runner69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Στις 6/5/2023 στις 8:22 ΜΜ, Titos301 είπε παιδια σε περιπτωση που θελω συνναλαγμα καλο ειναι αυτο να γινεται μεσω revolut και οχι μεσω τοπικων ανταλλακτηριων; βασικα η καλυτερη δυνατη ισοτιμια τη δινει η revolut; Στις 6/5/2023 στις 9:36 ΜΜ, VonLoutsos είπε Καλύτερη ισοτιμία και δεν κρατάει αν θυμάμαι καλά και fees για την μετατροπή. Όταν είχα πάει Βουδαπέστη πλήρωνα αποκλειστικά με Revolut. (Σε λάθος που έκανα και πλήρωσα με την κάρτα της Εθνικής το ξενοδοχείο βγήκε 15 ευρώ παραπάνω.) fees εχει καποια λιγα το ΣΚ για την μετατροπη συναλλαγματος.Φυσικα συμφερει και παλι εναντι των ελληνικων τραπεζων. Επίσης και ανω των 200€ αναληψη μιας και μιλαει για συναλλαγμα εχει fees. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 11:00 ΜΜ, Arian13 είπε Από ότι βλέπω με λίγο ψάξιμο σε φόρουμ στο εξωτερικό είναι καθαρά θέμα χώρας. Νομίζω ότι Ελλάδα για αυτό το μήνα μόνο visa θα βγάζει σε virtual. Σε άλλες χώρες μόνο mastercard. Δεν ξέρω αν και πότε αυτό αλλάζει. Κάτι που είδα ότι κάποιος που άλλαξε την χώρα σε Ιταλία του εμφάνισε μόνο mastercard. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν δυνατότητα και για τα 2? Αν δοκιμάσεις τώρα να βγάλεις καινούργια virtual τι επιλογή σου έχει? Μίλησα με το τσατ και μου είπε ότι έτσι είναι γενικά και όχι θέμα χώρας και ότι πολύ σύντομα θα επαναφέρουν και τις 2 δυνατότητες όπως ήταν στο παρελθόν.. Τώρα που δοκίμασα να βγάλω μια virtual δίνει mastercard ενώ πριν λίγες μέρες μου έδινε visa. Η standard και η μιας χρήσης που έχω είναι visa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δρόμο η revolut κλείσιμο χθες ακύρωση οι κάρτες. Σε 2 λεπτά έτοιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως σε μένα μόνο visa έχει δώσει. Και φυσική και virtual και μιλάμε για κάρτες που έβγαλα πριν καμία 5ετια Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από Gkostas2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Δρόμο η revolut κλείσιμο χθες ακύρωση οι κάρτες. Σε 2 λεπτά έτοιμα. Πως τους πετσόκοψες έτσι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 23 hours ago, Arkin said: Δρόμο η revolut κλείσιμο χθες ακύρωση οι κάρτες. Σε 2 λεπτά έτοιμα. ο λογος?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Πάντως σε μένα μόνο visa έχει δώσει. Και φυσική και virtual και μιλάμε για κάρτες που έβγαλα πριν καμία 5ετια Δεν έχουν λήξει ακόμα; 23 ώρες πριν, Arkin είπε Δρόμο η revolut κλείσιμο χθες ακύρωση οι κάρτες. Σε 2 λεπτά έτοιμα. Θα ήθελα να μάθω και εγώ τον λόγο,αν επιτρέπεται φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, kostakiss είπε ο λογος?? 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχουν λήξει ακόμα; Θα ήθελα να μάθω και εγώ τον λόγο,αν επιτρέπεται φυσικά. Λόγο του αφμ που ζήτησαν παιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Λόγο του αφμ που ζήτησαν παιδια. Α!Οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Σα δε ντρέπονται 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Ε ναι αδιανοητα πράγματα!!! Εδω μπαινεις σε ελληνικη τραπεζα και δε ζητανε τιποτα, σου ανοιγουν λογαριασμους, δινουν και 100.000 ετσι για τα πρωτα σου εξοδα πινεις τον καφε σου και φευγεις ετοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r31134 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακα, εκανα σημερα εγγραφη μεσω vodafone στη revolut για τα 15 ευρω δωρο. Δεν εκανα τον δωρεαν premium λογαριασμο 2 μηνων αλλα τον στανταρ. Η virtual multi-use καρτα μου ειναι mastercard Η virtual single-use καρτα μου ειναι visa. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από r31134 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taximan Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Θα ηθελα λίγο τα φώτα σας.Είμαι στη revolut εδώ και ενα μήνα περίπου. Μου εμφάνιζε συνέχεια οτι μπορώ να κερδίσω μέχρι 40 ευρώ για κάθε φίλο που θα του στείλω πρόσκλησή και θα ολοκληρώσει κάποια βήματα. Την Κυριακή εστειλα πρόσκλησή την αποδέχτηκε και ζητούσε επιπλέον 4 βήματα. Την εγγραφή από την πρόσκλησή που εστειλα πράγμα που εγινε. Την παραγγελιά της φυσικής κάρτας που εγινε και αυτό το βήμα. Την φόρτιση του λογαριασμού η οποία εγινε με χρεωστική κάρτα. Τελευταίο βήμα την πραγματοποίηση 3 πληρωμών αξίας 5 ευρώ και πάνω οι οποίες εγιναν. Στο λογαριασμό στην εξέλιξή της πρόσκλησή γραφεί οτι εχουν γίνει τα 2 από τα 4 βήματα και μάλιστα τα δείχνει με πράσινο ενώ την φόρτιση και τις πληρωμές τις δείχνει με γκρι "ρολόι" . Γνωρίζει κάποιος κάτι η εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον απαντήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, taximan είπε Θα ηθελα λίγο τα φώτα σας.Είμαι στη revolut εδώ και ενα μήνα περίπου. Μου εμφάνιζε συνέχεια οτι μπορώ να κερδίσω μέχρι 40 ευρώ για κάθε φίλο που θα του στείλω πρόσκλησή και θα ολοκληρώσει κάποια βήματα. Την Κυριακή εστειλα πρόσκλησή την αποδέχτηκε και ζητούσε επιπλέον 4 βήματα. Την εγγραφή από την πρόσκλησή που εστειλα πράγμα που εγινε. Την παραγγελιά της φυσικής κάρτας που εγινε και αυτό το βήμα. Την φόρτιση του λογαριασμού η οποία εγινε με χρεωστική κάρτα. Τελευταίο βήμα την πραγματοποίηση 3 πληρωμών αξίας 5 ευρώ και πάνω οι οποίες εγιναν. Στο λογαριασμό στην εξέλιξή της πρόσκλησή γραφεί οτι εχουν γίνει τα 2 από τα 4 βήματα και μάλιστα τα δείχνει με πράσινο ενώ την φόρτιση και τις πληρωμές τις δείχνει με γκρι "ρολόι" . Γνωρίζει κάποιος κάτι η εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον απαντήσει! Οι συναλλαγές με γκρι ρολόι δεν έχουν περάσει το στάδιο της εκκαθάρισης. Μόλις γίνει αυτό βγαίνουν από το γκρι ρολόι και θεωρούνται επιτυχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taximan Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Οι συναλλαγές με γκρι ρολόι δεν έχουν περάσει το στάδιο της εκκαθάρισης. Μόλις γίνει αυτό βγαίνουν από το γκρι ρολόι και θεωρούνται επιτυχεις Να φανταστώ ακόμα και η φόρτιση παρόλο που ηδη φαίνονται τα χρήματά στο λογαριασμό και εχει μειωθεί το υπόλοιπό λόγω των πληρωμών θεωρείται συναλλαγή που δεν εχει εκκαθαριστεί σωστά; ξέρουμε εμπειρικά πόσες μέρες κάνει να εκκαθαριστεί μία συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα