Kag1ante Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, taximan είπε Να φανταστώ ακόμα και η φόρτιση παρόλο που ηδη φαίνονται τα χρήματά στο λογαριασμό και εχει μειωθεί το υπόλοιπό λόγω των πληρωμών θεωρείται συναλλαγή που δεν εχει εκκαθαριστεί σωστά; ξέρουμε εμπειρικά πόσες μέρες κάνει να εκκαθαριστεί μία συναλλαγή; 2-3 εργασιμες. Αν και κανονικα η φορτιση ολοκληρωνεται αμεσα εκτος αν ειναι απο τραπεζικη καταθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taximan Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Kag1ante είπε 2-3 εργασιμες. Αν και κανονικα η φορτιση ολοκληρωνεται αμεσα εκτος αν ειναι απο τραπεζικη καταθεση Η κατάθεση εγινε με χρεωστική τα χρήματά φάνηκαν άμεσα αλλά στην εξέλιξή τηςπρόσκλησής φαίνεται σαν να μην εχει γίνει φόρτιση της κάρτας . Δείχνει γκρι "ρολόι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, taximan είπε Η κατάθεση εγινε με χρεωστική τα χρήματά φάνηκαν άμεσα αλλά στην εξέλιξή τηςπρόσκλησής φαίνεται σαν να μην εχει γίνει φόρτιση της κάρτας . Δείχνει γκρι "ρολόι" Επειδη διαβαζω τωρα τις οδηγιες συστασης, η φορτισεις μεσω gpay, apple pay ή αλλης καρτας revolut δεν μετρανε. Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο την εξελιξη της προσκλησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taximan Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Επειδη διαβαζω τωρα τις οδηγιες συστασης, η φορτισεις μεσω gpay, apple pay ή αλλης καρτας revolut δεν μετρανε. Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο την εξελιξη της προσκλησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, taximan είπε πρέπει να συνδέσει κάρτα για topup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Στις online συναλλαγες με τις καρτες της revo, χρειαζεται η συμπληρωση του ον/μο του κατόχου ή ειναι προαιρετικό; επειδη δεν γραφει πανω η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, bjj-p είπε Στις online συναλλαγες με τις καρτες της revo, χρειαζεται η συμπληρωση του ον/μο του κατόχου ή ειναι προαιρετικό; επειδη δεν γραφει πανω η καρτα. Δεν είναι απαραίτητο ότι χρειάζεται να συμπληρώσεις το όνομα. Εξαρτάται από τη συναλλαγή. Όπου ζητηθεί το όνομα, το γράφεις όπως αναγράφεται στο app... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από flyer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, bjj-p είπε Στις online συναλλαγες με τις καρτες της revo, χρειαζεται η συμπληρωση του ον/μο του κατόχου ή ειναι προαιρετικό; επειδη δεν γραφει πανω η καρτα. Στην Physical αναγράφεται κανονικά, στην virtual όχι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, sdikr είπε Στην Physical αναγράφεται κανονικά, στην virtual όχι, Λογικό δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Λογικό δεν ειναι? Είναι λογικό το ότι επειδή στην virtual (που βλέπεις μέσω εφαρμογής) δεν έχει όνομα (ούτε στην Physical έχει στο app) δεν βάζουμε; οκ! Ανάλογα με το τι απαιτήσεις έχει αυτός που δέχεται την συναλλαγή μπορεί να ζητάει στοιχεία όπως όνομα, address ή μόνο αριθμό κάρτας, ημερομηνία και cvc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) έχω το εξής πρόβλημα. Μένω επαρχία το κοντινότερο ATM είναι στα 20 χιλιόμετρα και έχω ξεμείνει από αμάξι. Η μανα παίρνει τη σύνταξη, 730 ευρώ στην Εθνική. Δεν έχει ebanking για να μπορώ να κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς για πληρωμή ενοικίου Για να παω να τα σηκώσω με ταξί θέλω 35 ευρώ. Λεωφορείο δεν παίζει, δουλεύω μέσω ιντερνετ και θα φαω όλο το πρωινό. Εχω revolut και λεώ να τα φορτώσω στη revolut και να τα διαχειρίζομαι μετά εγώ. Στη revolut θα μεταφέρω και τα δικά μου χρήματα, για τις δικές μου συναλλαγές online, ενα 1000αρικο σύνολο δλδ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει freez το λογαριασμό η revolut επειδή δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά μου τόσα χρήματα? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από valadsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, valadsk είπε έχω το εξής πρόβλημα. Μένω επαρχία το κοντινότερο ATM είναι στα 20 χιλιόμετρα και έχω ξεμείνει από αμάξι. Η μανα παίρνει τη σύνταξη, 730 ευρώ στην Εθνική. Δεν έχει ebanking για να μπορώ να κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς για πληρωμή ενοικίου Για να παω να τα σηκώσω με ταξί θέλω 35. Εχω revolut και λεώ να τα φορτώσω στη revolut και να τα διαχειρίζομαι μετά εγώ. Στη revolut θα μεταφέρω και τα δικά μου χρήματα, για τις δικές μου συναλλαγές online, ενα 1000αρικο σύνολο δλδ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει freez το λογαριασμό η revolut επειδή δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά μου τόσα χρήματα? Και που ξέρει η ρεβο τα εισοδήματα σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και που ξέρει η ρεβο τα εισοδήματα σου; σωστός, ευχαριστώ. απλά επειδη είναι κάρτα τρίτου και όχι δική μου + κάπου παλιά το μακρινό 2018 με είχε ρωτήσει αν θυμαμαι καλα κατι για εισοδήματα και τέτοια και εχω εκκαθαριστικο 5.000 ευρω. εχει περασει καιρος βεβαια και δεν θυμαμαι τι ακριβως με εισοδήματα με ειχε ρωτησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, valadsk είπε έχω το εξής πρόβλημα. Μένω επαρχία το κοντινότερο ATM είναι στα 20 χιλιόμετρα και έχω ξεμείνει από αμάξι. Η μανα παίρνει τη σύνταξη, 730 ευρώ στην Εθνική. Δεν έχει ebanking για να μπορώ να κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς για πληρωμή ενοικίου Για να παω να τα σηκώσω με ταξί θέλω 35 ευρώ. Λεωφορείο δεν παίζει, δουλεύω μέσω ιντερνετ και θα φαω όλο το πρωινό. Εχω revolut και λεώ να τα φορτώσω στη revolut και να τα διαχειρίζομαι μετά εγώ. Στη revolut θα μεταφέρω και τα δικά μου χρήματα, για τις δικές μου συναλλαγές online, ενα 1000αρικο σύνολο δλδ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει freez το λογαριασμό η revolut επειδή δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά μου τόσα χρήματα? Μπορεις να πληρώνεις και με το gpay σε σούπερ μαρκετ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, valadsk είπε έχω το εξής πρόβλημα. Μένω επαρχία το κοντινότερο ATM είναι στα 20 χιλιόμετρα και έχω ξεμείνει από αμάξι. Η μανα παίρνει τη σύνταξη, 730 ευρώ στην Εθνική. Δεν έχει ebanking για να μπορώ να κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς για πληρωμή ενοικίου Για να παω να τα σηκώσω με ταξί θέλω 35 ευρώ. Λεωφορείο δεν παίζει, δουλεύω μέσω ιντερνετ και θα φαω όλο το πρωινό. Εχω revolut και λεώ να τα φορτώσω στη revolut και να τα διαχειρίζομαι μετά εγώ. Στη revolut θα μεταφέρω και τα δικά μου χρήματα, για τις δικές μου συναλλαγές online, ενα 1000αρικο σύνολο δλδ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει freez το λογαριασμό η revolut επειδή δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά μου τόσα χρήματα? ebanking μπορείς να κάνεις Online φτάνει να έχει δηλωμένο κινητό στην εθνική, μπορείς ακόμα να κάνεις εναν λογαριασμό revolut και για αυτή, παίζει και προσφορά τώρα 30-50 ευρώ για συστάσεις. Δεν θα έκανα φόρτιση του δικού μου λογαριασμού με κάρτα που είναι σε όνομα άλλου, είναι σαν να ζητάω να μου τον κλειδώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα