Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, georho είπε

η mastercard που είναι καθοδον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ;Μόνο αν την παραλάβω ;σας  ευχαριστω.

Φτιάξε μια virtual 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, georho είπε

η mastercard που είναι καθοδον δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ;Μόνο αν την παραλάβω ;σας  ευχαριστω.

Μπορείς κανονικά, εγώ μια visa περιμένω αλλα την έχω ήδη βάλει gpay για αγορες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αγορές σε Λονδίνο, (αγγλική λίρα) με την απλή virtual card, συμφέρει να την φορτώσω από τώρα και να κάνω τις συναλλαγές μέσω gpay για κινητό (NFC)?

Αυτό με το Σαββατοκύριακο που αναφέρεται λόγο παραπάνω, παίζει ρόλο στην περίπτωση μου; δηλ να την φορτώσω τώρα με ευρώ και να τα κάνω σε λίρες

Πρέπει να γνωρίζω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από prefuse

12 minutes ago, Kag1ante said:

Μπορείς κανονικά, εγώ μια visa περιμένω αλλα την έχω ήδη βάλει gpay για αγορες

την έβαλα και έγω αλλα την απορριπτει .

17 minutes ago, Ukforthemoment said:

Φτιάξε μια virtual 

μόνο visa μου δίνει για virtual

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Μπορείς να κάνεις μετατροπή σε zloty πριν έρθει το ΣΚ  και θα τραβάει απο εκεί όταν θα κάνεις τις συναλλαγές,  προσοχή θα πρέπει να δώσεις αν σε ρωτάει το Pos τοπικό νόμισμα ή νόμισμα κάρτας

Προσθήκη,  θα κάνεις τα zloty στον 1 λογαριασμό που έχεις, δεν θα κάνεις άλλον

Ευχαριστώ, αυτό ακριβώς που σκέφτηκα στο 4)παραπάνω δλδ.

Για το 3)τι ισχύει τελικά? Αν δεν κάνω δηλαδή λογαριασμό σε zloty αλλά χρησιμοποιώ τον λογαριασμό σε Euro...τι προμήθεια έχει για live μετατροπή την ώρα της πληρωμής (αυτά τα min/max δεν τα καταλαβαίνω)?

13 λεπτά πριν, xaotikos είπε

Ευχαριστώ, αυτό ακριβώς που σκέφτηκα στο 4)παραπάνω δλδ.

Για το 3)τι ισχύει τελικά? Αν δεν κάνω δηλαδή λογαριασμό σε zloty αλλά χρησιμοποιώ τον λογαριασμό σε Euro...τι προμήθεια έχει για live μετατροπή την ώρα της πληρωμής (αυτά τα min/max δεν τα καταλαβαίνω)?

Δεν έχει προμήθεια (εκτός ΣΚ)  γίνεται με το τρέχον rate εκείνης της στιγμή

Για να μην έχεις προμήθεια για το ΣΚ  μπορείς να ζητήσεις να κάνεις μετατροπή ευρώ σε zloty πχ την Παρασκευή και μετά θα τραβάει απο αυτά

• Thanks 1

Τώρα που βάζουν αφμ στη ρεβολούτ και δε γουστάρουμε να ξέρει η ααδε ότι έχουμε 2-3 χιλιάρικα στο ίντερνετ, πού να τα μεταφέρουμε σε κάποια αντίστοιχη χωρίς CRS ? Να έχει όμως παρόμοιες δυνατότητες με τη ρεβο...από μια πρόχειρη ματιά η Ν26 δεν έχει αφμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...

29 λεπτά πριν, opap είπε

Τώρα που βάζουν αφμ στη ρεβολούτ και δε γουστάρουμε να ξέρει η ααδε ότι έχουμε 2-3 χιλιάρικα στο ίντερνετ, πού να τα μεταφέρουμε σε κάποια αντίστοιχη χωρίς CRS ? Να έχει όμως παρόμοιες δυνατότητες με τη ρεβο...από μια πρόχειρη ματιά η Ν26 δεν έχει αφμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...

Στο στρώμα 🙃

46 λεπτά πριν, opap είπε

Προφανως εχει και η N26. Γερμανικη τραπεζα ειναι, τι περιμενεις; 😛

2 ώρες πριν, opap είπε

η N26 ζητάει αυτά τα στοιχεία (ταυτότητες,  αφμ κλπ)

Θα κοιτούσα κάτι σε crypto  με μαμουνιές του στυλ   odlubil  για φόρτιση κλπ με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...