Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Who is eligible to participate in the Giveaway? Anyone over the age of 18, living within the EEA, with a personal Revolut account and doesn’t have a physical card(s), including freezed, deleted, reported as lost. Για όσους έχουμε ήδη card πρέπει να κάνουμε το έμβασμα; θα μας έρθει VISA? και η κάρτα που έχουμε ήδη; ακυρώνεται μόλις γίνει ενεργοποίηση της νέας; 9 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε Cyber Monday Week Free Card Giveaway 2018! Όλες οι κάρτες αυτή την εβδομάδα αποστέλλονται δωρεάν, είτε είσαι νέος είτε παλιός χρήστης! Με πείσατε. Πως παραγγέλνω την κάρτα μου; 🛒 - Άνοιξε το Revolut app και χτύπα το κουμπί *+* - Φόρτισε τουλάχιστον €10 κάνοντας τραπεζικό έμβασμα στο IBAN της Revolut - Μόλις το ποσό πιστωθεί παραγγέλνεις την ανέπαφη Revolut κάρτα σου δωρεάν - Αυτό ήταν! Η κάρτα σου θα έρθει σε λίγες μέρες 💌 Terms & Conditions: https://blog.revolut.com/cyber-monday-week-free-card-giveaway-2018/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislitsikakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Doubt είπε Who is eligible to participate in the Giveaway? Anyone over the age of 18, living within the EEA, with a personal Revolut account and doesn’t have a physical card(s), including freezed, deleted, reported as lost. Για όσους έχουμε ήδη card πρέπει να κάνουμε το έμβασμα; θα μας έρθει VISA? και η κάρτα που έχουμε ήδη; ακυρώνεται μόλις γίνει ενεργοποίηση της νέας; Καλησπέρα, αν έχεις ήδη κάρτα γιατί χρειάζεσαι καινούρια; Έμβασμα πρέπει να κάνεις έτσι κι αλλιώς για να φορτίσεις τον λογαριασμό σου ώστε να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα. Δεν μπορεί κάποιος να επιλέξει Visa/MasterCard. Αν παραγγείλεις νέα (δεύτερη) κάρτα, η κάρτα που έχεις ήδη συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά ως εφεδρική (δεν ακυρώνεται αυτόματα, αλλά μπορείς αν θες να την μπλοκάρεις/ξεμπλοκάρεις μέσω του app όποτε θες). Ελπίζω να σε κάλυψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε αν έχεις ήδη κάρτα γιατί χρειάζεσαι καινούρια; Για να τη δώσεις σε ένα μέλος της οικογένειας. Αλλιώς τί νόημα έχει το "παλιός πελάτης"? (ο παλιός θα έχει ήδη κάρτα) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε αν έχεις ήδη κάρτα γιατί χρειάζεσαι καινούρια; Λήγει σε 3 μήνες. Αν η αντικατάσταση είναι δωρεάν δεν έχει νόημα βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόνο η προσφορά που είχαν την BF άξιζε, η έκπτωση στο premium πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimitrislitsikakis είπε Καλησπέρα, αν έχεις ήδη κάρτα γιατί χρειάζεσαι καινούρια; Για να παιξεις με την τυχη σου να βγει Mastercard και απο την σωστη χωρα για να δουλευει στο Google Pay 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dimitrislitsikakis είπε Cyber Monday Week Free Card Giveaway 2018! Όλες οι κάρτες αυτή την εβδομάδα αποστέλλονται δωρεάν, είτε είσαι νέος είτε παλιός χρήστης! Με πείσατε. Πως παραγγέλνω την κάρτα μου; 🛒 - Άνοιξε το Revolut app και χτύπα το κουμπί *+* - Φόρτισε τουλάχιστον €10 κάνοντας τραπεζικό έμβασμα στο IBAN της Revolut - Μόλις το ποσό πιστωθεί παραγγέλνεις την ανέπαφη Revolut κάρτα σου δωρεάν - Αυτό ήταν! Η κάρτα σου θα έρθει σε λίγες μέρες 💌 Terms & Conditions: https://blog.revolut.com/cyber-monday-week-free-card-giveaway-2018/ Μου λέει να βγάλω επιπλέον κάρτα με 5.99€, δεν αναφέρει πουθενά τη προσφορά...ωστόσο λήγει η κάρτα μου τον Φλεβάρη του 2019 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Όταν Πλησιάζει ο καιρός θα σου βγάλει μήνυμα για καινούργια η οποία θα έρθει δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vgiozo είπε Μου λέει να βγάλω επιπλέον κάρτα με 5.99€, δεν αναφέρει πουθενά τη προσφορά...ωστόσο λήγει η κάρτα μου τον Φλεβάρη του 2019 Το ιδιο και σε εμενα, νεα καρτα με 5.99. @dimitrislitsikakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, vgiozo είπε Μου λέει να βγάλω επιπλέον κάρτα με 5.99€, δεν αναφέρει πουθενά τη προσφορά...ωστόσο λήγει η κάρτα μου τον Φλεβάρη του 2019 10 ώρες πριν, jonkyr είπε Το ιδιο και σε εμενα, νεα καρτα με 5.99. @dimitrislitsikakis η προσφορα αφορα ατομα που ΔΕΝ εχουν μεχρι τωρα physical card, μονο virtual, οποτε αν εχετε ηδη βγαλει καρτα στο παρελθον, τοτε η προσφορα δεν σας καλύπτει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kon1to είπε η προσφορα αφορα ατομα που ΔΕΝ εχουν μεχρι τωρα physical card, μονο virtual, οποτε αν εχετε ηδη βγαλει καρτα στο παρελθον, τοτε η προσφορα δεν σας καλύπτει... Οπότε μάλλον δεν αφορά κανέναν, αφού δεν βλέπω λόγο κάποιος που έφτιαξε revolut να μην ζήτησε τη δωρεάν φυσική κάρτα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλημερίζω τους φίλους. Έκανα εχθές μία αγορά σε ένα κατάστημα, και ξαφνικά είδα το ποσό της αγοράς με strikethrough, μία γραμμή οριζοντια. Θεώρησα ότι ακυρώθηκε και δεν τράβηξε το ποσό. Σήμερα όμως είδα ότι το κατάστημα έχει κάνει αποστολή κανονικά. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπανε ότι έχει γίνει κανονικά η χρέωση αλλά εγώ δεν βλέπω να έχει γίνει η αφαίρεση από τον λογαριασμό της Revolut. Μου γράφει συγκεκριμένα "Επανήλθε", με το σήμα του απαγορευτικού κι από κάτω το ποσό με strikethrough. Τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Οπότε μάλλον δεν αφορά κανέναν, αφού δεν βλέπω λόγο κάποιος που έφτιαξε revolut να μην ζήτησε τη δωρεάν φυσική κάρτα. ε ουσιαστικά αφορά νέους χρήστες ή άτομα που είχαν μόνο εικονική κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από kon1to Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ισχύει, μόλις διάβασα κι εγώ τους όρους στο σάιτ τους. Ήρθα να το γράψω, αλλά με προλάβατε. Πραγματικά, τρομερή αντιπροσφορά εξαιτίας του τρόπου που παρουσιάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kon1to είπε η προσφορα αφορα ατομα που ΔΕΝ εχουν μεχρι τωρα physical card, μονο virtual, οποτε αν εχετε ηδη βγαλει καρτα στο παρελθον, τοτε η προσφορα δεν σας καλύπτει... Όταν είδα την ενημέρωση πρώτα μέσα στην εφαρμογή, διάβασα τους όρους και την αγνόησα...μετά είχαμε εδώ ενημέρωση από επίσημο εκπρόσωπο ότι η προσφορά ισχύει και για παλιούς και για νέους χρήστες... ...τώρα πόσο "παλιός" χρήστης μπορεί να είσαι και να μην έχεις βγάλει φυσική κάρτα δεν ξέρω...μπορεί να έκανες λογαριασμό πριν κανά μήνα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα