Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Οπότε καλύτερα κάρτα Ελληνικής Τράπεζας μέχρι να μαζέψεις το αφορολόγητο, και Revolut για τα υπόλοιπα.

Τα υπόλοιπα όπως;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο είναι το ποσό για το αφορολόγητο;Αφού το πιάσεις χρησιμοποιείς την ρέβο.

Εκτός από τις συναλλαγματικές διευκολύνσεις της Revo, για τις αγορές εντός Ελλάδος ποιός ο λόγος χρήσης της, σε τί θα με εξυπηρετήσει;

Επεξ/σία από zoranb

1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Εκτός από τις συναλλαγματικές διευκολύνσεις της Revo, για τις αγορές εντός Ελλάδος ποιός ο λόγος χρήσης της, σε τί θα με εξυπηρετήσει;

Σε τίποτα.Μην την χρησιμοποιείς.Δεν σου κάνει.Είναι άχρηστη.

Και όχι δεν θα κάνουμε την ιδια συζήτηση πάλι.

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν θες να μου πείς (εσύ κ οι άλλοι 4 που έκαναν like) επειδή είδατε πως έχω ξαναρωτήσει τα ίδια, μπορείτε να ποστάρετε τα σημεία αυτά γιατί δεν θυμάμαι τί έχει απαντηθεί. Δεν χρειάζεται αγένεια, θα ζητήσω συγνώμη για την ασθενική μου μνήμη.

Επεξ/σία από zoranb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αν δεν θες να μου πείς (εσύ κ οι άλλοι 4 που έκαναν like) επειδή είδατε πως έχω ξαναρωτήσει τα ίδια, μπορείτε να ποστάρετε τα σημεία αυτά γιατί δεν θυμάμαι τί έχει απαντηθεί. Δεν χρειάζεται αγένεια, θα ζητήσω συγνώμη για την ασθενική μου μνήμη.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Revolut είναι ότι έχει πολύ καλές ισοτιμίες σε ξένα νομίσματα. Δηλαδή είναι χρήσιμη αν θες να κάνεις αγορές πχ σε λίρες Αγγλίας, δολάρια Αμερικής κλπ. Αν θες να κάνεις αγορές σε Ευρώ τότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα καθώς δεν γίνεται μετατροπή συναλλάγματος, για αγορές σε Ευρώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κανονική σου κάρτα από Ελληνική τράπεζα. 

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2

37 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει, τοσο απλο ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ppetr είπε

Αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει, τοσο απλο ειναι

Μπορείς να βοηθήσεις εφόσον την ξέρεις την απάντηση, τόσο εσύ όσο κ οι άλλοι 4. Αυτό κι αν είναι απλό!

27 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Revolut είναι ότι έχει πολύ καλές ισοτιμίες σε ξένα νομίσματα. Δηλαδή είναι χρήσιμη αν θες να κάνεις αγορές πχ σε λίρες Αγγλίας, δολάρια Αμερικής κλπ. Αν θες να κάνεις αγορές σε Ευρώ τότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα καθώς δεν γίνεται μετατροπή συναλλάγματος, για αγορές σε Ευρώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κανονική σου κάρτα από Ελληνική τράπεζα. 

Ναι αυτό το γνωρίζω για τις ισοτιμίες κλπ. το ανέφερα κιόλας

2 ώρες πριν, zoranb είπε

Επεξ/σία από zoranb

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σε τίποτα.

Σου απαντησαν, και

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και όχι δεν θα κάνουμε την ιδια συζήτηση πάλι.

και μη συνεχιζεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ναι αυτό το γνωρίζω για τις ισοτιμίες κλπ. το ανέφερα κιόλας

3 ώρες πριν, zoranb είπε

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι την φορτίζεις με όσα χρήματα θέλεις, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να σε χρεώσουν κάτι παραπάνω. Αν θες για παράδειγμα να κάνεις μια αγορά 50 ευρώ, θα την φορτώσεις με 50 ευρώ και τέλος. Αν κάποιος προσπαθήσει να σε χρεώσει παραπάνω χρήματα θα φάει άκυρο. Αν και κάτι τέτοιο μπορείς να το κάνεις και με Ελληνικές κάρτες. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο πλεονέκτημα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1

Καλησπέρα στη παρέα, θέλω μια πληροφορία, καθότι δεν γνωρίζω και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ. 

Έχω την Revolut αποκλειστικά για χρήση στο εξωτερικό και δεν με ενδιαφέρει αν το ποσό που θα ξοδέψω θα προσμετρηθεί στο αφορολόγητο. 

Έχω βάλει την εντολή, μόλις το χρηματικό ποσό κατέβει κάτω από 500 ευρώ να φορτίζει αυτόματα, άλλα 200 ευρώ από πιστωτική της Eurobank, ώστε να έχω πάντα τουλάχιστον 500 ευρώ, θεωρώ πως είναι ένα ποσό το οποίο, μπορεί να με καλύψει στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε αυτό που έκανα;

48 minutes ago, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 said:

Καλησπέρα στη παρέα, θέλω μια πληροφορία, καθότι δεν γνωρίζω και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ. 

Έχω την Revolut αποκλειστικά για χρήση στο εξωτερικό και δεν με ενδιαφέρει αν το ποσό που θα ξοδέψω θα προσμετρηθεί στο αφορολόγητο. 

Έχω βάλει την εντολή, μόλις το χρηματικό ποσό κατέβει κάτω από 500 ευρώ να φορτίζει αυτόματα, άλλα 200 ευρώ από πιστωτική της Eurobank, ώστε να έχω πάντα τουλάχιστον 500 ευρώ, θεωρώ πως είναι ένα ποσό το οποίο, μπορεί να με καλύψει στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε αυτό που έκανα;

οχι γιατι να υπαρχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...