Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, ppetr είπε

Με Paypal?

Εδω και πολυ καιρο πρεπει να επιλεγεις καθε φορα ποιος θα κανει τη μετατροπη πριν πληρωσεις, αυτα ειναι γνωστα

Αν θυμάμαι καλά (γιατί πάει καιρός) πρέπει να έβαλα την 1 εικονική κάρτα που έχω δημιουργήσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, ppetr είπε

Με Paypal?

Εδω και πολυ καιρο πρεπει να επιλεγεις καθε φορα ποιος θα κανει τη μετατροπη πριν πληρωσεις, αυτα ειναι γνωστα

Το Paypal θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί τον παίζει πολύ άσχημα με το συνάλλαγμα. Σε άλλο του λες να τραβήξει, σε άλλο τραβάει, δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις και άλλα τέτοια ωραία.

Προσωπικά, το αποφεύγω τους τελευταίους μήνες (με 100% επιτυχία μέχρι στιγμής), γιατί αποφάσισε ότι όλες τις συναλλαγές θα τις περνάει σε $, ανεξάρτητα από το ζητούμενο και βρέθηκα να βάζω 12€ στην vodafone και να πληρώνω κοντά 13€ στην revolut :P

10 ώρες πριν, therock είπε

Και τα λεφτά μετά από Viva πως τα χειρίζεσαι? Γιατί φαντάζομαι απο κει πλέον θα έχεις έξοδο να τα περάσεις στην Τράπεζα σου...

Το περί νομιμότητας εννουσα αν μπορείς να λάβεις τα έσοδα που δηλωνεις σε λογαριασμο εξωτερικού (Λιθουανία). Οκ θα ρωτήσω λογιστή για αυτο

Με τον ίδιο τρόπο που τα διαχειρίζεσαι και στην revolut,  μέσω app/web και μέσω της κάρτας που δίνουν για αγορές ή και αναλήψεις απο ΑΤΜ με χρέωση.

15 λεπτά πριν, sdikr είπε

Με τον ίδιο τρόπο που τα διαχειρίζεσαι και στην revolut,  μέσω app/web και μέσω της κάρτας που δίνουν για αγορές ή και αναλήψεις απο ΑΤΜ με χρέωση.

Οκ, τοτε λοιπον να ρωτησω τι χρεωση εχουν στην αναληψη απο ΑΤΜ η στην μεταφορα σε λογαριασμο μου. Μπορω ετσι να τα συγκεντρωνω και να τα σηκωνω οταν μαζευονται

Εχει βεβαια και η booking επιλογη να στα στελνουν κατα περιοδους συγκεντριτικα ωστε να τρως λιγοτερα εισερχομενα εμβασματα, αλλα καλυτερα ισως να τα χεις σε λογαριασμο σου και να τρως εξοδα εσυ οποτε θες να σηκωσεις

1 ώρα πριν, therock είπε

να ρωτησω τι χρεωση εχουν στην αναληψη απο ΑΤΜ η στην μεταφορα σε λογαριασμο μου

Δες τον τιμοκατάλογο της τράπεζας που σε ενδιαφέρει.

Από 2,5 ως 4€ χονδρικά.

3 ώρες πριν, therock είπε

Οκ, τοτε λοιπον να ρωτησω τι χρεωση εχουν στην αναληψη απο ΑΤΜ η στην μεταφορα σε λογαριασμο μου. Μπορω ετσι να τα συγκεντρωνω και να τα σηκωνω οταν μαζευονται

Εχει βεβαια και η booking επιλογη να στα στελνουν κατα περιοδους συγκεντριτικα ωστε να τρως λιγοτερα εισερχομενα εμβασματα, αλλα καλυτερα ισως να τα χεις σε λογαριασμο σου και να τρως εξοδα εσυ οποτε θες να σηκωσεις

Μα ο σκοπός είναι να τα έχεις εκεί για να γλυτώσεις τις χρεώσεις για τα εισερχόμενα στις ελληνικές τράπεζες,    η viva χρεώνει 0,70 για εξερχόμενο 0 για εισερχόμενο , η Rev δεν χρεώνει σε κανένα.

Σε ΑΤΜ  υπάρχει η χρέωση που κάνει το ΑΤΜ,    η Viva λέει πως δεν χρεώνει κάτι, η Rev έχει την χρέωση αυτή των τραπεζών και μετά  σε χρεώνει και αυτή αν ξεπεράσεις τα 200 ευρώ στον μήνα (αν δεν κάνω λάθος)

Αν θέλεις ελληνικό iban τότε επιλέγεις viva, αν μπορείς και με αυτό του εξωτερικού επιλέγεις ότι σε βολεύει.

Δες τους τιμοκαταλόγους τους, τσέκαρε και τον επαγγελματικό της viva

Γεια σας μου ήρθε μύνημα στην ρεβολυτ για επιβεβαίωση φορολογικής κατοικίας είμαι από Κύπρο δε εχω σπίτι γραμμένο. Πάνω μου τι κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλω γτ θα μου το κλείσουν?

18 λεπτά πριν, Olyx1996 είπε

Γεια σας μου ήρθε μύνημα στην ρεβολυτ για επιβεβαίωση φορολογικής κατοικίας είμαι από Κύπρο δε εχω σπίτι γραμμένο. Πάνω μου τι κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλω γτ θα μου το κλείσουν?

Δεν ρωτάει αν έχεις σπίτι,  ρωτάει που κάνεις φορολογική δήλωση

Αν κάνεις Κύπρο, θα δηλώσεις χώρα Κύπρο και το φορολογικό σου μητρώο λογικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Olyx1996 είπε

Τελευταία ενημέρωση που στέλνουν και ζητάνε είναι να επιβεβαιώσεις τον ΑΦΜ σου.
Το συμπληρώνεις και είναι εντάξει. Αν δεν επιθυμείς, όπως λένε και οι όροι, θα κλείσει.

Επεξ/σία από kormos
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, Olyx1996 είπε

Όταν λέτε αφμ στην Κύπρο είναι κοινωνικές ασφαλίσεις να βάλω τον αριθμό μου εκεί δηλαδή;

Ναι 🙂

Φορολογική δήλωση λογικά κάνεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω Eurobank και θέλω αυτόματα να βάζω στη Revolut κάθε 1η του μήνα 50 ευρώ. Γίνεται κάτι σαν πάγια εντολή; 

Επεξ/σία από Donmitsos10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις 6/4 και ακομα και σήμερα η Eurobank δεν έχει ασχοληθεί να λύσει το θέμα όπου φλαγκάρει ως high risk τις συναλλαγές χρεωστικών καρτών της Visa με την Revolut. Well done guys... Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι δεν παίζει να το λύσουν ποτέ. Άλλωστε η Revolut τους χαλάει την πιάτσα με τις ληστρικές προμήθειες που χρεώνουν σε καθε συναλλαγή.

Επεξ/σία από Gkostas2007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...