ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε οχι γιατι να υπαρχει? Δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι μήπως έχει τίποτα χρεώσεις η γενικά επιβαρύνσεις. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 59 minutes ago, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 said: Δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι μήπως έχει τίποτα χρεώσεις η γενικά επιβαρύνσεις. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. δεν εχω ακουσει,δει καποιος να εχει χρεωσεις λογω top up. μονο αν σηκωσεις απo atm μετα απο χ ποσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας έχω PayPal και θέλω να πληρώσω πέντε δολάρια σε έναν και ζητάει τέσσερα ευρώ προμήθεια μετατροπής Έχω και ρεβολουτ αν τη συνδέσω στο paypal τι μπορώ να κάνω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, lambros είπε Έχω και ρεβολουτ αν τη συνδέσω στο paypal τι μπορώ να κάνω;; Αν την συνδεσεις θα πληρωσεις 5$ και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Λογικά έχει απαντηθεί αλλά μία ερώτηση Την φυσική κάρτα την αποστέλλουν ΜΟΝΟ τα ελτά; Ή είναι τυχαίο το ποιός θα κάνει την αποστολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Λογικά έχει απαντηθεί αλλά μία ερώτηση Την φυσική κάρτα την αποστέλλουν ΜΟΝΟ τα ελτά; Ή είναι τυχαίο το ποιός θα κάνει την αποστολή; Η αποστολή της κάρτας ειναι επιστολική (στην πετάνε στην πόρτα σου) αρα μόνο τα ελτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fu Manchu Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ενδεχομένως να έχει απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε θα τολμήσω να ρωτήσω Σαν Standard χρήστης έχεις όριο στο ποσό που ξοδέψεις σε μια μέρα; Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση η περιορισμό στο site της Revolut. Θα χρειαστεί να κάνω μια πληρωμή μεγάλου ποσού σε ξενοδοχείο και θα ήθελα να μην βρεθώ προ εκπλήξεως. Σαν Standard χρήστης μπορείς μέχρι 1000€ το μήνα να κάνεις μετατροπή σε άλλο νόμισμα. Από ότι καταλαβαίνω μετά υπάρχει κάποια προμήθεια και αν ναι πόσο τις %; Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από Fu Manchu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, Fu Manchu είπε Καλησπέρα Ενδεχομένως να έχει απαντηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε θα τολμήσω να ρωτήσω Σαν Standard χρήστης έχεις όριο στο ποσό που ξοδέψεις σε μια μέρα; Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση η περιορισμό στο site της Revolut. Θα χρειαστεί να κάνω μια πληρωμή μεγάλου ποσού σε ξενοδοχείο και θα ήθελα να μην βρεθώ προ εκπλήξεως. Σαν Standard χρήστης μπορείς μέχρι 1000€ το μήνα να κάνεις μετατροπή σε άλλο νόμισμα. Από ότι καταλαβαίνω μετά υπάρχει κάποια προμήθεια και αν ναι πόσο τις %; Ευχαριστώ προκαταβολικά 1 δεν υπάρχει όριο 2 το γράφει η εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, αντιμετωπίζει και άλλος πρόβλημα με την Eurobank όταν πάει να φορτίσει κάρτα Revolut μέσω της συγκεκριμένης τράπεζας; Μίλησα με το τηλεφωνικό τους και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό θέμα και θα επιλυθεί καποια στιγμή την επομενη βδομάδα. Ουσιαστικά δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά στην Revolut μέσω της Eurobank με ευθύνη της τράπεζας. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από Gkostas2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Καλημέρα, αντιμετωπίζει και άλλος πρόβλημα με την Eurobank όταν πάει να φορτίσει κάρτα Revolut μέσω της συγκεκριμένης τράπεζας; Μίλησα με το τηλεφωνικό τους και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό θέμα και θα επιλυθεί καποια στιγμή την επομενη βδομάδα. Ουσιαστικά δεν μπορείς να μεταφέρεις λεφτά στην Revolut μέσω της Eurobank με ευθύνη της τράπεζας. με google/apple pay δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε με google/apple pay δοκίμασες; Πως γίνεται αυτό; Γενικά στο τηλεφωνικό μου είπαν απλά ότι υπάρχει θέμα, τους είπα ότι θα ταξιδέψω αύριο σε χώρα εκτός ΟΝΕ και απλά με εγραψαν. Δεν ασχολήθηκαν καν να μου πουν αυτή την εναλλακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Πως γίνεται αυτό; Γενικά στο τηλεφωνικό μου είπαν απλά ότι υπάρχει θέμα, τους είπα ότι θα ταξιδέψω αύριο σε χώρα εκτός ΟΝΕ και απλά με εγραψαν. Δεν ασχολήθηκαν καν να μου πουν αυτή την εναλλακτική. add money -κουμπί change που είναι δίπλα απο την επιλεγμένη κάρτα- κάτω κάτω θα σου γράφει other methods --google pay (φαντάζομαι το ίδιο θα ειναι και σε apple) Θα πρέπει να είναι στο gpay η κάρτα της €μπανκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε add money -κουμπί change που είναι δίπλα απο την επιλεγμένη κάρτα- κάτω κάτω θα σου γράφει other methods --google pay (φαντάζομαι το ίδιο θα ειναι και σε apple) Θα πρέπει να είναι στο gpay η κάρτα της €μπανκ Το κάνει decline και πάλι... Έχουν πρόβλημα από την Πέμπτη, δεν έχουν βγάλει μια ανακοίνωση και απλά χέστηκαν για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει Revolut. Επόμενο βήμα να μπλοκάρουν όλες τις συναλλαγές μέσω Revo για να μην χάνουν τις προμήθειες. Είναι τόσο αλήτες που τους εχω ικανούς να το κανουν και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Το κάνει decline και πάλι... Έχουν πρόβλημα από την Πέμπτη, δεν έχουν βγάλει μια ανακοίνωση και απλά χέστηκαν για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει Revolut. Επόμενο βήμα να μπλοκάρουν όλες τις συναλλαγές μέσω Revo για να μην χάνουν τις προμήθειες. Είναι τόσο αλήτες που τους εχω ικανούς να το κανουν και αυτό. Απο την Πέμτη το βραδυ μεχρι σημερα εχω κανει 6 φορτίσεις της Revolut (με πσοσά κατω των 50€ βεβαια η καθε φορτιση), με πιστωτική καρτα της Eurobank χωρις κανενα απολύτωε προβλημα (μεσω Goggle pay) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, alfeios είπε Απο την Πέμτη το βραδυ μεχρι σημερα εχω κανει 6 φορτίσεις της Revolut (με πσοσά κατω των 50€ βεβαια η καθε φορτιση), με πιστωτική καρτα της Eurobank χωρις κανενα απολύτωε προβλημα (μεσω Goggle pay) Μήπως το πρόβλημα το έχουν με τις χρεωστικές; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα