Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Στο έγραψα και παραπάνω και το αγνόησες.

Τα λεφτά θα γυρίσουν κανονικά στον λογαριασμό σου. Ο έμπορος θα τα γυρίσει στην κάρτα σου που δε θα υπάρχει πια και η revolut θα τα βάλει στον λογαριασμό σου.

Είχα την αίσθηση ότι εννοούσες σε περίπτωση που δεν την παγώσεις θα γίνει αυτό 

Αν και σε διαγραφή της Disposable γίνεται τότε όλα καλά 

Λύθηκαν οι απορίες μου αυτές 

Ευχαριστώ πολύ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή 650 σελίδες του θέματος είναι πάρα πολλές και διάβασα πάνω από 50 αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα, κάνω την ερώτηση και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Πως μπορώ να φορτίσω την κάρτα μου Revolut από μηχάνημα APS (κατάθεση μετρητών) από οποιαδήποτε τράπεζα?
Αν κάνω κατάθεση σε γκισέ τράπεζας για μεταφορά στον λογαριασμό μου της Revolut πόση είναι η προμήθεια της τράπεζας ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

15 λεπτά πριν, dpdj είπε

Επειδή 650 σελίδες του θέματος είναι πάρα πολλές και διάβασα πάνω από 50 αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα, κάνω την ερώτηση και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Πως μπορώ να φορτίσω την κάρτα μου Revolut από μηχάνημα APS (κατάθεση μετρητών) από οποιαδήποτε τράπεζα?
Αν κάνω κατάθεση σε γκισέ τράπεζας για μεταφορά στον λογαριασμό μου της Revolut πόση είναι η προμήθεια της τράπεζας ?

Ουτε το ενα ειναι εφικτο ουτε το αλλο.

Απο το ταμειο το κόστος είναι πολύ μεγάλο απαγορευτικό, για αυτο και δεν εχεις δει αναφορές.

Δες το τιμολόγια της τράπεζας σου

Παντως απς και ταμεία ειναι σήμερα αναχρονιστικά για οποιαδήποτε δουλειά, υπάρχουν άμεσες και δωρεάν λύσεις απο το κινητό σου, τοσο απλα. 

• Like 2

Καλησπέρα,

Σκοπεύω να κάνω ταξίδι στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα και θέλω να ρωτήσω τα εξής και όποιος μπορεί μου απαντάει

1.Θέλω να μεταφέρω ένα ποσό σχετικά μεγάλο (πάνω από 3000) όπου έχω συνδέσει την Εθνική Debit στο Google Pay. Υπάρχει κάποια εξτρα χρέωση ή όχι. Δοκίμασα και μετέφερα 50€ αρχικά και έβγαλε μήνυμα ότι η πρώτη μεταφορά είναι δωρεάν αλλά η επόμενη -πιθανώς- θα υπάρχει έξοδα μεταφοράς.

2. Αυτά τα χρήματα αφού τα μεταφέρω θέλω να τα μετατρέψω σε δολάρια. Υπάρχει εκεί κάποια έξτρα χρέωση;

3. Σχετικό με το προηγούμενο. Συμφέρει τα χρήματα να τα αφήσω σε € και να πληρώνω σε $ με την τρέχουσα ισοτιμία; Η συμφέρει να κάνω μετατροπή;

4. Από ότι είδα δεν υπάρχει όριο στις συναλλαγές όταν δεν τις κάνεις ανέπαφα. Σωστα;

5. Αν θέλω να κάνω ανάληψη καθημερινές νομίζω δεν υπάρχει προμήθεια, παρα μόνο τα ΣΚ, σωστα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1 ώρα πριν, dpdj είπε

δεν μπορείς,μόνο μεταφορά απο άλλο λογαριασμό.Αν κοίταγες στην εφαρμογή πως μπαίνουν χρηματα θα το έβρισκες.

24 λεπτά πριν, Fu Manchu είπε

Καλησπέρα,

Σκοπεύω να κάνω ταξίδι στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα και θέλω να ρωτήσω τα εξής και όποιος μπορεί μου απαντάει

1.Θέλω να μεταφέρω ένα ποσό σχετικά μεγάλο (πάνω από 3000) όπου έχω συνδέσει την Εθνική Debit στο Google Pay. Υπάρχει κάποια εξτρα χρέωση ή όχι. Δοκίμασα και μετέφερα 50€ αρχικά και έβγαλε μήνυμα ότι η πρώτη μεταφορά είναι δωρεάν αλλά η επόμενη -πιθανώς- θα υπάρχει έξοδα μεταφοράς.

2. Αυτά τα χρήματα αφού τα μεταφέρω θέλω να τα μετατρέψω σε δολάρια. Υπάρχει εκεί κάποια έξτρα χρέωση;

3. Σχετικό με το προηγούμενο. Συμφέρει τα χρήματα να τα αφήσω σε € και να πληρώνω σε $ με την τρέχουσα ισοτιμία; Η συμφέρει να κάνω μετατροπή;

4. Από ότι είδα δεν υπάρχει όριο στις συναλλαγές όταν δεν τις κάνεις ανέπαφα. Σωστα;

5. Αν θέλω να κάνω ανάληψη καθημερινές νομίζω δεν υπάρχει προμήθεια, παρα μόνο τα ΣΚ, σωστα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μεσω gpay δεν υπάρχει χρέωση.Νομίζω όμως ότι υπάρχει όριο ανα ημέρα,δεν το ξέρω 100%.

2 ώρες πριν, Fu Manchu είπε

Που κολλαει το GPay?

Top up με καρτα θα κανεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει χρέωση μέσω Gpay/Apple pay.

Top up εννοείς συνδεση της κάρτας στην Revolut και απο κεί να γεμίσεις σωστά;

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

δεν μπορείς,μόνο μεταφορά απο άλλο λογαριασμό.Αν κοίταγες στην εφαρμογή πως μπαίνουν χρηματα θα το έβρισκες.

Μεσω gpay δεν υπάρχει χρέωση.Νομίζω όμως ότι υπάρχει όριο ανα ημέρα,δεν το ξέρω 100%.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Καμια ιδέα για τα υπόλοιπα ερωτήματα;

Επεξ/σία από Fu Manchu

31 λεπτά πριν, ppetr είπε

Που κολλαει το GPay?

Top up με καρτα θα κανεις

Και με gpay φορτώνεις χρήματα.

4 λεπτά πριν, Fu Manchu είπε

Νομίζω κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει χρέωση μέσω Gpay/Apple pay.

Top up εννοείς συνδεση της κάρτας στην Revolut και απο κεί να γεμίσεις σωστά;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Καμια ιδέα για τα υπόλοιπα ερωτήματα;

2 οχι μέχρι τα 1000€

3 αν πιστευεις ότι έχεις πετύχει καλή ισοτιμία αλλαξέ τα όλα.

5 η ανάληψη στην Ελλάδα έχει πάντα χρέωση απο το ΑΤΜ,οχι απο την ρεβολουτ..Δεν παίζει ρόλο η μέρα,το ΣουΚου παίζει ρόλο στην ισοτιμία .

54 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Ξέρετε πόσες εικονικές κάρτες στο σύνολο είναι το όριο ?? 

Θες πολλές?

Πχ εγώ έχω ήδη 5 και δέχεται κι άλλη όπως βλέπω...

10 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Φυσικά ...

( Ο καθένας έχει το λόγο του )

Δε με αφορά ο λόγος κανενός 🙂
Γενική ήταν η ερώτηση.

Έχεις πχ πάνω από τις 5 που έχω αναφέρει ότι έχω δημιουργήσει εγώ και με αφήνει και για 6η, δεν έχεις καμία και ψάχνεις να μάθεις ή έχεις έναν Χ αριθμό που δεν θες να πεις και θες να μάθεις αν σε κάποιον άλλο έχει περιορισμό?

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Έχω 5 και δεν μ επιτρέπει να δημιουργήσω άλλες .

Βρήκα όμως αυτό .

Οπότε όλα καλά 

https://help.revolut.com/help/cards/card-order/can-i-have-multiple-cards

Μόλις τώρα έκανα κι άλλη κάρτα...

image.png.098821266a0b060f5027292aa8e7b140.png

Επεξ/σία από kormos
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά 3 ερωτήσεις:
1. Για αυτούς που χρησιμοποιούν το Revolut Pro τους έχει τύχει ακύρωση cashback χωρίς να έχει ακυρωθεί η συναλλαγή;
2. Επίσης έχετε να προτείνετε καλύτερο alternative για debit cashback;
3. Ενώ έχω local UK account στην Revolut δεν με αφήνουν να ξεκλειδώσω και το local US account μου ζητάν έναρξη εταιρείας US ή αν είμαι κάτοικος Αμερικής, έχει καταφέρει κάποιος να βγάλει άκρη;  Γιατί έχει 1.35% προμήθεια όταν τα στέλνω στον κανονικό λογαριασμό.

Επεξ/σία από Billator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...