definitio Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Jumbi είπε Η καρτα της payzy κοστιζει 9 €. Τα αρνητικα της payzy εναντι της ρεβουλουτ και γενικα, θα τα δεις φανταζομαι σε καποιο θεμα της και οχι εδω. Ενα τραγικο που εχω διαβασει κατα καιρους, ειναι για καποιες κολλημενες συναλλαγες και ακρη δεν βγαινει για πολυ καιρο παρα τις επικοινωνιες των κατοχων. Το πετυχα σε διαφορετικες προσφορες μαλιστα. Τεσπα, ισως στρωσει στην πορεια. Παντως δεν χρειαζεται συγκριση ντε και καλα (και δεν ειναι σωστο, ειναι πολυ πιο "παλια" η Ρεβο με πολλες επιπλεον δυνατοτητες, ενω η αλλη ειναι σχετικα καινουργια και χτιζεται ακομη), κρατα και τις 2 και δες ποια σε βολευει ανα περιπτωση χρησης. Κι η φυσική κάρτα της Revolut κοστίζει 6.99€ ηταν λάθος ότι δεν χρεώνει στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα η Payzy...σε σύγκριση με την ΕΤΕ που χρεώνει και 1 ή παραπάνω σταθερά πχ ανεξαρτήτως ποσού συναλλαγής η τελική τιμή ήταν καλή, πολύ κοντά στην ισοτιμία xe.com και αρχικά δεν είχα προσέξει ότι έχει επιβάρυνση. Αλλά 2.5% με ανώτατη χρέωση 7.5€ και 1% επιστροφή σε κάθε συναλλαγή, είναι πολύ καλά. (1.5% χρέωση ας πούμε) Τις συγκρίνω όπως θα τις χρησιμοποιούσα (κι ίσως όπως η πλειοψηφία...καλύτερες χρεώσεις από κα΄ρτες άλλων τραπεζών στο εξωτερικό και σε ηλεκτρονικές αγορές) κι όχι με απόλυτα κριτήρια. Επίσης αυτό που δίνει η Payzy σε κάθε λογαριασμό, cashback, η Revolut το δίνει σε λογαριασμό συνδρομής νομίζω...επίσης δίνονται προσφορές που αφορουν την ελληνική αγορά ενώ με τη Revolut όχι. Αλλά το θέμα της αξιοπιστίας, με πα΄γωμα της κάρτας/λογαριασμού είναι το χειρότερο, όπως και οι αιφνίδιες αιτήσεις επαλήθευσης με καθυστέρηση 1-2 εργάσιμων ημερών...όπως κι η γενική αδιαφάνεια...άν σου κάτσει, την έκατσες γενικώς. Οπότε η δυνατότητα διατήρησης λογαριασμού σε άλλα νομίσματα όπως και οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, ουδόλως με αφορούν. Αποφάσισα να κλείσω τον λογαριασμό μου στη Revolut προ ολίγων μηνών...απλά δεν θα τους εμπιστευόμουν πλέον τα χρήματά μου. Ρωτούσα εδώ για χάρη τρίτου (πόσο συχνή είναι η καθυστέρηση στην άφιξη φυσικής κα΄ρτας τελευταία και πόση καθυστέρηση...ήδη καθυστερησε 2 βδομάδες πέραν της αρχικής ημερομηνίας εκτιμώμενης άφιξης) Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, definitio είπε Κι η φυσική κάρτα της Revolut κοστίζει 6.99€ ηταν λάθος ότι δεν χρεώνει στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα η Payzy...σε σύγκριση με την ΕΤΕ που χρεώνει και 1 ή παραπάνω σταθερά πχ ανεξαρτήτως ποσού συναλλαγής η τελική τιμή ήταν καλή, πολύ κοντά στην ισοτιμία xe.com και αρχικά δεν είχα προσέξει ότι έχει επιβάρυνση. Αλλά 2.5% με ανώτατη χρέωση 7.5€ και 1% επιστροφή σε κάθε συναλλαγή, είναι πολύ καλά. (1.5% χρέωση ας πούμε) Τις συγκρίνω όπως θα τις χρησιμοποιούσα (κι ίσως όπως η πλειοψηφία...καλύτερες χρεώσεις από κα΄ρτες άλλων τραπεζών στο εξωτερικό και σε ηλεκτρονικές αγορές) κι όχι με απόλυτα κριτήρια. Επίσης αυτό που δίνει η Payzy σε κάθε λογαριασμό, cashback, η Revolut το δίνει σε λογαριασμό συνδρομής νομίζω...επίσης δίνονται προσφορές που αφορουν την ελληνική αγορά ενώ με τη Revolut όχι. Αλλά το θέμα της αξιοπιστίας, με πα΄γωμα της κάρτας/λογαριασμού είναι το χειρότερο, όπως και οι αιφνίδιες αιτήσεις επαλήθευσης με καθυστέρηση 1-2 εργάσιμων ημερών...όπως κι η γενική αδιαφάνεια...άν σου κάτσει, την έκατσες γενικώς. Οπότε η δυνατότητα διατήρησης λογαριασμού σε άλλα νομίσματα όπως και οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, ουδόλως με αφορούν. Αποφάσισα να κλείσω τον λογαριασμό μου στη Revolut προ ολίγων μηνών...απλά δεν θα τους εμπιστευόμουν πλέον τα χρήματά μου. Ρωτούσα εδώ για χάρη τρίτου (πόσο συχνή είναι η καθυστέρηση στην άφιξη φυσικής κα΄ρτας τελευταία και πόση καθυστέρηση...ήδη καθυστερησε 2 βδομάδες πέραν της αρχικής ημερομηνίας εκτιμώμενης άφιξης) Καταλαβαίνω οτι σε έχει χαλάσει η revolut, αλλά παραμένει να μην υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους, χαίρομαι που είδες πως έχει προμήθεια για συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Πρόσφατα ζήτησα αντικατάσταση κάρτας στην revolut, δεν είχα χρέωση έχω δυο virtual + 1 μιας χρήσης, οι εξτρα δυο virtual στην Payzy κάνουν +4 ευρώ, 9 ευρώ κάθε 5 χρόνια για την φυσική κάρτα Με χρεώνει για εξερχόμενα εμβάσματα, δεν παρέχει καν άμεσο απο όσο είδα Χρεώνει εξτρά για ανάληψη απο ΑΤΜ, η rev μέχρι 200 είναι δωρεάν (+ την χρέωση του ΑΤΜ που ισχύει και για Payzy) το cashback είναι 1 ευρώ στα 100 ευρώ, αυτό το βγάζω στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα σε σύγκριση με payzy, δεν έχω τις συναλλαγές εδώ Ελλάδα το ομολογώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagro55 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 δεν ξερω αν ξαναρωτηθηκε αλλα φορτιση με paysafe γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 λόγω παλιάς ταυτότητας δεν είχα κάνει για καιρό verifying και μου κλείδωσαν την εφαρμογή. τώρα κατάφερα και έβγαλα ταυτότητα και μου προτείνουν να ακυρώσω το παλιο λογαριασμό και να κάνω νέο (τον έχω 2-3 χρόνια). Να τους πιέσω να ανοίξω το παλιο μου λογαριασμό??? Η δεν χάνω κάτι αν κάνω νέο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, antnatal είπε λόγω παλιάς ταυτότητας δεν είχα κάνει για καιρό verifying και μου κλείδωσαν την εφαρμογή. τώρα κατάφερα και έβγαλα ταυτότητα και μου προτείνουν να ακυρώσω το παλιο λογαριασμό και να κάνω νέο (τον έχω 2-3 χρόνια). Να τους πιέσω να ανοίξω το παλιο μου λογαριασμό??? Η δεν χάνω κάτι αν κάνω νέο??? Εάν κάνεις νέο λογαριασμό, με πρόσκληση από κάποιον γνωστό, δεν μπορεί να πάρει το δώρο της πρόσκλησης ο γνωστός; Αν ναι, να και ένας λόγος για καινούριο λογαριασμό... Υ. Γ. Κατά καιρούς βγάζει 50€ για πρόσκληση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από andreasomagiras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, sagro55 είπε δεν ξερω αν ξαναρωτηθηκε αλλα φορτιση με paysafe γινεται? Μόνο με χρήση της paysafecard mastercard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, antnatal είπε λόγω παλιάς ταυτότητας δεν είχα κάνει για καιρό verifying και μου κλείδωσαν την εφαρμογή. τώρα κατάφερα και έβγαλα ταυτότητα και μου προτείνουν να ακυρώσω το παλιο λογαριασμό και να κάνω νέο (τον έχω 2-3 χρόνια). Να τους πιέσω να ανοίξω το παλιο μου λογαριασμό??? Η δεν χάνω κάτι αν κάνω νέο??? σου έβγαζε μήνυμα να κάνεις verifying?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 On 01/05/2023 at 16:52, Ukforthemoment said: Δεν είναι ελληνική τράπεζα και δεν περνάει αυτόματα στο αφορολόγητο.Ο σκοπός είναι να είναι σύμφωνοι με τις ευρωπαικες αρχές. On 01/05/2023 at 17:20, ProponitisTouKanape said: Το έχουμε ξαναπεί, η Ρεβο ειναι πλέον τράπεζα και πρέπει να είναι compliant με τους κανονισμούς της κεντρικής τράπεζας περί KYC, ειναι υποχρεωμένη να κρατάει πλήρες και επικαιροποιημένο προφιλ του κάθε πελάτη της. Σιγα μην ασχολιόταν η Ρεβο με την ελληνική εφορία και έκανε όλο τον κόπο για να στέλνει συναλλαγες για αφορολόγητο... Και τα ίδια θα σας ζητάνε όλες όσες έχουν banking license πλέον, αν θέλετε ανωνυμία στραφείτε προς πορτοφόλια και λοιπά, τράπεζα εντός Ευρωζώνης αργά ή γρήγορα θα σας ζητήσει πλήρες προφιλ (ταυτότητα, διεύθυνση με αποδεικτικό και ΑΦΜ ειναι τα μινιμουμ για ιδιωτες) On 01/05/2023 at 17:22, NikosKallithea said: Ας το παμε αναποδα, ένας γερμανος ανοίγει λογαριασμό σε μια ελληνική τράπεζα, ποιος ειναι ο σκοπός να του ζητάνε αφμ και ταυτότητα. Ταυτοτητα και αφμ ζητάνε πλεον και όταν παραγγέλνεις σουβλάκια😁 όχι οι τραπεζες. επειδη την χρησιμοποιω κυριως για συναλλαγες αντι κανονικης καρτας για να μην φορτωνω το αφορολογητο, πιστευετε οτι ειναι safe να προσθεσω αφοβα το αφμ,σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, kostakiss είπε επειδη την χρησιμοποιω κυριως για συναλλαγες αντι κανονικης καρτας για να μην φορτωνω το αφορολογητο, πιστευετε οτι ειναι safe να προσθεσω αφοβα το αφμ,σωστα? Σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Στις 3/5/2023 στις 1:02 ΠΜ, sdikr είπε Καταλαβαίνω οτι σε έχει χαλάσει η revolut, αλλά παραμένει να μην υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους, χαίρομαι που είδες πως έχει προμήθεια για συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Πρόσφατα ζήτησα αντικατάσταση κάρτας στην revolut, δεν είχα χρέωση έχω δυο virtual + 1 μιας χρήσης, οι εξτρα δυο virtual στην Payzy κάνουν +4 ευρώ, 9 ευρώ κάθε 5 χρόνια για την φυσική κάρτα Με χρεώνει για εξερχόμενα εμβάσματα, δεν παρέχει καν άμεσο απο όσο είδα Χρεώνει εξτρά για ανάληψη απο ΑΤΜ, η rev μέχρι 200 είναι δωρεάν (+ την χρέωση του ΑΤΜ που ισχύει και για Payzy) το cashback είναι 1 ευρώ στα 100 ευρώ, αυτό το βγάζω στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα σε σύγκριση με payzy, δεν έχω τις συναλλαγές εδώ Ελλάδα το ομολογώ. Δεν είναι ότι με έχει χαλάσει προσωπικά...είναι πως αντικειμενικά είναι αναξιόπιστη, αδιαφανής & αυθαίρετη στις αποφάσεις της...και για καιρό η υποστήριξη ήταν χάλια. ...υπάρχουν αρκετά άρθρα να παραθέσω εδώ, από τις πρακτικές ως προς εργαζομένους κοκ. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο η Revolut... ...ξέρω περιπτωση και με Wise, που χρησιμοποιούταν από φίλο ως βασικός λογαριασμός, κι έστελνε χρήματα από Αγγλία στην Ελλάδα για πληρωμή ενοικίου συγγενή και για κάποιο λόγο έκαναν την συναλλαγή flag ως "ξεπλυμα χρήματος" (τουλάχιστον ήξερε τον τύπο της υποτιθέμενης παράβασης, σε αντίθεση με τη Revolut που για 1.5 χρόνο δεν έδωσε καμία πληροφορία) και τώρα του έχουν μπλοκάρει κάθε συναλλαγή προς αποδέκτες που δεν χρησιμοποιούσε πριν συχνά (δλδ μπορεί να στέιλει πληρωμές για ενοίκιο στην Αγγλία, να αγοράσει από Amazon, αλλά δεν μπορεί να αγοράσει από οποιοδήποτε νέο κατάστημα κτλ...τρέχει με καταγγελίες και τέτοια). ... Εδώ μου λες αν σου στοιχίζει παραπάνω να βγάλεις Χ εικονικές κάρτες με τη Payzy...(δεν ξέρουμε ακόμη αν και πόσο θα χρεώνεται η επανέκδοση κάρτας, θα δούμε στο μέλλον) ...κι όπως έγραψα και πριν, δεν αμφισβητώ ότι συνολικά η Revolut έχει περισσότερες ευκολίες και χαρακτηριστικά...ΑΛΛΑ, το θέμα είναι πόσα από αυτά χρησιμοποιούνται από τη πλειοψηφία των χρηστών... (πέραν του γεγονότος ότι πλέον διάφορες λειτουργίες που πριν ήταν διαθέσιμες στον βασικό λογαριασμό τώρα προσφέρονται με συνδρομή) Αυτό που ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία είναι - άμεση φόρτιση χρημάτων - χαμηλή χρέωση σε συναλλαγές ξένου νομίσματος. Και ναι, 2.5% - 1% = 1.5% χρέωση σε συναλλαγές σε ξένο νόμισμα δεν είναι καθόλου προβληματική χρέωση, ειδικά όταν η μέγιστη επιβάρυνση είναι 7.5€ χρέωσης ανά συναλλαγή ...που υπολογίζεται πάνω σε ισοτιμία σχεδόν ίδια με αυτή στο xe.com Επίσης, σε αυτή τη συζήτηση, εκτός από το πρώτο-πρώτο μήνυμα σε αυτή την ανταλλαγή, έγραφα για χαμηλή χρέωση, όχι απουσία κάθε χρέωσης, το είδα από τη συζήτηση στο σχετικό νήμα της payzy...δεν αναγνώρισα στο τέλος ότι έχει χρέωση. Όσο για την υποστήριξη... Χθες το βράδυ (δλδ "σήμερα") στις 1.47πμ έστειλα ένα μήνυμα στη Payzy περιμένοντας να το δουν το πρωί και να μου απαντήσουν τότε. ...απάντησαν εντός 2 λεπτών και ανταλλάξαμε 2-3 μηνύματα μέχρι να κλείσει η συνομιλία (στην οποία μπορούσα να απαντήσω και μέσω mail) ..προχθές θέλησα να ενημερώσω τα στοιχεία μου ΑΔΤ, που την άλλαξα μέσα Μαρτίου, η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί εντός 1 ώρας, χωρίς να επηρεαστεί η χρήση της κάρτας... Στη Revolut προ μηνών μου είχαν ζητήσει αυθαίρετα επανεπιβεβαίωση στοιχείων Σαββατο απόγευμα και πάγωσαν τις συναλλαγές μέχρι να γίνει αυτό τη Δευτέρα... ...εκ των υστέρων, ορίστε 3 μήνες premium, μην κλείσετε το λογαριασμό κτλ...σιγά μην εμπιστευθώ ποτέ χρήματα στη Revolut... ...παραλίγο να μου είχε παγώσει 2000+ ευρώ για 1.5 χρόνο για ιατρικά έξοδα γονέων, χωρίς να μάθω 1) ποια συναλλαγή κρίθηκε προβληματική, 2) τί τύπος "παράβασης" θεωρήθηκε και χωρίς να έχω καμία πληροφόρηση ή προβλεπόμενη διαδικασία έφεσης/αμφισβήτησης. Όταν θέλω κάρτα για να τη χρησιμοποιώ στο εξωτερικό, η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση είναι το πιο σημαντικό...να λείπουν τα απρόβλεπτα... ...εφόσον και η χρέωση είναι σαφώς χαμηλότερη από των κοινών τραπεζών στην Ελλάδα, τότε σαφώς η Payzy είναι η προτιμητέα, μέχρι στιγμής, λύση. Αλλά επαναλαμβανόμαστε και δεν έχει νόημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Οτι βολεύει τον καθενα. Χτες το πρωι μου ζητήθηκε και εμένε επικαιροποιηση στοιχείων από Revo, ανεβασα το διπλωμα οδήγησης και σε 10 λεπτά ειχα τελειώσει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, prometheas είπε Οτι βολεύει τον καθενα. Χτες το πρωι μου ζητήθηκε και εμένε επικαιροποιηση στοιχείων από Revo, ανεβασα το διπλωμα οδήγησης και σε 10 λεπτά ειχα τελειώσει.. Σε εργάσιμη...να στο ζητήσουν ΣΚ, χωρίς λόγο, ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ τον λογαριασμό μέχρι να γίνει ο έλεγχος και να πρέπει να περιμένεις από Δευτέρα, ενώ πρέπει να πληρώσεις ξενοδοχείο, εστιατόριο κοκ, ... ...μην επιτρέποντας δλδ συναλλαγές, για έλεγχο που ζήτησαν εκείνοι, χωρίς να έχουν αλλα΄ξει στοιχεία του λογαριασμού κοκ... Πριν κλείσω το λογαριασμό νομίζω είχε και ωράριο που απαντούσε η υποστήριξη, δεν ξέρω τώρα τί ισχύει...δλδ πες ότι ταξιδεύεις, δεν δεις την ειδοποίηση τότε αλλά εκτός ωραρίου...ο έλεγχος μετατίθεται στην επόμενη μέρα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Κατι τετοια κανουν και δεν μπορεις να τα εμπιστευεσαι για σοβαρα χρηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλά μην φανταστείς οτι και η Payzy (Cosmote payments) δεν μπορεί να σου κανει κατι παρομοιο. Ειδικά οταν (και αν) λάβει κανονική τραπεζική άδεια οπότε θα πρέπει να συμμορφώνεται με το αρκετά αυστηρό κανονιστικό πλαισιο. Προς το παρόν, οντας μόνο payment services provider ειναι σχετικά "χαλαροί" Γιαυτό το λόγο δεν βασιζόμαστε μονο σε ένα ίδρυμα πληρωμών ή Τράπεζα για ολες τις συναλλαγές μας. Απρόοπτα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από prometheas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, prometheas είπε Kαλά μην φανταστείς οτι και η Payzy (Cosmote payments) δεν μπορεί να σου κανει κατι παρομοιο. Ειδικά οταν (και αν) λάβει κανονική τραπεζική άδεια οπότε θα πρέπει να συμμορφώνεται με το αρκετά αυστηρό κανονιστικό πλαισιο. Προς το παρόν, οντας μόνο payment services provider ειναι σχετικά "χαλαροί" Γιαυτό το λόγο δεν βασιζόμαστε μονο σε ένα ίδρυμα πληρωμών ή Τράπεζα για ολες τις συναλλαγές μας. Απρόοπτα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή Μήπως οι αυθαιρεσίες είναι περισσότερο αποτέλεσμα "χαλαρότητας" και μη εφαρμογής κανονιστικού πλαισίου; Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός ήταν ο λόγος ή αν συνέβαλε και κατά πόσο, αλλά εμένα ο λογαριασμός μου στη Revolut ξεπάγωσε αφού έλαβε άδεια από την ΤτΕ και τους έστειλα ένα μήνυμα, λέγοντας ότι θα προσφύγω στις αρμόδιες αρχές, το οποίο χρειαζόμουν γιατί σε κάτι οδηγίες για καταγγελίες που είχα δει και στην υπηρεσία Financial Ombudsman, έλεγε όσο θυμάμαι ότι ήθελε πρόσφατη επικοινωνία (ότι δλδ δεν ανταποκρίθηκαν σε αίτημα κοκ). ...αλλά και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα