kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, hotcarver1 είπε Μίλησα μαζί τους,ότι δοκιμή και να κάναμε δεν.. Ζητησα αντικατάσταση της κάρτας εικονικής και φυσικής και περιμένω Ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Τελικά έφταιγε η κάρτα. Μου την αντικαταστήσαμε και μπήκε κανονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, hotcarver1 είπε Τελικά έφταιγε η κάρτα. Μου την αντικαταστήσαμε και μπήκε κανονικά. ...το έχω αναφέρει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα. Πρώτη ενέργεια είναι να μιλάμε με την υποστήριξη της εκάστοτε υπηρεσίας και μετά σε φορουμς για γενικές πληροφορίες... Τέλος καλό όλα καλά που λένε 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε ...το έχω αναφέρει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα. Πρώτη ενέργεια είναι να μιλάμε με την υποστήριξη της εκάστοτε υπηρεσίας και μετά σε φορουμς για γενικές πληροφορίες... Τέλος καλό όλα καλά που λένε 🙂 Σωστός.Και η εξυπηρετηση,άψογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, hotcarver1 είπε Σωστός.Και η εξυπηρετηση,άψογη. Έχω βγάλει απ'ευθείας άκρη μαζί τους μέχρι και με αμφισβήτηση συναλλαγής... 🤓 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κατάθεση στη Revolut ενω είσαι εξωτερικό; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κατάθεση στη Revolut ενω είσαι εξωτερικό; Έχει κανείς καμιά ιδέα; με top up απο κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Το θέμα είναι πως έχω μαζί μου μετρητά που πρέπει να κάνω κατάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε Το θέμα είναι πως έχω μαζί μου μετρητά που πρέπει να κάνω κατάθεση. θα πληρωσεις με αυτα την καρτα που θα χρεωθει για το top up (όταν επιστρεψεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Το 'χα σκεφτεί αυτό αλλά ήθελα πιο άμεση λύση αν υπήρχε. Ευχαριστώ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Mixalhsp80 είπε Το θέμα είναι πως έχω μαζί μου μετρητά που πρέπει να κάνω κατάθεση. Δεν γίνεται κατάθεση σε revolut. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalhsp80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι το ξέρω πως δεν γίνεται. Έλεγα μήπως υπήρχε κάποια άλλη λύση που δεν είχα σκεφθεί. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από Mixalhsp80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε Ναι το ξέρω πως δεν γίνεται. Έλεγα μήπως υπήρχε κάποια άλλη λύση που δεν είχα σκεφθεί. Ισως αν έλεγες σε ποια χώρα είσαι να ξέρει κάποιος κάποια λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amadou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Για ρίξτε μια ματιά σε αυτό παιδιά εσείς που ασχολείστε και χρησιμοποιείτε Revolut https://www.reuters.com/business/finance/revoluts-2022-revenues-grew-by-33-despite-crypto-winter-2023-03-01/ Μπορεί να μην είναι και τίποτα, αλλά καλό είναι να έχετε το νου σας και να μην αφήνετε μεγάλο υπόλοιπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας, Είχα μια επιστροφή χρημάτων από το $kroutz για μια πληρωμή που είχα κάνει με χρήση της εικονικής κάρτας μου από revolut . Έλαβα email από $kroutz ότι επιστράφησαν τα χρήματα αλλά δεν βλέπω καμιά κίνηση στον revolut λογαριασμό μου . Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια με την revolut; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα