Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Dangor είπε

Οταν ζητάει διευθυνση παραλήπτη τράπεζα που θελω να στείλω , βαζω την διεύθυνση της revolut ή του παραλήπτη?

που στο ζητάει αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Dangor είπε

image.png.6de0d7935d8f21326e3fc973b6a9c6ef.png

Οταν παω να προσθέσω παραλήπτη  , αφού εχω βάλει χωρα (Λιθουανία), νόμισμα και ΙΒΑΝ...

Πουθενα δεν το έχω δει το συγκεκριμένο.Τι πας να κάνεις;Γιατί  wire transfer ?Στέλνεις σε αμερικάνικο λογαριασμό;

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πουθενα δεν το έχω δει το συγκεκριμένο.Τι πας να κάνεις;Γιατί  wire transfer ?Στέλνεις σε αμερικάνικο λογαριασμό;

Να στείλω λεφτα, 3 επιλογες έχει , wire service, moneygram και western union.

Δεν ειναι αμερικάνικος λογαριασμός απλα πληρώνομαι σε δολάρια.

Πρίν μήνες ειχα βάλει μια διεύθυνση της revolut στην Αγγλία και για 1 φορα τα λεφτα έφτασαν στην revolut αλλα στην επομενη με ρωταγε η τράπεζα την διεύθυνση όποτε έκανα ακύρωση συναλλαγής.

Τώρα έβαλα την διεύθυνση που εχω δηλώσει στην revolut να δοκιμάσω.

14 λεπτά πριν, Dangor είπε

Να στείλω λεφτα, 3 επιλογες έχει , wire service, moneygram και western union.

Δεν ειναι αμερικάνικος λογαριασμός απλα πληρώνομαι σε δολάρια.

Πρίν μήνες ειχα βάλει μια διεύθυνση της revolut στην Αγγλία και για 1 φορα τα λεφτα έφτασαν στην revolut αλλα στην επομενη με ρωταγε η τράπεζα την διεύθυνση όποτε έκανα ακύρωση συναλλαγής.

Τώρα έβαλα την διεύθυνση που εχω δηλώσει στην revolut να δοκιμάσω.

Λογικά την δική σου διευθυνση θελει,το * τι λεει ;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά ειναι οκ και το εμφανίζει το μήνυμα αυτό η revolut για να ειναι νομικά καλυμένη αλλα ας το διπλοτσεκάρω για να μην τρέχω...

πάω να κάνω μεταφορά απο revolut φιλου στην δική μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, το εμφανίζει πάντα σε ολες τις μεταφορές απο revolut σε revolut?

Spoiler

received_3433444820240606__01.jpg

Επεξ/σία από prefuse

3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Λογικά ειναι οκ και το εμφανίζει το μήνυμα αυτό η revolut για να ειναι νομικά καλυμένη αλλα ας το διπλοτσεκάρω για να μην τρέχω...

πάω να κάνω μεταφορά απο revolut φιλου στην δική μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, το εμφανίζει πάντα σε ολες τις μεταφορές απο revolut σε revolut?

Απόκρυψη περιεχομένων

Οχι

4 λεπτά πριν, prefuse είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Πρώτη φορά το βλέπω,πως τα μετέφερες που θα κάνουν 3 μέρες;

Ισως το ποσό είναι μεγάλο και χτυπάνε καμπανάκια.

10 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πρώτη φορά το βλέπω,πως τα μετέφερες που θα κάνουν 3 μέρες;

Ισως το ποσό είναι μεγάλο και χτυπάνε καμπανάκια.

Transfer και μετά επέλεξα το όνομα μου που εχει απο δίπλα το σηματάκι της revolut, αλλα και το +new να κάνεις το ίδιο ειναι, απλα επειδή εχω ξαναμεταφέρει, μου εμφανίζει τα τελευταία ονοματα που ελαβα ή έστειλα χρήματα.

θα δοκιμάσω ξανά σήμερα με μικρότερο ποσό, μήπως το κάνω σε 2-3 μεταφορές. απλα μας ανησύχησε και επιλέξαμε "ακύρωση μεταφοράς"

1 hour ago, prefuse said:

Transfer και μετά επέλεξα το όνομα μου που εχει απο δίπλα το σηματάκι της revolut, αλλα και το +new να κάνεις το ίδιο ειναι, απλα επειδή εχω ξαναμεταφέρει, μου εμφανίζει τα τελευταία ονοματα που ελαβα ή έστειλα χρήματα.

θα δοκιμάσω ξανά σήμερα με μικρότερο ποσό, μήπως το κάνω σε 2-3 μεταφορές. απλα μας ανησύχησε και επιλέξαμε "ακύρωση μεταφοράς"

Μην ανησυχείς. Μου το έχει βγάλει και σε εμένα με πόσο κάτω των 10€ που έστειλα στον αδερφό μου.

• Like 1

Από χτες δε με αφήνει να προσθέσω χρήματα στη Revolut. Μέσω κάρτας απευθείας δεν έρχεται το ενημερωτικό 3ds ούτε από Πειραιώς ούτε από Εθνική. Μέσω gpay γράφει δεν υποστηρίζονται οι συγκεκριμένες κάρτες. Μόνο από alpha μου δίνει επιλογή. Τα όρια στις κάρτες δεν έχουν καλυφθεί. Τι συμβαίνει εδώ;

1 λεπτό πριν, sofaki502 είπε

Καλησπέρα παιδια, συγνώμη για τη χαζη ερώτηση, για ταξίδι αγγλια να μεταφέρω ευρω ή λιρες στη revolut κανα 500αρικο αξιζει απαξ? 

Μετατρέπεις όσα νομίζεις θα σου χρειαστούν μέσα στην εβδομάδα, πληρώνεις τα πάντα με Revo, κι αν σου έχουν μείνει λεφτά όταν γυρίσεις τα γυρνάς ξανά σε ευρώ

3 λεπτά πριν, sofaki502 είπε

Καλησπέρα παιδια, συγνώμη για τη χαζη ερώτηση, για ταξίδι αγγλια να μεταφέρω ευρω ή λιρες στη revolut κανα 500αρικο αξιζει απαξ? 

Ευρώ δεν έχεις;Σε ευρώ θα μεταφέρεις και θα τα μετατρέψεις σε λίρες.Οσα θες και όταν τα θες.

1 ώρα πριν, geofak είπε

από Πειραιώς ούτε από Εθνική. Μέσω gpay γράφει δεν υποστηρίζονται οι συγκεκριμένες κάρτες

Μόλις έκανα και από τις 2, no problems.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...