Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε Δεν πειράζει συγχωρεμένος, γι'αυτό είμαστε εξάλλου εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον με ευγένεια και αλληλοσεβασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Εκανα μια αναζητηση στο θεμα αλλα δε βρηκα να αναφερεται κατι. Ticket restaurant να φορτωσω στη ρεβολουτ γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, Dantε είπε Εκανα μια αναζητηση στο θεμα αλλα δε βρηκα να αναφερεται κατι. Ticket restaurant να φορτωσω στη ρεβολουτ γινεται; Σε εμενα ειχε κανει decline τη συναλλαγη απο ticket restaurant σε revolut τη μια φορα που το δοκιμασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptotal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 2:08 ΜΜ, gokuthelegend είπε Έχω καιρό να στείλω έμβασμα στην Εθνική και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά νομίζω και εγώ ότι η Εθνική έχει στα 15 ευρώ το όριο για δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα. Το ίδιο και η Πειραιώς. Σωστά τόσο είναι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natashaky Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα πρόκειται να ταξιδέψω σε 5 μέρες στην Ευρώπη και έχω κανει λογαριασμό στη revolut πρόσφατα. Έχω ήδη ξεκλειδώσει την επιβράβευση 3% με αγορές και έχω πάρει και την επιστροφή (καταπληκτικό! ). Θα ηθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις πάνω σε αυτό: 1. Από εδώ και πέρα με οποιαδήποτε συναλλαγή κάνω θα παίρνω επιβράβευση? 2. Έχω κάνει κράτηση από το booking και έχω ορίσει την revolut για να τραβήξει τα χρήματα. Η πληρωμή στο booking προσμετράται στο πρόγραμμα επιβράβευσης? 3. Κάθε συναλλαγή που θα κάνω στην ΕΕ θα προσμετράται και αυτή ? Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1. Χτίζεται αφορολόγητο με την Debit της Revolut; 2. Πώς θα ενεργοποιήσω την επιβράβευση; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από zoranb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Αφορολογητο και ρεβο δεν έχουν καμια σχεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Aπ' όσο γνωρίζω, εφόσον η κάρτα έχει εκδοθεί απο τράπεζα του εξωτερικού, δεν μπορείς να χτίσεις αφορολόγητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η άποψη κάποιων ότι τις αγορές που έκανες με revolut τις περνάς χειροκίνητα στον κωδικό του αφορολογητο. Δεν ξέρω αν στέκει. Εγώ δεν το κανω Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, giokol είπε Aπ' όσο γνωρίζω, εφόσον η κάρτα έχει εκδοθεί απο τράπεζα του εξωτερικού, δεν μπορείς να χτίσεις αφορολόγητο. Μόλις διάβασα τις επικαιροποιημένες οδηγίες απο το taxheaven. TAXHEAVEN Αναφορά σε κείμενο ....πρέπει να καταβάλλονται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής ημεδαπής ή αλλοδαπής προέλευσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, giokol είπε Μόλις διάβασα τις επικαιροποιημένες οδηγίες απο το taxheaven. TAXHEAVEN 32 λεπτά πριν, giokol είπε Μόλις διάβασα τις επικαιροποιημένες οδηγίες απο το taxheaven. TAXHEAVEN Ημεδαπής ή αλλοδαπής. Με οτιδήποτε δηλαδή. Το ερώτημα το δικό μου είναι λίγο διαφορετικο. Αν δεν θέλεις να τις συμπεριλάβεις και δεν τις προσθέσεις, τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, alfeios είπε Ημεδαπής ή αλλοδαπής. Με οτιδήποτε δηλαδή. Το ερώτημα το δικό μου είναι λίγο διαφορετικο. Αν δεν θέλεις να τις συμπεριλάβεις και δεν τις προσθέσεις, τι γίνεται; Μα δεν σε υποχρεώνει κανεις να τις συμπεριλάβεις. Η ρεβο είναι μια ξενη προς την ελλαδα καρτα, πως μπλεκεστε ετσι, μόνο με συνδρομή εισαγγελέα θα δωσει στοιχεία στις αρχές. Αν θέλετε αφορολογητο χρησιμοποιηστε ελλ. καρτες τι πιο απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μα δεν σε υποχρεώνει κανεις να τις συμπεριλάβεις. Η ρεβο είναι μια ξενη προς την ελλαδα καρτα, πως μπλεκεστε ετσι, μόνο με συνδρομή εισαγγελέα θα δωσει στοιχεία στις αρχές. Αν θέλετε αφορολογητο χρησιμοποιηστε ελλ. καρτες τι πιο απλό Αυτό πιστεύω κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, alfeios είπε Υπάρχει και η άποψη κάποιων ότι τις αγορές που έκανες με revolut τις περνάς χειροκίνητα στον κωδικό του αφορολογητο. Δεν ξέρω αν στέκει. Εγώ δεν το κανω Και εγώ νομίζω ότι έτσι γίνεται. Μιας και η Revolut δεν είναι Ελληνική τράπεζα, δεν υπάγεται στους νόμους της Ελλάδας, οπότε δεν είναι υποχρεωμένη να στέλνει αναφορά στην Ελληνική εφορία. Οπότε θα πρέπει να συμπληρώσεις εσύ χειροκίνητα τα ποσά. Το θέμα όμως σε αυτή τη περίπτωση είναι το εξής, πως ξέρεις ποιες συναλλαγές περνάνε στο αφορολόγητο και ποιες όχι; Στην περίπτωση Ελληνικής τράπεζας στέλνει αυτόματα τις συναλλαγές που περνάνε. Οπότε καλύτερα κάρτα Ελληνικής Τράπεζας μέχρι να μαζέψεις το αφορολόγητο, και Revolut για τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Το θέμα όμως σε αυτή τη περίπτωση είναι το εξής, πως ξέρεις ποιες συναλλαγές περνάνε στο αφορολόγητο και ποιες όχι; Στην περίπτωση Ελληνικής τράπεζας στέλνει αυτόματα τις συναλλαγές που περνάνε. Οπότε καλύτερα κάρτα Ελληνικής Τράπεζας μέχρι να μαζέψεις το αφορολόγητο, και Revolut για τα υπόλοιπα. Είναι ευθύνη σου να δηλώσεις τις σωστές ή του λογιστή αντίστοιχα. Μόνο σε περίπτωση ελέγχου θα υπάρξει πρόβλημα πάντως, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα