kormos Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Donmitsos10 είπε Έχω Eurobank και θέλω αυτόματα να βάζω στη Revolut κάθε 1η του μήνα 50 ευρώ. Γίνεται κάτι σαν πάγια εντολή; https://help.revolut.com/help/adding-money/with-auto-deposit/adding-money-automatically/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olyx1996 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, kormos είπε Ναι 🙂 Φορολογική δήλωση λογικά κάνεις... Αδερφέ δε βρίσκω λύση γράφω το 8ψυφειο κωδικό από κοινονικες ασφαλησεις και μου λέει ότι θέλει ακόμα ένα αριθμό και ένα γράμμα . Υπάρχει κανένας από Κύπρο εδώ μέσα να με βοηθήσει γιατί δε ξέρω από αυτά εγώ;,δουλεύω 7 χρόνια σε ξενοδοχείο γίνεται να μη έχω φορολογική δήλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Olyx1996 είπε Αδερφέ δε βρίσκω λύση γράφω το 8ψυφειο κωδικό από κοινονικες ασφαλησεις και μου λέει ότι θέλει ακόμα ένα αριθμό και ένα γράμμα . Υπάρχει κανένας από Κύπρο εδώ μέσα να με βοηθήσει γιατί δε ξέρω από αυτά εγώ;,δουλεύω 7 χρόνια σε ξενοδοχείο γίνεται να μη έχω φορολογική δήλωση; Σωστά ο ΑΦΜ είναι 9 νούμερα. Μήπως ξεχνάς το 0 στην αρχή; (Αν είσαι από τους παλιούς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olyx1996 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Πρώτη φορά ακούω για αυτά τα Έβαλα ένα 0.μπροστα και ένα Σ τέλος κΙ το δέχτηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, slobou είπε Καλησπέρα σε όλους . Μόλις έκανα εγγραφή στην revolut. Αν και το κόστος είναι μικρό ,υπάρχει τρόπος να αποσταλεί η φυσική μου καρτα δωρεάν ; Με τα νεα μεσα η φυσικη καρτα ειναι πλεον περιττή, βαζεις μια εικονική στο gpay και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas11 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Olyx1996 είπε Πρώτη φορά ακούω για αυτά τα Έβαλα ένα 0.μπροστα και ένα Σ τέλος κΙ το δέχτηκαν Αν έβαλες τυχαία ένα μηδέν μπροστά και ένα Σ στο τέλος, προφανώς δεν ξέρεις το ΑΦΜ σου και θα έχεις (μάλλον) πρόβλημα στο μέλλον με την Revolut. Δεν ξέρω στην Κύπρο πόσα ψηφία έχει το ΑΦΜ αλλά γιατί δεν ρωτάς κάποιον που ξέρει; Επίσης ρώτησες "γίνεται να μην έχω φορολογική δήλωση;" και εδώ κάπου μπερδεύεται το θέμα... Δεν έχει κάποιος φορολογική δήλωση, την κάνει κάθε χρόνο. Αριθμό φορολογικού μητρώου (αφμ) πρέπει να έχεις για να κάνεις και δήλωση και αυτό ζητάει η revolut. Συνοψίζοντας, καλύτερα να βοηθήσει κάποιος από Κύπρο τον φίλο ή να ρωτήσεις κάποιον γνωστό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Έχει κανείς εμπειρία από χρήση της (φυσικής) Revolut στην Κίνα; Περνάει-δεν περνάει-περνάει κάποιες φορές όπως διάβασα κάπου; Εννοείται ότι θα υπάρχει χρήση VPN στο κινητό που είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Γιατι θες VPN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, theopan είπε Έχει κανείς εμπειρία από χρήση της (φυσικής) Revolut στην Κίνα; Περνάει-δεν περνάει-περνάει κάποιες φορές όπως διάβασα κάπου; Εννοείται ότι θα υπάρχει χρήση VPN στο κινητό που είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή της. Τι σχεση εχει το vpn με τις συναλλαγες της καρτας, αν χτυπησεις την καρτα σε πος στην Κίνα ο σερβερ της ρεβο βλεπει οτι εισαι στην Κίνα και ας ειναι το τηλέφωνο σου ξεχασμένο στην Ελλάδα Αυτο που πρεπει να δεις είναι να μην υπάρχει γεωγραφική προστασία στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το VPN είναι απαραίτητο από όσο έμαθα γενικά για πρόσβαση εκτός Κίνας. Έχει βαριά "λογοκρισία" το ίντερνετ της Κίνας. Πιθανότατα το χρειάζεται λοιπόν και η εφαρμογή της Revolut για να μπορεί να φορτίζει η ενδιαφερόμενη, να ελέγχει υπόλοιπα κλπ. Έτσι της είπαν τουλάχιστον. Δεν είναι εκεί το θέμα. Οι συναλλαγές με κάρτες Revolut αν περνάνε γενικά είναι το ζήτημα και η ερώτησή μου και ρωτάω κάποιον που έχει εμπειρία ή έχει βρει έγκυρη πηγή πληροφόρησης τέλος πάντων. