NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, a16 είπε Καλησπέρα σας, Είχα μια επιστροφή χρημάτων από το $kroutz για μια πληρωμή που είχα κάνει με χρήση της εικονικής κάρτας μου από revolut . Έλαβα email από $kroutz ότι επιστράφησαν τα χρήματα αλλά δεν βλέπω καμιά κίνηση στον revolut λογαριασμό μου . Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια με την revolut; Ευχαριστώ πολύ! Ναι εχει να περιμένεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, a16 είπε Καλησπέρα σας, Είχα μια επιστροφή χρημάτων από το $kroutz για μια πληρωμή που είχα κάνει με χρήση της εικονικής κάρτας μου από revolut . Έλαβα email από $kroutz ότι επιστράφησαν τα χρήματα αλλά δεν βλέπω καμιά κίνηση στον revolut λογαριασμό μου . Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια με την revolut; Ευχαριστώ πολύ! Σε εμένα αντίστοιχα για μια πληρωμή με την disposable κάρτα σε εταιρία του εξωτερικού, η οποία έγινε refund, εμφανίστηκαν τα χρήματα την επόμενη μέρα στην revolut. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από atrias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maNga98 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, όντας καινούργιος στην revolut, είχα παραγγείλει στα μέσα Φλεβάρη να μια φυσική κάρτα revolut με σκοπο να την χρησιμοποιώ σε διάφορες αγορές σε ταξίδια στο εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι δεν έχει έρθει ακόμα (μέχρι 3 Μαρτίου ήταν η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης). Μίλησα μέσω εκπροσώπου της Revolut μέσω chat και μου είπε να την ξανά παραγγείλω. Την παρηγγειλα και τώρα αναφέρει ότι θα έρθει την άλλη Παρασκευή (16 Μαρτίου). Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει και να άργησε τόσο πολύ να σταλεί ; Και κάτι ακόμα. Κατά ποσό ασφαλής και αξιόπιστη είναι η revolut αν έχεις ένα Χ ποσό που θες να αποταμιεύσεις ; Έχω ένα ποσό σε ελληνική τράπεζα και σκεφτόμουν αν θα ήταν καλύτερο να διαχειρίζομαι τις αποταμιευσεις και τις υπόλοιπες συναλλαγές μέσω revolut. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από maNga98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Ναι τα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, maNga98 είπε Καλησπέρα σε όλους, όντας καινούργιος στην revolut, είχα παραγγείλει στα μέσα Φλεβάρη να μια φυσική κάρτα revolut με σκοπο να την χρησιμοποιώ σε διάφορες αγορές σε ταξίδια στο εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι δεν έχει έρθει ακόμα (μέχρι 3 Μαρτίου ήταν η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης). Μίλησα μέσω εκπροσώπου της Revolut μέσω chat και μου είπε να την ξανά παραγγείλω. Την παρηγγειλα και τώρα αναφέρει ότι θα έρθει την άλλη Παρασκευή (16 Μαρτίου). Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει και να άργησε τόσο πολύ να σταλεί ; Και κάτι ακόμα. Κατά ποσό ασφαλής και αξιόπιστη είναι η revolut αν έχεις ένα Χ ποσό που θες να αποταμιεύσεις ; Έχω ένα ποσό σε ελληνική τράπεζα και σκεφτόμουν αν θα ήταν καλύτερο να διαχειρίζομαι τις αποταμιευσεις και τις υπόλοιπες συναλλαγές μέσω revolut. ενα εναμιση μηνα θα περιμένεις, υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maNga98 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε ενα εναμιση μηνα θα περιμένεις, υπομονη Απλα ήλπιζα μπας κ έρθει γρήγορα γιατί σε 10 μέρες θα ταξιδέψω εξωτερικό. Όποτε τώρα θα συμβιβαστω αναγκαστικά μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolnetgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Παρήγγειλα 3 Μαρτίου με εκτιμώμενη παράδοση 15 Μαρτίου και μου ήρθε προς έκπληξή μου στις 9 Μαρτίου. Αποστολέας ήταν η IS&S Ltd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Χτες βράδυ παρήγγειλα μία φυσική κάρτα της REVOLUT Standard. Η εφαρμογή μου ζήτησε να ορίζω ένα 4ψήφιο pin και μετά με χρέωσε κάπου 7€ για την αποστολή. Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. 1. Το pin που όρισα θα είναι το pin της φυσικής κάρτας όταν θα πηγαίνω για συναλλαγή στα ΑΤΜ ? 2. Όλα τα ΑΤΜ των Τραπεζών στην Ελλάδα δέχονται για συναλλαγές την κάρτα της Revolut ή ορισμένα μόνο ? 3. Η ενεργοποίηση της φυσικής κάρτας, για συναλλαγές στα ΑΤΜ, γίνεται μέσω της ενεργοποίησης των κοινών χρεωστικών καρτών των Τραπεζών στην επιλογή "Λοιπές Κατηγορίες" (αν θυμάμαι καλά) ή με κάποιο άλλο τρόπο ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για την όποια απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1. Ναι 2. Ναι 3. Η ενεργοποίηση γίνεται με την πρωτη αγορά σου και με χρήση πιν, δηλαδή οχι ανέπαφα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Αφου σε νοιαζουν τοσο οι συναλλαγές στα ΑΤΜ, γιατι άνοιξες Revolut με την οποια σε καθε συναλλαγη στα ελληνικά ΑΤΜ θα πληρώνεις προμήθεια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Στις 14/3/2023 στις 8:18 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Αφου σε νοιαζουν τοσο οι συναλλαγές στα ΑΤΜ, γιατι άνοιξες Revolut με την οποια σε καθε συναλλαγη στα ελληνικά ΑΤΜ θα πληρώνεις προμήθεια; Διάβασα κάπου ότι με revolut γλυτώνω τις προμήθειες των τραπεζών. Μήπως υπάρχουν "συμβεβλημένα" ΑΤΜ που μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών χωρίς προμήθεια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, nickvog είπε Διάβασα κάπου ότι με revolut γλυτώνω τις προμήθειες των τραπεζών. Μήπως υπάρχουν "συμβεβλημένα" ΑΤΜ που μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών χωρίς προμήθεια ?? Οχι δεν υπαρχουν τετοια ατμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, nickvog είπε Διάβασα κάπου ότι με revolut γλυτώνω τις προμήθειες των τραπεζών. Μήπως υπάρχουν "συμβεβλημένα" ΑΤΜ που μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών χωρίς προμήθεια ?? ? Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, nickvog είπε Διάβασα κάπου ότι με revolut γλυτώνω τις προμήθειες των τραπεζών. Δεν ισχύει ακριβώς. Η Revolut είναι που δεν σε χρεώνει καμιά προμήθεια. Σε χρεώνουν όμως η άλλες τράπεζες που έχουν τα ΑΤΜ. Γενικώς δεν συμφέρει η ανάληψη χρημάτων με Revolut. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, nickvog είπε Διάβασα κάπου ότι με revolut γλυτώνω τις προμήθειες των τραπεζών. Μήπως υπάρχουν "συμβεβλημένα" ΑΤΜ που μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών χωρίς προμήθεια ?? Δεν το διάβασες καλά ή δεν το διάβασες σωστά εφόσον σε ενδιαφέρει η ανάληψη μετρητών στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα