NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Μήπως το πρόβλημα το έχουν με τις χρεωστικές; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Μηπως κατι δεν κανεις καλα εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Μήπως το πρόβλημα το έχουν με τις χρεωστικές; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Δεν εχεις καποια πιστωτική να δοκιμασεις ? Και αν φορτισει την πληρωνεις μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μηπως κατι δεν κανεις καλα εσύ Δεν κάνω κάτι που δεν έκανα τις προηγούμενες φορές. Add money με την χρεωστική και μου βγάζει decline απο την κωλοτράπεζα. Add money μεσω GPAY και μου βγάζει πάλι decline για τον ίδιο λόγο. 8 λεπτά πριν, alfeios είπε Δεν εχεις καποια πιστωτική να δοκιμασεις ? Και αν φορτισει την πληρωνεις μετα όχι, μονο χρεωστική εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μόλις έκανα φόρτιση με τη χρεωστική mastercard, κατευθείαν χωρίς καν δισταγμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Μόλις έκανα φόρτιση με τη χρεωστική mastercard, κατευθείαν χωρίς καν δισταγμό. Με Eurobank? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Με Eurobank? Ναι, και απευθείας και μέσω gpay, απροβλημάτιστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Doubt είπε Ναι, και απευθείας και μέσω gpay, απροβλημάτιστα. Πράγματι, έκανα με την κάρτα της γυναίκας μου και έγινε κανονικά η συναλλαγή. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι αυτή έχει mastercard και εγώ visa. Ξαναπήρα και στην Eurobank και μου είπαν ότι το θέμα είναι τεχνικό. Σε κάποιες κάρτες τους βγάζει σαν αιτιολογία ότι η συναλλαγή προς Revolut είναι υψηλού ρίσκου και αυτόματα κόβει την συναλλαγή και ότι το έχουν σηκώσει για να επιλυθεί. Τώρα, 2 διαφορετικοί agents μου λένε αλήθεια, μου λένε βλακείες δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Την Δευτέρα έβαλα με χρεωστική eurobank mastercard και τα πηρε αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, llib είπε Την Δευτέρα έβαλα με χρεωστική eurobank mastercard και τα πηρε αμέσως. Από την Πέμπτη λενε ειναι το θέμα και σε κάποιες κάρτες... Τι να πω... μου έκατσε το λαχείο φαίνεται και θα περιμένω πότε θα το λύσουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε Πράγματι, έκανα με την κάρτα της γυναίκας μου και έγινε κανονικά η συναλλαγή. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι αυτή έχει mastercard και εγώ visa. Αυτό είναι που λένε "workaround" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος γιατί η Klarna δεν δέχεται τις κάρτες της Revolut ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, init0101 είπε Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος γιατί η Klarna δεν δέχεται τις κάρτες της Revolut ? Φαντάζομαι δεν έχεις διαβάσει τους όρους... https://www.klarna.com/us/customer-service/which-payment-methods-are-accepted-by-klarna/ Prepaid cards are not accepted. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, kormos είπε Φαντάζομαι δεν έχεις διαβάσει τους όρους... https://www.klarna.com/us/customer-service/which-payment-methods-are-accepted-by-klarna/ Prepaid cards are not accepted. Ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα, νόμιζα ότι λειτουργούσε διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, init0101 είπε Ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα, νόμιζα ότι λειτουργούσε διαφορετικά. Ε όχι βρε... Πως θα διασφαλίσει την συναλλαγή; Πρέπει να υπάρχουν έγκυρα στοιχεία. Η προπληρωμένη σήμερα είναι αύριο δεν είναι ουσιαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αυτό είναι που λένε "workaround" Καλά και μεταφορα χρημάτων σε άλλη τράπεζα μπορούσα να κάνω κ μετά topup με την χρεωστική της άλλης τράπεζας κ να μου κάνει το top up άλλος και να του δώσω εγώ τα λεφτά κλπ. Το θέμα είναι ότι τα συστήματα της Eurobank είναι γτπ, φλαγκαρουν συναλλαγές με revolut σαν high risk και όταν τους λες να το κάνουν remove manually γιατί είσαι εσύ που κάνεις την συναλλαγή σε έμπορο που εσύ θες να κάνεις συναλλαγή κ τον εμπιστεύεσαι, σου λένε ότι δεν γίνεται και πρέπει να περιμένεις ποτέ θα λυθεί το ticket που έχουν σηκώσει και μάλιστα σε περίοδο Πάσχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα