Ptotal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 5:37 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και με gpay φορτώνεις χρήματα. 2 οχι μέχρι τα 1000€ 3 αν πιστευεις ότι έχεις πετύχει καλή ισοτιμία αλλαξέ τα όλα. 5 η ανάληψη στην Ελλάδα έχει πάντα χρέωση απο το ΑΤΜ,οχι απο την ρεβολουτ..Δεν παίζει ρόλο η μέρα,το ΣουΚου παίζει ρόλο στην ισοτιμία . Ίσως άσχετο ,από Revolut σε Εθνική είχα προμήθεια 3ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Ptotal είπε Ίσως άσχετο ,από Revolut σε Εθνική είχα προμήθεια 3ε Aυτό ειναι χρέωση της Εθνικής.Θα στέλνεις κάτω απο το όριο που χρεώνει έξοδα η ΕτΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanis8585 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μόλις μου έκλεισαν τον λογαριασμό την έκανα χρήση μόνο για.στοιχημα . Τους έστειλα ότι ζητησαν και απλά με έκλεισαν. Οταν ρωτησα στο chat απαντησαν οτι δεν μπορουν να μουν πουν κατι αλλο Δεν αναφέρει πουθενά για απαγόρευση σε στοιχηματικες. Υπάρχει κανένας άλλος με κάτι ανάλογο. 60μερες για να πάρω τα λεφτά μου γιατί μετα αντιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Fanis8585 είπε Μόλις μου έκλεισαν τον λογαριασμό την έκανα χρήση μόνο για.στοιχημα . Τους έστειλα ότι ζητησαν και απλά με έκλεισαν. Οταν ρωτησα στο chat απαντησαν οτι δεν μπορουν να μουν πουν κατι αλλο Δεν αναφέρει πουθενά για απαγόρευση σε στοιχηματικες. Υπάρχει κανένας άλλος με κάτι ανάλογο. 60μερες για να πάρω τα λεφτά μου γιατί μετα αντιο. Τι υπόλοιπο είχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanis8585 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δεν έχει σημασία μικρό 100€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μπορούμε να κάνουμε 2ο account revolut με τα ίδια στοιχεία και να επωφεληθούμε τα 25 ευρώ που δίνει μέσω vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε Μπορούμε να κάνουμε 2ο account revolut με τα ίδια στοιχεία και να επωφεληθούμε τα 25 ευρώ που δίνει μέσω vodafone? Ναι. Και μετά από τα δύο που θα 3χεις, κάνεις αλλά δύο accounts και εισπράττεις 25 συν 25. Στη συνέχεια 4 λογαριασμούς και 4 επί 25. Σε λίγες μέρες έχεις γίνει πλούσιος. Ευτυχώς που το σκέφτηκες. Είμαστε σοβαροί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε Μπορούμε να κάνουμε 2ο account revolut με τα ίδια στοιχεία και να επωφεληθούμε τα 25 ευρώ που δίνει μέσω vodafone? Σοβαρέψου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλά ρε παιδιά μην βαράτε. Ψυχραιμία Μια μλκ είπαμε πάνω στην χαρά της Παρασκευής. έλεγα μήπως με το δεύτερο κινητό μπορούσε να γίνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε Μπορούμε να κάνουμε 2ο account revolut με τα ίδια στοιχεία και να επωφεληθούμε τα 25 ευρώ που δίνει μέσω vodafone? Η ίδια η Ρεβολουτ δίνει 40€ αν συστήσεις νέο πελάτη και γραφτεί κλπ Τζάκποτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 εντάξει αυτό το κάναμε. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Σε αλλους δινει και 70€ αν στειλεις προσκληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, λογικά θα έχει απαντηθεί κάποια στιγμή. Κάνοντας κάποια αγορά μιας ψηφιακής υπηρεσίας από εξωτερικό, με ελληνικές κάρτες χρεώνει +42% ΦΠΑ. Με revolut είναι το ίδιο; Θέλω να πω, έχει να κάνει με τη χώρα που βρίσκεσαι ή με την χώρα που βρίσκεται η κάρτα; Χαζό ερώτημα ίσως, αλλά έχω σκαλωσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptotal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 8:34 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Aυτό ειναι χρέωση της Εθνικής.Θα στέλνεις κάτω απο το όριο που χρεώνει έξοδα η ΕτΕ. Καλημέρα ευχαριστώ !Έστειλα 25ε .Να υποθέσω έχουν όριο κάνα 10αρι χωρίς χρέωση ;Να είσαι καλά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Ptotal είπε Καλημέρα ευχαριστώ !Έστειλα 25ε .Να υποθέσω έχουν όριο κάνα 10αρι χωρίς χρέωση ;Να είσαι καλά ! Νομιζω οτι ειναι 15€ το όριο για την Εθνική. Δεν ειμαι σίγουρος Για Alpha Bank είναι 5€ , είμαι σίγουρος Για Eurobank είναι 20€ , είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα