VonLoutsos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 hour ago, Titos301 said: παιδια σε περιπτωση που θελω συνναλαγμα καλο ειναι αυτο να γινεται μεσω revolut και οχι μεσω τοπικων ανταλλακτηριων; βασικα η καλυτερη δυνατη ισοτιμια τη δινει η revolut; Καλύτερη ισοτιμία και δεν κρατάει αν θυμάμαι καλά και fees για την μετατροπή. Όταν είχα πάει Βουδαπέστη πλήρωνα αποκλειστικά με Revolut. (Σε λάθος που έκανα και πλήρωσα με την κάρτα της Εθνικής το ξενοδοχείο βγήκε 15 ευρώ παραπάνω.) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, sdikr είπε Η wise αν δεν κάνω λάθος δεν είναι τράπεζα, έχει άδεια για πορτοφόλι, έχει άλλες υποχρεώσεις Σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε παιδια σε περιπτωση που θελω συνναλαγμα καλο ειναι αυτο να γινεται μεσω revolut και οχι μεσω τοπικων ανταλλακτηριων; βασικα η καλυτερη δυνατη ισοτιμια τη δινει η revolut; Απο τα τοπικά ανταλλακτήρια/κάρτες ελληνικές/Paypal σχεδόν σίγουρο οτι θα είναι καλύτερα με rev, αλλά πάντα να το κοιτάς πρώτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, sdikr είπε Η wise αν δεν κάνω λάθος δεν είναι τράπεζα, έχει άδεια για πορτοφόλι, έχει άλλες υποχρεώσεις σου δίνει iban κανονικά οσα θέλεις σε οποίο νόμισμα θέλεις . και uk και ευρω . και μάλιστα στιγμιαίες μεταφορές ανώτερο app απο revo και ευκολίες για καρτες . κ για τουρκικες για μαμουνιες σε συνδρομιτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, sharke είπε σου δίνει iban κανονικά οσα θέλεις σε οποίο νόμισμα θέλεις . και uk και ευρω . και μάλιστα στιγμιαίες μεταφορές ανώτερο app απο revo και ευκολίες για καρτες . κ για τουρκικες για μαμουνιες σε συνδρομιτικα. Το ότι σου δίνει Iban δεν την κάνει τράπεζα, Iban έδινε και η Revolut πριν πάρει την άδεια σαν τραπεζικό ιδρύμα. Άμεσες μεταφορές έχει και η revolut, Μάλιστα χωρίς χρέωση σε iban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, sharke είπε σου δίνει iban κανονικά οσα θέλεις σε οποίο νόμισμα θέλεις . και uk και ευρω . και μάλιστα στιγμιαίες μεταφορές ανώτερο app απο revo και ευκολίες για καρτες . κ για τουρκικες για μαμουνιες σε συνδρομιτικα. Δηλαδή σου βγάζει κάρτες άλλων χωρών ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arian13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Έβγαλα σήμερα revolut με το standard πρόγραμμα και θα μου έρθει ταχυδρομικά η visa κάρτα που στέλνουν. Το θέμα μου είναι ότι εγώ χρειάζομαι mastercard. ( Για το tidal μέσω Αργεντινής δεν δέχεται την visa θέλει mastercard από ότι διάβασα και υποθέτω ότι μπορεί να ισχύει και αλλου). Το ερώτημα είναι πώς μπορώ να βγάλω μια mastercard revolut? Και στις εικονικές και μιας χρήσης visa μόνο αφήνει. Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά πρώτη φορά έκανα revolut και είμαι στο ψάξιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Arian13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Arian13 είπε Το ερώτημα είναι πώς μπορώ να βγάλω μια mastercard revolut? MasterCard έχει η curve και η monese. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Arian13 είπε Καλησπέρα και από εμένα. Έβγαλα σήμερα revolut με το standard πρόγραμμα και θα μου έρθει ταχυδρομικά η visa κάρτα που στέλνουν. Το θέμα μου είναι ότι εγώ χρειάζομαι mastercard. ( Για το tidal μέσω Αργεντινής δεν δέχεται την visa θέλει mastercard από ότι διάβασα και υποθέτω ότι μπορεί να ισχύει και αλλου). Το ερώτημα είναι πώς μπορώ να βγάλω μια mastercard revolut? Και στις εικονικές και μιας χρήσης visa μόνο αφήνει. Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά πρώτη φορά έκανα revolut και είμαι στο ψάξιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Σε μενα η εικονική μου ειναι μαστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arian13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε μενα η εικονική μου ειναι μαστερ Πως γίνεται αυτό? Αν δοκιμάσεις να κάνεις καινούργια τι σου βγάζει visa ή mastercard? Δηλαδή η κυρία κάρτα σου η φυσικη είναι visa και η εικονική mastercard? Αυτό θα ήθελα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, Arian13 είπε Καλησπέρα και από εμένα. Έβγαλα σήμερα revolut με το standard πρόγραμμα και θα μου έρθει ταχυδρομικά η visa κάρτα που στέλνουν. Το θέμα μου είναι ότι εγώ χρειάζομαι mastercard. ( Για το tidal μέσω Αργεντινής δεν δέχεται την visa θέλει mastercard από ότι διάβασα και υποθέτω ότι μπορεί να ισχύει και αλλου). Το ερώτημα είναι πώς μπορώ να βγάλω μια mastercard revolut? Και στις εικονικές και μιας χρήσης visa μόνο αφήνει. Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά πρώτη φορά έκανα revolut και είμαι στο ψάξιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Mastercard σου δίνει επιλογή αν ΄'έχεις κάποιο πακέτο με συνδρομή, πχ plus Κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Arian13 είπε Καλησπέρα και από εμένα. Έβγαλα σήμερα revolut με το standard πρόγραμμα και θα μου έρθει ταχυδρομικά η visa κάρτα που στέλνουν. Το θέμα μου είναι ότι εγώ χρειάζομαι mastercard. ( Για το tidal μέσω Αργεντινής δεν δέχεται την visa θέλει mastercard από ότι διάβασα και υποθέτω ότι μπορεί να ισχύει και αλλου). Το ερώτημα είναι πώς μπορώ να βγάλω μια mastercard revolut? Και στις εικονικές και μιας χρήσης visa μόνο αφήνει. Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά πρώτη φορά έκανα revolut και είμαι στο ψάξιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Δοκίμασε να βγάλει και δευτερη virtual ,εμένα είναι οι φυσικές visa και η μία εικονική ενώ η δευτερη εικονική είναι mastercard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arian13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασε να βγάλει και δευτερη virtual ,εμένα είναι οι φυσικές visa και η μία εικονική ενώ η δευτερη εικονική είναι mastercard. Όσες και αν δοκίμασα μόνο visa βγάζει. Το ξέρω ότι στο πρόγραμμα με συνδρομή που έχει σου δίνει την δυνατότητα για mastercard το είδα, στο standard δεν υπάρχει τέτοια επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Arian13 είπε Πως γίνεται αυτό? Αν δοκιμάσεις να κάνεις καινούργια τι σου βγάζει visa ή mastercard? Δηλαδή η κυρία κάρτα σου η φυσικη είναι visa και η εικονική mastercard? Αυτό θα ήθελα και εγώ Nαι η μια ειναι βιζα και η αλλη μαστερ Τωρα πως γίνεται δεν ξερω εγω δεν επέλεξα ουτε ζήτησα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arian13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Nαι η μια ειναι βιζα και η αλλη μαστερ Τωρα πως γίνεται δεν ξερω εγω δεν επέλεξα ουτε ζήτησα κάτι Από ότι βλέπω με λίγο ψάξιμο σε φόρουμ στο εξωτερικό είναι καθαρά θέμα χώρας. Νομίζω ότι Ελλάδα για αυτό το μήνα μόνο visa θα βγάζει σε virtual. Σε άλλες χώρες μόνο mastercard. Δεν ξέρω αν και πότε αυτό αλλάζει. Κάτι που είδα ότι κάποιος που άλλαξε την χώρα σε Ιταλία του εμφάνισε μόνο mastercard. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν δυνατότητα και για τα 2? Αν δοκιμάσεις τώρα να βγάλεις καινούργια virtual τι επιλογή σου έχει? Μίλησα με το τσατ και μου είπε ότι έτσι είναι γενικά και όχι θέμα χώρας και ότι πολύ σύντομα θα επαναφέρουν και τις 2 δυνατότητες όπως ήταν στο παρελθόν.. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Arian13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα