αυτό η revolut για να ειναι νομικά καλυμένη αλλα ας το διπλοτσεκάρω για να μην τρέχω... πάω να κάνω μεταφορά απο revolut φιλου στην δική μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, το εμφανίζει πάντα σε ολες τις μεταφορές απο revolut σε revolut? Απόκρυψη περιεχομένων Πρώτη φορά το βλέπω,πως τα μετέφερες που θα κάνουν 3 μέρες; Ισως το ποσό είναι μεγάλο και χτυπάνε καμπανάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 10 minutes ago, Ukforthemoment said: Πρώτη φορά το βλέπω,πως τα μετέφερες που θα κάνουν 3 μέρες; Ισως το ποσό είναι μεγάλο και χτυπάνε καμπανάκια. Transfer και μετά επέλεξα το όνομα μου που εχει απο δίπλα το σηματάκι της revolut, αλλα και το +new να κάνεις το ίδιο ειναι, απλα επειδή εχω ξαναμεταφέρει, μου εμφανίζει τα τελευταία ονοματα που ελαβα ή έστειλα χρήματα. θα δοκιμάσω ξανά σήμερα με μικρότερο ποσό, μήπως το κάνω σε 2-3 μεταφορές. απλα μας ανησύχησε και επιλέξαμε "ακύρωση μεταφοράς" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 1 hour ago, prefuse said: Transfer και μετά επέλεξα το όνομα μου που εχει απο δίπλα το σηματάκι της revolut, αλλα και το +new να κάνεις το ίδιο ειναι, απλα επειδή εχω ξαναμεταφέρει, μου εμφανίζει τα τελευταία ονοματα που ελαβα ή έστειλα χρήματα. θα δοκιμάσω ξανά σήμερα με μικρότερο ποσό, μήπως το κάνω σε 2-3 μεταφορές. απλα μας ανησύχησε και επιλέξαμε "ακύρωση μεταφοράς" Μην ανησυχείς. Μου το έχει βγάλει και σε εμένα με πόσο κάτω των 10€ που έστειλα στον αδερφό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Από χτες δε με αφήνει να προσθέσω χρήματα στη Revolut. Μέσω κάρτας απευθείας δεν έρχεται το ενημερωτικό 3ds ούτε από Πειραιώς ούτε από Εθνική. Μέσω gpay γράφει δεν υποστηρίζονται οι συγκεκριμένες κάρτες. Μόνο από alpha μου δίνει επιλογή. Τα όρια στις κάρτες δεν έχουν καλυφθεί. Τι συμβαίνει εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofaki502 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα παιδια, συγνώμη για τη χαζη ερώτηση, για ταξίδι αγγλια να μεταφέρω ευρω ή λιρες στη revolut κανα 500αρικο αξιζει απαξ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, sofaki502 είπε Καλησπέρα παιδια, συγνώμη για τη χαζη ερώτηση, για ταξίδι αγγλια να μεταφέρω ευρω ή λιρες στη revolut κανα 500αρικο αξιζει απαξ? Μετατρέπεις όσα νομίζεις θα σου χρειαστούν μέσα στην εβδομάδα, πληρώνεις τα πάντα με Revo, κι αν σου έχουν μείνει λεφτά όταν γυρίσεις τα γυρνάς ξανά σε ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, sofaki502 είπε Καλησπέρα παιδια, συγνώμη για τη χαζη ερώτηση, για ταξίδι αγγλια να μεταφέρω ευρω ή λιρες στη revolut κανα 500αρικο αξιζει απαξ? Ευρώ δεν έχεις;Σε ευρώ θα μεταφέρεις και θα τα μετατρέψεις σε λίρες.Οσα θες και όταν τα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, geofak είπε από Πειραιώς ούτε από Εθνική. Μέσω gpay γράφει δεν υποστηρίζονται οι συγκεκριμένες κάρτες Μόλις έκανα και από τις 2, no problems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα