valadsk Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, sdikr είπε ebanking μπορείς να κάνεις Online φτάνει να έχει δηλωμένο κινητό στην εθνική, μπορείς ακόμα να κάνεις εναν λογαριασμό revolut και για αυτή, παίζει και προσφορά τώρα 30-50 ευρώ για συστάσεις. Δεν θα έκανα φόρτιση του δικού μου λογαριασμού με κάρτα που είναι σε όνομα άλλου, είναι σαν να ζητάω να μου τον κλειδώσουν. πριν από λίγο έκανα 250 ευρώ, ολα καλά δεν έγινε τιποτα. Έδωσα έγκριση για τη συναλλαγή με το NBG authenticator για όσους γνωρίζουν. δεν μπορει να κάνει ebanking, ειναι μεγάλη γυναίκα και το κινητό που έχει στη τράπεζα δεν ισχύει. Πρέπει να πάει στην εθνική να ενημερώσει στοιχεία αλλά δεν θέλω να δινω λεφτά σε ταξί για 1-2 μήνες μέχρι να φτιάξω το αμάξι. 35 πήγαινε έλα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από valadsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, valadsk είπε Στη revolut θα μεταφέρω και τα δικά μου χρήματα, για τις δικές μου συναλλαγές online, ενα 1000αρικο σύνολο δλδ. Το ποσό είναι αστείο για οποιαδήποτε τράπεζα και για τη revolut. 1 ώρα πριν, valadsk είπε πριν από λίγο έκανα 250 ευρώ, ολα καλά δεν έγινε τιποτα. Έδωσα έγκριση για τη συναλλαγή με το NBG authenticator για όσους γνωρίζουν. δεν μπορει να κάνει ebanking, ειναι μεγάλη γυναίκα και το κινητό που έχει στη τράπεζα δεν ισχύει. Πρέπει να πάει στην εθνική να ενημερώσει στοιχεία αλλά δεν θέλω να δινω λεφτά σε ταξί για 1-2 μήνες μέχρι να φτιάξω το αμάξι. 35 πήγαινε έλα. Που είναι οι παλιές καλές μέρες, που τα έφερνε ο ταχυδρόμος στην πόρτα και του έδινες και κατιτίς. Ή της ανοίγεις revolut ή ανοίγεις εσύ λογαριασμό στην Εθνική.(ή μήπως έχεις ήδη;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taximan Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Στις 23/5/2023 στις 11:05 ΠΜ, taximan είπε Θα ηθελα λίγο τα φώτα σας.Είμαι στη revolut εδώ και ενα μήνα περίπου. Μου εμφάνιζε συνέχεια οτι μπορώ να κερδίσω μέχρι 40 ευρώ για κάθε φίλο που θα του στείλω πρόσκλησή και θα ολοκληρώσει κάποια βήματα. Την Κυριακή εστειλα πρόσκλησή την αποδέχτηκε και ζητούσε επιπλέον 4 βήματα. Την εγγραφή από την πρόσκλησή που εστειλα πράγμα που εγινε. Την παραγγελιά της φυσικής κάρτας που εγινε και αυτό το βήμα. Την φόρτιση του λογαριασμού η οποία εγινε με χρεωστική κάρτα. Τελευταίο βήμα την πραγματοποίηση 3 πληρωμών αξίας 5 ευρώ και πάνω οι οποίες εγιναν. Στο λογαριασμό στην εξέλιξή της πρόσκλησή γραφεί οτι εχουν γίνει τα 2 από τα 4 βήματα και μάλιστα τα δείχνει με πράσινο ενώ την φόρτιση και τις πληρωμές τις δείχνει με γκρι "ρολόι" . Γνωρίζει κάποιος κάτι η εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον απαντήσει! Το πρόβλημα λύθηκε μετά από επικοινωνία μαζί τους. Τα βήματα είχαν γίνει ολα σωστά. Ηταν λάθος του συστήματός τους και επιλύθηκε άμεσα . Ευχαριστώ όσους απάντησαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Σχετικά με το πρόγραμμα plus και 3 € συνδρομή στα χρεώνει όλα μαζί για ένα χρόνο,η κάθε μήνα ; Και θέλω να κάνω μια αγορά κινητό σχετικά με την προστασία αγορών , αν δεν παραλάβεις τι γίνεται ; Και αν μέσα σε ένα χρόνο σου πάθει ζημιές πώς ακριβώς σε καλύπτει ; Αξίζει γενικός η πιο καλά με ελληνική κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, stefanidisg είπε Σχετικά με το πρόγραμμα plus και 3 € συνδρομή στα χρεώνει όλα μαζί για ένα χρόνο,η κάθε μήνα ; Όλα μαζί… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, flyer είπε Όλα μαζί… Για το δεύτερο σκέλος; Έχεις άποψη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μπορώ να πληρώσω λογαριασμό με κωδικό πληρωμής RF με τη revolut? Δεν βρήκα κάτι στο transfer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, prefuse είπε Μπορώ να πληρώσω λογαριασμό με κωδικό πληρωμής RF με τη revolut? Δεν βρήκα κάτι στο transfer.. Οχι δεν είναι μέλος του ΔΙΑΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Εβαλε η Revolut ημερησιο όριο φόρτισης στο stantard προγραμμα; Δεν το γνωριζα, αλλα και δεν το βλέπω καπου Έχω πάντα στην revolut 200€ , κάνω αγορές και μετά συμπληρώνω το ποσό που ξοδεψα ώστε να έχω πάλι 200€ Χθες ξοδεψα και τα 200€ και έκανα φόρτιση 200€ το μεσημέρι. Το βράδυ έκανα φόρτιση 600€ και μετά τα μετέφερα σε τραπεζικό άλλης τράπεζας. Επιχείρησα να κάνω άλλη μια φόρτιση μετά και μου έβγαλε μήνυμα. "Έχεις υπερβεί το ημερήσιο όριο φόρτισης. Δοκίμασε άλλη μέθοδο φόρτισης". Εννοεί φόρτιση με έμβασμα. Και σήμερα βγαίνει το ίδιο μήνυμα. Δηλαδή το όριο φόρτισης είναι ενιαίο για το σαββατοκύριακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Να ρωτησω εδω καθως ειναι πιο σχετικο. Οσοι δηλωσατε την revolut στον κωδικο 029 στην φορολογική δηλωση για καταθεσεις εξωτερικου (Λιθουανία) , ποια επιλογη επιλέξατε ; Την 3η επιλογή ή την 4η ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, runner69 είπε Να ρωτησω εδω καθως ειναι πιο σχετικο. Οσοι δηλωσατε την revolut στον κωδικο 029 στην φορολογική δηλωση για καταθεσεις εξωτερικου (Λιθουανία) , ποια επιλογη επιλέξατε ; Την 3η επιλογή ή την 4η ; Ποιος θα μπορούσε να είναι ο ημεδαπός εκδότης στην 4η επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ποιος θα μπορούσε να είναι ο ημεδαπός εκδότης στην 4η επιλογή? Δεν μου κολλαει η 4η επιλογη , αλλα επειδη η revolut κανονικα ειναι απο Αγγλια αλλα μιας και εχει μεταφερει τους λογαριασμους € στην Λιθουανια για να ειναι στην ΕΟΧ, λεω μην τυχον και παιζει τετοιο σενάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Tην τριτη επιλογή δηλώνεις (Χρηματοοικονομικός λογαριασμός - καταθεσεις επενδύσεις). Σαν χώρα μπαινει η Λιθουανία Μην το παραβλέψετε .. Από φέτος θα πέφτει χοντρός έλεγχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskoopa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Αν δεν υπάρχουν εισοδήματα στον λογαριασμό revolut αλλά μόνο φόρτιση του λογαριασμού από ελληνική τράπεζα. Πάλι πρέπει να δηλωθεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατά την γνώμη μου ναι. Ρεαλιστικά θεωρώ οτι αν γινουν έλεγχοι (που θα γινουν) ο στόχος θα ειναι καταθέσεις πάνω από ενα σχετικά υψηλό ποσό, ομως τιποτα δεν απαγορεύει την φορολογική διοικηση να επιβάλλει προστιμο λόγω μη δήλωσης λογαριασμού που τηρείται στο εξωτερικό... Οσοι έχετε λογιστή ρωτήστε τον . Γιαυτό τους πληρώνουμε... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα