Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ptotal είπε

Μπορώ να πληρώσω σε Pos ,ανέπαφα με κινητό μέσω Revolut ;

Ή  χρειάζεται πρώτα η Revolut να συνδεθεί στο Google pay και μετά να πραγματοποιώ συναλλαγές με Nfc;

Με την φυσική κάρτα μπορείς. Για την Virtual πρέπει να την προσθέσεις σε πορτοφόλι...

Επεξ/σία από kormos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, kormos είπε

Μπορείς κανονικά!

Αν μπορείς παρακαλώ , η διαδικασία ποια είναι ;

Αρχικά βάζω χρήματα στη Revolut μέσω της χρεωστικής μου κάρτας .Το ποσό θα φανεί στη Revolut άμεσα λογικά ...Συη συνέχεια για ανέπαφη συναλλαγή ποια είναι η επιλογή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Ptotal είπε

Κατά βάση για να λάβω μπόνους και από εκεί και πέρα σε κάποιες διαδικτυακές συναλλαγές στο μέλλον .

Το είχα δε σε βίντεο με οδηγίες εγγραφής ,απ'όσο φαίνεται δεν ισχύει .

Μπορώ να πληρώσω σε Pos ,ανέπαφα με κινητό μέσω Revolut ;

Ή  χρειάζεται πρώτα η Revolut να συνδεθεί στο Google pay και μετά να πραγματοποιώ συναλλαγές με Nfc;

χρειάζεται πρώτα η Revolut να συνδεθεί στο Google pay και μετά  συναλλαγές με Nfc

Επεξ/σία από alfeios

3 λεπτά πριν, alfeios είπε

χρειάζεται πρώτα η Revolut να συνδεθεί στο Google pay και μετά  συναλλαγές με Nfc

η κάρτα της revolut να συνδεθει στο wallet.

Το αναλύω γιατί ο φίλος φαίνεται πελαγωμένος.

43 λεπτά πριν, kormos είπε

Με την φυσική κάρτα μπορείς. Για την Virtual πρέπει να την προσθέσεις σε πορτοφόλι...

41 λεπτά πριν, Ptotal είπε

Αν μπορείς παρακαλώ , η διαδικασία ποια είναι ;

Αρχικά βάζω χρήματα στη Revolut μέσω της χρεωστικής μου κάρτας .Το ποσό θα φανεί στη Revolut άμεσα λογικά ...Συη συνέχεια για ανέπαφη συναλλαγή ποια είναι η επιλογή ;

Αν θες συναλλαγές με Smartphone μετά την "φόρτιση" θα την προσθέσεις στο "πορτοφόλι" της συσκευής σου.

Η διαδικασία πληρωμών δεν διαφέρει με τις φυσικές κάρτες που ενδεχομένως έχεις ήδη...

4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Physical, Virtual, Disposable τραβάνε απο το ιδιο σημείο, καμια διαφορά...

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ενας είναι ο λογαριασμός.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά 

Για ποιο λόγο να βγάλω Virtual τότε? 

Μόνο για πχ 1 συναλλαγή που αμέσως μετά θα καταργήσω τη Virtual? Αλλά αν χρειαστεί επιστροφή χρημάτων; 

53 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

Μόνο για πχ 1 συναλλαγή που αμέσως μετά θα καταργήσω τη Virtual? Αλλά αν χρειαστεί επιστροφή χρημάτων; 

Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις.Εγω πχ έχω βγάλει γιατί την φυσική την έχω δώσει στην σύζυγο στην Ελλάδα.

Στην επιστροφή θα πάνε στον λογαριασμό.

2 ώρες πριν, PETROS13 είπε

Εγω πχ. την virtual την εχω αποθηκευσει σε site για συνδρομες και αφου κανω την συναλλαγη μετα την παγωνω ωστε ακομα και αν διαρρευσει απο hack στο site να μην μπορει να χρησιμοποιηθει.

• Like 2

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις.Εγω πχ έχω βγάλει γιατί την φυσική την έχω δώσει στην σύζυγο στην Ελλάδα.

Στην επιστροφή θα πάνε στον λογαριασμό.

Ναι ναι συμφωνώ με αυτό απλά το ερώτημα είναι πώς θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω αν ήθελα για ασφάλεια στο ίντερνετ 

1 ώρα πριν, runner69 είπε

Εγω πχ. την virtual την εχω αποθηκευσει σε site για συνδρομες και αφου κανω την συναλλαγη μετα την παγωνω ωστε ακομα και αν διαρρευσει απο hack στο site να μην μπορει να χρησιμοποιηθει.

Αυτό δεν το ήξερα ότι μπορεί να παγώσει οπότε αυτό βοηθάει και αν για κάποιο λόγο θέλω refund αντίστοιχα την ξεπαγωνω

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 

Και να μην υπάρχει η κάρτα πάλι θα πάρεις refund. Το ότι δεν υπάρχει πια η κάρτα δε σημαίνει ότι χάθηκαν τα ίχνη της για πάντα. 

Απλά θα γυρίσουν τα χρήματα στον λογαριασμό σου.

14 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

Ναι ναι συμφωνώ με αυτό απλά το ερώτημα είναι πώς θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω αν ήθελα για ασφάλεια στο ίντερνετ 

Αυτό δεν το ήξερα ότι μπορεί να παγώσει οπότε αυτό βοηθάει και αν για κάποιο λόγο θέλω refund αντίστοιχα την ξεπαγωνω

H κάθε κάρτα έχει και μηνιαίο οριο συναλλαγών .

2 ώρες πριν, Fan είπε

Πόσο κοστίζει η φόρτιση (μεταφορά χρημάτων) σε revolut από Πειραιώς;

Κουλουρι

Αντι να εχεις τη virtual και να ασχολεισαι με παγωμα/ξεπάγωμα, θα μπορούσες να εχεις disposable virtual που καταργείται κάθε φορά με το που κάνεις μια αγορά και όταν τη χρειαστείς δημιουργεί ενα νέο αριθμό. 

9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κουλουρι

Αντι να εχεις τη virtual και να ασχολεισαι με παγωμα/ξεπάγωμα, θα μπορούσες να εχεις disposable virtual που καταργείται κάθε φορά με το που κάνεις μια αγορά και όταν τη χρειαστείς δημιουργεί ενα νέο αριθμό. 

Αν όμως θες να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων? Αρκετοί λένε ότι η επιστροφή γίνεται στο μέσο που έγινε η κατάθεση. 

• Like 1

Αν όμως θες να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων? Αρκετοί λένε ότι η επιστροφή γίνεται στο μέσο που έγινε η κατάθεση. 

Στο έγραψα και παραπάνω και το αγνόησες.

Τα λεφτά θα γυρίσουν κανονικά στον λογαριασμό σου. Ο έμπορος θα τα γυρίσει στην κάρτα σου που δε θα υπάρχει πια και η revolut θα τα βάλει στον λογαριασμό σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...