Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pure είπε

Για να συνεχίσουμε να την χρησιμοποιούμε τι πρέπει να κάνουνε ΕΦ εξής ;

Δηλώνεις τα στοιχεία που σου ζητάει,  κατα καιρούς σου ζητάει να κάνεις και επανάληψη

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ωραια παει και η revolut με λιγα λογια. Οποτε μονο paypal και απο εκει αγορες online. 

Η Revolut μια χαρά συνεχίζει και δουλεύει, δεν πήγε κάπου

Αν τώρα θεωρεί κάποιος πως τα λεφτά και οι συναλλαγές που κάνει στο paypal δεν φαίνονται κάπου ή όταν ζητηθούν στοιχεία δεν θα δώσει οκ.

Ακόμα και αυτό που παραγγέλνεις απο έξω πλέον για να έρθει Ελλάδα θα περάσει στο σύστημα Ioss

Δημοσ.

Οποιαδήποτε τράπεζα θέλει να διατηρεί EU Banking License θα πρέπει να διατηρεί επικαιροποιημένα στοιχεία των πελατών της. Οπότε καιρός ήταν και για τη Revolut να εναρμονιστεί με αυτή την κανονιστική οδηγία. Όπως έκανε και η Ν26 και όπως θα κάνει και οποιαδήποτε άλλη fintech που δε θέλει να τρώει καμπάνες επειδή δεν έχει ούτε στοιχειώδες AML

Στις 13/4/2023 στις 1:57 ΜΜ, sdikr είπε

Δεν έχει προμήθεια (εκτός ΣΚ)  γίνεται με το τρέχον rate εκείνης της στιγμή

Για να μην έχεις προμήθεια για το ΣΚ  μπορείς να ζητήσεις να κάνεις μετατροπή ευρώ σε zloty πχ την Παρασκευή και μετά θα τραβάει απο αυτά

Για να ειμαστε 100% ακριβείς, καθώς μερικές φορές δημιουργούνται παρανοήσεις λόγω κάποιων λέξεων που χρησιμοποιούμε, απλά θα κάνει μετατροπή σε ζλότι, δε θα ζητήσει απο κάποιον να κάνει τίποτα. Θα μετατρέψει το ποσό που θέλει και στην Πολωνία θα πληρώνει διαλέγοντας πάντα την επιλογή για τοπικό νόμισμα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Οποιαδήποτε τράπεζα θέλει να διατηρεί EU Banking License θα πρέπει να διατηρεί επικαιροποιημένα στοιχεία των πελατών της. Οπότε καιρός ήταν και για τη Revolut να εναρμονιστεί με αυτή την κανονιστική οδηγία. Όπως έκανε και η Ν26 και όπως θα κάνει και οποιαδήποτε άλλη fintech που δε θέλει να τρώει καμπάνες επειδή δεν έχει ούτε στοιχειώδες AML

Για να ειμαστε 100% ακριβείς, καθώς μερικές φορές δημιουργούνται παρανοήσεις λόγω κάποιων λέξεων που χρησιμοποιούμε, απλά θα κάνει μετατροπή σε ζλότι, δε θα ζητήσει απο κάποιον να κάνει τίποτα. Θα μετατρέψει το ποσό που θέλει και στην Πολωνία θα πληρώνει διαλέγοντας πάντα την επιλογή για τοπικό νόμισμα. 

Ποιος έγραψε για να μιλήσει με κάποιον ή να κάνει κάποιος εκτός απο εσένα;

έτσι για να είμαστε 99,99999999% ακριβείς

Αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ είναι άλλο θέμα, αλλά δεν είναι το σύνηθες,  μπορείς πάντα να ζητήσεις παραπάνω εξηγήσεις για κάτι που δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να θεωρείς πως αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι το normal.

Δημοσ.

καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω τι διάρκεια σε έτη έχει μία revolut κάρτα? δηλαδή κάνοντας έναν λογαριασμό  revolut και αποκτώντας την σχετική κάρτα Visa, πόσα χρόνια έχει ισχύ μέχρι να χρειαστώ να κάνω ανανέωση? Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω τι διάρκεια σε έτη έχει μία revolut κάρτα? δηλαδή κάνοντας έναν λογαριασμό  revolut και αποκτώντας την σχετική κάρτα Visa, πόσα χρόνια έχει ισχύ μέχρι να χρειαστώ να κάνω ανανέωση? Ευχαριστώ!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά :), πέρυσι που έβγαλα νέα physical, λήγει το 27, άρα 5 χρόνια.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά :), πέρυσι που έβγαλα νέα physical, λήγει το 27, άρα 5 χρόνια.

Δεν είσαι σίγουρο αυτό, επειδή έχω σχεδόν από την πρώτη μέρα που βγήκε revolut, μου ακύρωσαν μέχρι τώρα 2 φορές τις κάρτες και έκαναν αυτόματη επανέκδοση άλλων οπότε αν αλλάξει κάτι από άποψη έδρας ή λειτουργίας πολύ πιθανόν να το κάνει και πάλι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

Γράφει επάνω πότε λήγει η κάρτα.Οι δικές μου λήγουν στα 5 χρόνια απο την ανανέωση.

Αλλά μπορεί να στην αλλάξουν με άλλη γιατί .........ετσι .Μου το έκαναν πέρυσι και έστειλαν απο mastercard visa.

Δεν βλέπω όμως γιατί να σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

Γιατι σε απασχολει αυτο?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Γράφει επάνω πότε λήγει η κάρτα.Οι δικές μου λήγουν στα 5 χρόνια απο την ανανέωση.

Αλλά μπορεί να στην αλλάξουν με άλλη γιατί .........ετσι .Μου το έκαναν πέρυσι και έστειλαν απο mastercard visa.

Δεν βλέπω όμως γιατί να σε ανησυχεί κάτι τέτοιο.

Καλησπέρα. Επειδή έχω περασμένη την prepaid τώρα σε μια εταιρεία που μου προμηθεύει ένα προϊόν για να μην αλλάζω συχνά τα στοιχεία τιμολόγησης της κάρτας και κάθε μήνα κρατάει ένα συγκεκριμένο ποσο. Επίσης θέλω να.ειναι visa μιας και είναι δοκιμασμένη ότι λειτουργεί σωστά στην υπηρεσία της εν λόγω εταιρείας. Ευχαριστώ 

5 ώρες πριν, ppetr είπε

Γιατι σε απασχολει αυτο?

Δες πιο πανω

Δημοσ.

Η αλλαγή είχε γίνει λόγο brexit  και αλλαγής βάσης,  πήγανε μετά σε Λιθουανία, αυτό είχε κάποιο θέμα με τις κάρτες που είχανε εκδώσει σαν UK  μάλλον.

Αν δεν έχουμε πάλι κάποιο  ΧΧexit  δεν νομίζω οτι θα υπάρξει θέμα,   μπορείς να εκδόσεις και virtual visa  και να δώσεις εκείνο το νούμερο για συναλλάζεις,  πριν κανα μήνα που έκανα δίνει 5 χρόνια διάρκεια

Δημοσ.
Στις 15/4/2023 στις 6:03 ΜΜ, sdikr είπε

Ποιος έγραψε για να μιλήσει με κάποιον ή να κάνει κάποιος εκτός απο εσένα;

έτσι για να είμαστε 99,99999999% ακριβείς

Αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ είναι άλλο θέμα, αλλά δεν είναι το σύνηθες,  μπορείς πάντα να ζητήσεις παραπάνω εξηγήσεις για κάτι που δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να θεωρείς πως αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι το normal.

Στις 13/4/2023 στις 1:57 ΜΜ, sdikr είπε

Για να μην έχεις προμήθεια για το ΣΚ  μπορείς να ζητήσεις να κάνεις μετατροπή ευρώ σε zloty 

Τουλάχιστον να θυμόμαστε τι γράφουμε. 

Για την υπόλοιπη τρικυμία δε σχολιάζω κάτι. Το μόνο που ειπα είναι οταν δίνουμε συμβουλές σε ενα νέο χρήστη που δε γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί, να ειμαστε ακριβείς στο τι οδηγίες του δινουμε για να μη τον μπερδεύουμε χειρότερα. 

"Μπορείς να κάνεις" = κάνεις την πράξη μόνος σου

"Μπορείς να ζητήσεις να κάνεις" = κάνεις αίτημα/ερωτηση/παράκληση να το κάνει κάποιος άλλος. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sdikr είπε

Η αλλαγή είχε γίνει λόγο brexit  και αλλαγής βάσης,  πήγανε μετά σε Λιθουανία, αυτό είχε κάποιο θέμα με τις κάρτες που είχανε εκδώσει σαν UK  μάλλον.

Αν δεν έχουμε πάλι κάποιο  ΧΧexit  δεν νομίζω οτι θα υπάρξει θέμα,   μπορείς να εκδόσεις και virtual visa  και να δώσεις εκείνο το νούμερο για συναλλάζεις,  πριν κανα μήνα που έκανα δίνει 5 χρόνια διάρκεια

Πέρυσι άλλαξαν και άλλες fintech τις κάρτες τους μαζί με την  revolut.Πχ εμένα άλλαξαν και της monese και νομίζω της wise. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τουλάχιστον να θυμόμαστε τι γράφουμε. 

Για την υπόλοιπη τρικυμία δε σχολιάζω κάτι. Το μόνο που ειπα είναι οταν δίνουμε συμβουλές σε ενα νέο χρήστη που δε γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί, να ειμαστε ακριβείς στο τι οδηγίες του δινουμε για να μη τον μπερδεύουμε χειρότερα. 

"Μπορείς να κάνεις" = κάνεις την πράξη μόνος σου

"Μπορείς να ζητήσεις να κάνεις" = κάνεις αίτημα/ερωτηση/παράκληση να το κάνει κάποιος άλλος. 

Οτι να ναι!

Ο χρήστης μια χαρά κατάλαβε, αν και νέος

Καλη ανάσταση

12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πέρυσι άλλαξαν και άλλες fintech τις κάρτες τους μαζί με την  revolut.Πχ εμένα άλλαξαν και της monese και νομίζω της wise. 

Και οι δυο που αναφέρεις ήταν UK

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...