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, theopan είπε Το VPN είναι απαραίτητο από όσο έμαθα γενικά για πρόσβαση εκτός Κίνας. Έχει βαριά "λογοκρισία" το ίντερνετ της Κίνας. Πιθανότατα το χρειάζεται λοιπόν και η εφαρμογή της Revolut για να μπορεί να φορτίζει η ενδιαφερόμενη, να ελέγχει υπόλοιπα κλπ. Έτσι της είπαν τουλάχιστον. Δεν είναι εκεί το θέμα. Οι συναλλαγές με κάρτες Revolut αν περνάνε γενικά είναι το ζήτημα και η ερώτησή μου και ρωτάω κάποιον που έχει εμπειρία ή έχει βρει έγκυρη πηγή πληροφόρησης τέλος πάντων. Δεν παιζει ρολο η εταιρεια που χρησιμοποιεις αλλα εαν δέχονται mastercard που παρέχει η revolut. Αυτό πρέπει να μάθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathanas Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Παιδιά μια ερώτηση, η Revolut και η Paypal ξέρουμε αν δηλώνουν τις κινήσεις και το υπόλοιπο σου στις ελληνικές τράπεζες ή στην εφορία; Δηλαδή αν λαμβάνεις χρήματα σε Revolut και δεν τα μεταφέρεις σε ελληνικό λογαριασμό αλλά τα ξοδεύεις με την Revolut Card ή με online αγορές, δημοσιοποιούνται αυτά τα στοιχεία; Επειδή πήγα να φτιάξω και είδα ότι ζητάει ταυτότητα και ΑΦΜ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nathanas είπε Παιδιά μια ερώτηση, η Revolut και η Paypal ξέρουμε αν δηλώνουν τις κινήσεις και το υπόλοιπο σου στις ελληνικές τράπεζες ή στην εφορία; Δηλαδή αν λαμβάνεις χρήματα σε Revolut και δεν τα μεταφέρεις σε ελληνικό λογαριασμό αλλά τα ξοδεύεις με την Revolut Card ή με online αγορές, δημοσιοποιούνται αυτά τα στοιχεία; Επειδή πήγα να φτιάξω και είδα ότι ζητάει ταυτότητα και ΑΦΜ... ακόμη όχι ,αλλά πιστέυω σίγουρα τώρα που έγινε τράπεζα,για την ταυτότητα πάντα ήταν αναγκαίο,ήδη ψάχνω εναλλακτικές ,αν έχει κάποιος κάτι υπόψιν ας μας πεί,η monese λέει τίποτα? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από expert30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, nathanas είπε Παιδιά μια ερώτηση, η Revolut και η Paypal ξέρουμε αν δηλώνουν τις κινήσεις και το υπόλοιπο σου στις ελληνικές τράπεζες ή στην εφορία; Δηλαδή αν λαμβάνεις χρήματα σε Revolut και δεν τα μεταφέρεις σε ελληνικό λογαριασμό αλλά τα ξοδεύεις με την Revolut Card ή με online αγορές, δημοσιοποιούνται αυτά τα στοιχεία; Επειδή πήγα να φτιάξω και είδα ότι ζητάει ταυτότητα και ΑΦΜ... Είτε στέλνει, είτε όχι, αν λαμβάνεις μαύρα λεφτά θα σου ζητήσουν παραστατικά και αν δεν τα στείλεις θα σου κλείσουν τον λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Στις 20/4/2023 στις 9:59 ΜΜ, nathanas είπε Παιδιά μια ερώτηση, η Revolut και η Paypal ξέρουμε αν δηλώνουν τις κινήσεις και το υπόλοιπο σου στις ελληνικές τράπεζες ή στην εφορία; Κινήσεις λογαριασμών φίλε δε δηλώνει καμία τράπεζα και για κανέναν. Πλην της περίπτωσης να ζητηθούν κατ' εξαίρεση. Το υπόλοιπο λογαριασμών στις 31/12 κάθε έτους είναι αυτό που διαβιβάζεται υπό προϋποθέσεις από τις τράπεζες. Στις 20/4/2023 στις 8:16 ΜΜ, cyberguy είπε Δεν παιζει ρολο η εταιρεια που χρησιμοποιεις αλλα εαν δέχονται mastercard που παρέχει η revolut. Αυτό πρέπει να μάθεις Για τη Revolut είχαν γραφτεί προβλήματα στις Η.Π.Α. πριν μερικά χρόνια κυρίως σε χρήση σε πρατήρια καυσίμων. Για την Κίνα διάβασα πολύ πρόσφατα κάπου ότι μια περνάει μια δεν περνάει. Άρα το ότι είναι Mastercard ή VISA δεν εξασφαλίζει πάντα την αποδοχή ή τη μη αποδοχή μιας κάρτας. Ίσως παίζει ρόλο και το νόμισμα ή και άλλοι παράγοντες. Για αυτό ρωτάω ουσιαστικά κάποιον που να την έχει χρησιμοποιήσει πρόσφατα και στην Κίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα