georho Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 η mastercard που είναι καθοδον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ;Μόνο αν την παραλάβω ;σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, georho είπε η mastercard που είναι καθοδον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ;Μόνο αν την παραλάβω ;σας ευχαριστω. Φτιάξε μια virtual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, georho είπε η mastercard που είναι καθοδον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ;Μόνο αν την παραλάβω ;σας ευχαριστω. Μπορείς κανονικά, εγώ μια visa περιμένω αλλα την έχω ήδη βάλει gpay για αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Για αγορές σε Λονδίνο, (αγγλική λίρα) με την απλή virtual card, συμφέρει να την φορτώσω από τώρα και να κάνω τις συναλλαγές μέσω gpay για κινητό (NFC)? Αυτό με το Σαββατοκύριακο που αναφέρεται λόγο παραπάνω, παίζει ρόλο στην περίπτωση μου; δηλ να την φορτώσω τώρα με ευρώ και να τα κάνω σε λίρες Πρέπει να γνωρίζω κάτι άλλο; Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 12 minutes ago, Kag1ante said: Μπορείς κανονικά, εγώ μια visa περιμένω αλλα την έχω ήδη βάλει gpay για αγορες την έβαλα και έγω αλλα την απορριπτει . 17 minutes ago, Ukforthemoment said: Φτιάξε μια virtual μόνο visa μου δίνει για virtual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, georho είπε μόνο visa μου δίνει για virtual Παίζει ρόλο;Δεν δέχονται την visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 4 minutes ago, Ukforthemoment said: Παίζει ρόλο;Δεν δέχονται την visa? Δυστηχώς όχι . μάλλον δεν γίνεται .σε ευχαριστω πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, georho είπε την έβαλα και έγω αλλα την απορριπτει . Περίεργο γιατί την δοκίμασα και online & με gpay την πήρε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, sdikr είπε Μπορείς να κάνεις μετατροπή σε zloty πριν έρθει το ΣΚ και θα τραβάει απο εκεί όταν θα κάνεις τις συναλλαγές, προσοχή θα πρέπει να δώσεις αν σε ρωτάει το Pos τοπικό νόμισμα ή νόμισμα κάρτας Προσθήκη, θα κάνεις τα zloty στον 1 λογαριασμό που έχεις, δεν θα κάνεις άλλον Ευχαριστώ, αυτό ακριβώς που σκέφτηκα στο 4)παραπάνω δλδ. Για το 3)τι ισχύει τελικά? Αν δεν κάνω δηλαδή λογαριασμό σε zloty αλλά χρησιμοποιώ τον λογαριασμό σε Euro...τι προμήθεια έχει για live μετατροπή την ώρα της πληρωμής (αυτά τα min/max δεν τα καταλαβαίνω)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, xaotikos είπε Ευχαριστώ, αυτό ακριβώς που σκέφτηκα στο 4)παραπάνω δλδ. Για το 3)τι ισχύει τελικά? Αν δεν κάνω δηλαδή λογαριασμό σε zloty αλλά χρησιμοποιώ τον λογαριασμό σε Euro...τι προμήθεια έχει για live μετατροπή την ώρα της πληρωμής (αυτά τα min/max δεν τα καταλαβαίνω)? Δεν έχει προμήθεια (εκτός ΣΚ) γίνεται με το τρέχον rate εκείνης της στιγμή Για να μην έχεις προμήθεια για το ΣΚ μπορείς να ζητήσεις να κάνεις μετατροπή ευρώ σε zloty πχ την Παρασκευή και μετά θα τραβάει απο αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opap Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Τώρα που βάζουν αφμ στη ρεβολούτ και δε γουστάρουμε να ξέρει η ααδε ότι έχουμε 2-3 χιλιάρικα στο ίντερνετ, πού να τα μεταφέρουμε σε κάποια αντίστοιχη χωρίς CRS ? Να έχει όμως παρόμοιες δυνατότητες με τη ρεβο...από μια πρόχειρη ματιά η Ν26 δεν έχει αφμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, opap είπε Τώρα που βάζουν αφμ στη ρεβολούτ και δε γουστάρουμε να ξέρει η ααδε ότι έχουμε 2-3 χιλιάρικα στο ίντερνετ, πού να τα μεταφέρουμε σε κάποια αντίστοιχη χωρίς CRS ? Να έχει όμως παρόμοιες δυνατότητες με τη ρεβο...από μια πρόχειρη ματιά η Ν26 δεν έχει αφμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... Στο στρώμα 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, opap είπε Τώρα που βάζουν αφμ στη ρεβολούτ και δε γουστάρουμε να ξέρει η ααδε ότι έχουμε 2-3 χιλιάρικα στο ίντερνετ, πού να τα μεταφέρουμε σε κάποια αντίστοιχη χωρίς CRS ? Να έχει όμως παρόμοιες δυνατότητες με τη ρεβο...από μια πρόχειρη ματιά η Ν26 δεν έχει αφμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... Προφανως εχει και η N26. Γερμανικη τραπεζα ειναι, τι περιμενεις; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, opap είπε Τώρα που βάζουν αφμ στη ρεβολούτ και δε γουστάρουμε να ξέρει η ααδε ότι έχουμε 2-3 χιλιάρικα στο ίντερνετ, πού να τα μεταφέρουμε σε κάποια αντίστοιχη χωρίς CRS ? Να έχει όμως παρόμοιες δυνατότητες με τη ρεβο...από μια πρόχειρη ματιά η Ν26 δεν έχει αφμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... η N26 ζητάει αυτά τα στοιχεία (ταυτότητες, αφμ κλπ) Θα κοιτούσα κάτι σε crypto με μαμουνιές του στυλ odlubil για φόρτιση κλπ με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Για να συνεχίσουμε να την χρησιμοποιούμε τι πρέπει να κάνουνε ΕΦ εξής ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα