bjj-p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ακόμη και αν δεν έχεις λογαριασμό τραπέζης revolut? Δηλ πρέπει να δηλώνεις όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τύπου paypal;
prometheas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δεν γνωρίζω για το paypal. Αν εχεις καποιο σημαντικό ποσό στο balance ισως πρέπει να το δεις με λογιστή. Αν το paypal ειναι μονο μεσάζοντας για αγορές τότε δεν εχει νοημα να δηλώσουμε κάτι
Doubt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε Αν δεν υπάρχουν εισοδήματα στον λογαριασμό revolut αλλά μόνο φόρτιση του λογαριασμού από ελληνική τράπεζα. Πάλι πρέπει να δηλωθεί ? Δηλώνεις τον Χ λογαριασμό στη Λιθουανία και τίποτα άλλο. Αν θέλουν να σε ελέγξουν απλά δεν θα βρουν τίποτα αξιόλογο, όπως και στη μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών.
prometheas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ακριβώς. Απλά προσέχουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο
bjj-p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, prometheas είπε Αν το paypal ειναι μονο μεσάζοντας για αγορές τότε δεν εχει νοημα να δηλώσουμε κάτ και η revo το ίδιο δεν είναι; αν δεν εχεις ανοιξει λογαριασμο τραπεζας, καποια εποχη που σε ρωτουσε
prometheas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πλεον η Revolut ειναι τράπεζα και έχει ενημερώσει τους πελάτες της σχετικά. Οπότε ο καθένας κάνει οτι κρίνει σωστο.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από prometheas
runner69 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, bjj-p είπε Ακόμη και αν δεν έχεις λογαριασμό τραπέζης revolut? Δηλ πρέπει να δηλώνεις όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τύπου paypal; 4 ώρες πριν, bjj-p είπε και η revo το ίδιο δεν είναι; αν δεν εχεις ανοιξει λογαριασμο τραπεζας, καποια εποχη που σε ρωτουσε H revolut οπως εχει ειπωθει ειναι πλεον αναγκαστικα τραπεζα και εχουμε περασει ολοι σε αυτην, θελουμε-δεν θελουμε. Επισης εχει το ΑΦΜ μας, ή θα το εχει συντομα για οσους δεν το εχουν δωσει ακομα. Η paypal δεν ειναι τραπεζα, δεν εχει το αφμ μας και για τους περισσοτερους δουλευει ως μεσαζων, λιγοι θα εχουν χρηματα εκει.
oinopneuma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μου ζητάει το ΑΦΜ μου για να μπορώ να συνεχίσω να έχω πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της Revolut και έχω μονο 2 μέρες διορία. Τι θα γίνει αν δεν δώσω το ΑΦΜ μου; Θα μου μπλοκάρει ο λογαριασμός και η κάρτα μου ή μόνο η εφαρμογή; Αν μπλοκάρει ο λογαριασμός τι θα γίνει με τα χρήματά μου; 💸 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα τραβήξω; Παλιά είχα δει οτι σε μη συστημική τράπεζα δεν υπήρχε προμήθεια. Συνεχίζει να ισχύει; Αν παω πχ σε ένα κατάστημα optima και βάλω την κάρτα θα την αναγνωρίσει και θα μπορέσω να τραβήξω λεφτά χωρίς προμήθεια; 💵
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, oinopneuma είπε Μου ζητάει το ΑΦΜ μου για να μπορώ να συνεχίσω να έχω πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της Revolut και έχω μονο 2 μέρες διορία. Τι θα γίνει αν δεν δώσω το ΑΦΜ μου; Θα μου μπλοκάρει ο λογαριασμός και η κάρτα μου ή μόνο η εφαρμογή; Αν μπλοκάρει ο λογαριασμός τι θα γίνει με τα χρήματά μου; 💸 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα τραβήξω; Παλιά είχα δει οτι σε μη συστημική τράπεζα δεν υπήρχε προμήθεια. Συνεχίζει να ισχύει; Αν παω πχ σε ένα κατάστημα optima και βάλω την κάρτα θα την αναγνωρίσει και θα μπορέσω να τραβήξω λεφτά χωρίς προμήθεια; 💵 Σε όποιο ΑΤΜ και να πας να τραβήξεις λεφτά θα έχεις έξοδα ΑΤΜ.
minotavros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, oinopneuma είπε Μου ζητάει το ΑΦΜ μου για να μπορώ να συνεχίσω να έχω πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της Revolut και έχω μονο 2 μέρες διορία. Τι θα γίνει αν δεν δώσω το ΑΦΜ μου; Θα μου μπλοκάρει ο λογαριασμός και η κάρτα μου ή μόνο η εφαρμογή; Αν μπλοκάρει ο λογαριασμός τι θα γίνει με τα χρήματά μου; 💸 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα τραβήξω; Παλιά είχα δει οτι σε μη συστημική τράπεζα δεν υπήρχε προμήθεια. Συνεχίζει να ισχύει; Αν παω πχ σε ένα κατάστημα optima και βάλω την κάρτα θα την αναγνωρίσει και θα μπορέσω να τραβήξω λεφτά χωρίς προμήθεια; 💵 Γιατί δεν τα στέλνεις στην τράπεζα σου αν δε θέλεις να δώσεις ΑΦΜ? Για παράδειγμα αν έχεις εθνική και στέλνεις 15ευρα δεν κρατάει προμήθεια Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από minotavros
kormos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, oinopneuma είπε Μου ζητάει το ΑΦΜ μου για να μπορώ να συνεχίσω να έχω πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της Revolut και έχω μονο 2 μέρες διορία. Τι θα γίνει αν δεν δώσω το ΑΦΜ μου; Θα μου μπλοκάρει ο λογαριασμός και η κάρτα μου ή μόνο η εφαρμογή; Αν μπλοκάρει ο λογαριασμός τι θα γίνει με τα χρήματά μου; 💸 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα τραβήξω; Παλιά είχα δει οτι σε μη συστημική τράπεζα δεν υπήρχε προμήθεια. Συνεχίζει να ισχύει; Αν παω πχ σε ένα κατάστημα optima και βάλω την κάρτα θα την αναγνωρίσει και θα μπορέσω να τραβήξω λεφτά χωρίς προμήθεια; 💵 Εφόσον την κάνεις χρήση να δώσεις τον ΑΦΜ σου...
alfeios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Παιδιά το ΑΦΜ δεν ειναι στα στοιχεια που τα κραταμε μυστικά. Αν για παράδειγμα εχεις ανα μαγαζακι το γραφει η αποδειξη και την δεινεις στον οποιονδηποτε. Στην τραπεζα γιατι να μην το δωσεις; 2
oinopneuma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, minotavros είπε Γιατί δεν τα στέλνεις στην τράπεζα σου αν δε θέλεις να δώσεις ΑΦΜ? Για παράδειγμα αν έχεις εθνική και στέλνεις 15ευρα δεν κρατάει προμήθεια Η Πειραιώς μέχρι ποιο ποσό δεν κρατάει προμήθεια; 1 ώρα πριν, kormos είπε Εφόσον την κάνεις χρήση να δώσεις τον ΑΦΜ σου... Η αλήθεια είναι ότι δεν την χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Είχα φτιάξει τον λογαριασμό τότε με τα capital control ώστε να μοιράσω τα χρήματά μου σε περίπτωση που καταρρεύσει κάποια τράπεζα να μπορώ να έχω τουλάχιστον ένα αποθεματικο. Πλέον που έχει γίνει σαν ελληνική τράπεζα δεν υπάρχει κάποιο όφελος.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, oinopneuma είπε Η Πειραιώς μέχρι ποιο ποσό δεν κρατάει προμήθεια; Η αλήθεια είναι ότι δεν την χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Είχα φτιάξει τον λογαριασμό τότε με τα capital control ώστε να μοιράσω τα χρήματά μου σε περίπτωση που καταρρεύσει κάποια τράπεζα να μπορώ να έχω τουλάχιστον ένα αποθεματικο. Πλέον που έχει γίνει σαν ελληνική τράπεζα δεν υπάρχει κάποιο όφελος. Πως έχει γίνει σαν Ελληνική τράπεζα;Σε ποιο τομέα;
oinopneuma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, alfeios είπε Παιδιά το ΑΦΜ δεν ειναι στα στοιχεια που τα κραταμε μυστικά. Αν για παράδειγμα εχεις ανα μαγαζακι το γραφει η αποδειξη και την δεινεις στον οποιονδηποτε. Στην τραπεζα γιατι να μην το δωσεις; Δεν είναι τόσο απλό, γιατί μετά σε συνδέει με τους υπόλοιπους λογαριασμούς σου και δεν ξέρεις που μπορεί να μπλέξεις 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πως έχει γίνει σαν Ελληνική τράπεζα;Σε ποιο τομέα; Είχα διαβάσει ένα άρθρο παλιότερα για revolut bank και κάτι τέτοιο είχα καταλάβει. Αναφορά σε κείμενο «Το λανσάρισμα της τράπεζας στην Ελλάδα θα προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πελάτες μας και θα μας επιτρέψει να εισάγουμε μία σειρά από νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο άμεσο μέλλον», συνέχισε ο κ. Mirkės. Αυτός ο Mirkės ειναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut Bank. Εγώ από το παραπάνω καταλαβαίνω ότι θα είναι μια ακόμα ελληνική τράπεζα οπότε θα έχει τα ίδια προβλήματα με τις υπόλοιπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα