ppetr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, zoranb είπε Εννοώ εάν για παράδειγμα έχω χρήματα "€" φορτωμένα στην κάρτα κ βρίσκομαι στις ΗΠΑ κ πάω να αγοράσω κάτι. Δεν θα γίνει αυτόματα χωρίς να δω πόσο συνάλλαγμα θα χρεωθώ; Επίσης, πώς βλέπω αλλά κ πώς αλλάζω το όριο για αγορές που μπορεί να έχει η κάρτα; Ο,τι σου ειπε ο Λευτερης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 3:35 ΜΜ, HERTHAN είπε Μου ζητησαν σημερα να κανω ταυτοποιηση και να ανεβασω παλι εγγραφα(ταυτοτητα ή διπλωμα ή διαβατηριο) και μια σελφι. Αφου το εκανα μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχουν ληξει. Τωρα μιλαω επι μια ωρα μεσω chat και μου ειπαν οτι η ταυτοτητα και το διπλωμα εληξαν και οτι για την Ελλαδα θα πρεπει να ειναι τα εγγραφα τουλαχιστον μεσα στην τελευταια 15ετια απο την ημερομηνια εκδοσης. Θα πρεπει τωρα δηλαδη να βγαλω νεα ταυτοτητα η διπλωμα για να προχωρησεις η διαδικασια και να συνεχισω να λειτουργω την καρτα? Εχει τυχει σε κανεναν αλλον? Και σε μένα είναι έτσι εδώ και μήνες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να φορτίσεις τον λογαριασμό με κάρτα. Κανε μεταφορά από λογαριασμό ή ζήτα να σου στέλνουν άλλοι χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησλερα, νεος χρηστης, εκμεταλλευομενος το 25ρι μεσω vodafone. Τυχαινει να παω τριημερο Κωνσταντινουπολη και διαβασα οτι καλυτερα να φορτισω TRY στην revolut. Οταν παω να προσθεσω χρηματα στην εφαρμογη ομως μου βγαζει αυτο το παραθυρο και δεν με αφηνει να επιλεξω απο την συνδεδεμενη καρτα της πειραιως το ποσο που θελω. Τι πρεπει να κανω; Να κανω καταθεση πχ 400€ στο iban που μου βγαζει; Και αν ναι, η πειραιως ποσο θα μου χρεώσει; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Tommygre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Tommygre είπε Καλησλερα, νεος χρηστης, εκμεταλλευομενος το 25ρι μεσω vodafone. Τυχαινει να παω τριημερο Κωνσταντινουπολη και διαβασα οτι καλυτερα να φορτισω TRY στην revolut. Οταν παω να προσθεσω χρηματα στην εφαρμογη ομως μου βγαζει αυτο το παραθυρο και δεν με αφηνει να επιλεξω απο την συνδεδεμενη καρτα της πειραιως το ποσο που θελω. Τι πρεπει να κανω; Να κανω καταθεση πχ 400€ στο iban που μου βγαζει; Και αν ναι, η πειραιως ποσο θα μου χρεώσει; Θα διαλέξεις να βαλεις λεφτά με κάρτα ή google/apple pay και όχι με έμβασμα,αργεί και έχει έξοδα.Kαι θα τα βάλεις σε ευρώ και μετά θα κάνεις μετατροπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Αψογος, ναι σωστα, ειχα ηδη ευρω περασμενα στην revolut και μολις πατησα τις τρεις τελιστες ειδα την επιλογη Ανταλλαγη. Προμηθεια μονο 2€ στα 200!!! Κατι διαβασα οτι το Σ/Κ ειναι μεγαλυτερη η προμηθεια, οποτε θα δοκιμασω αυριο να κανω μετατροπη. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Να ξερεις οτι στην τουρκια αν δουν καρτα σου λενε πχ αντι για 100€ 120€ με καρτα, ειναι απατεώνες, παρε και μετρητά, αν πηγαίνεις για τουρισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να ξερεις οτι στην τουρκια αν δουν καρτα σου λενε πχ αντι για 100€ 120€ με καρτα, ειναι απατεώνες, παρε και μετρητά, αν πηγαίνεις για τουρισμό. Το ξερω αυτο και ειδικα στα παζαρομαγαζα, αλλα δεν σκοπευω να ψωνισω κατι, ουτε για φαγητο, μιας και το ξενοδοχειο το εκλεισα halfboard και το προπληρωσα σε ευρω. Για εισοδο σε κανα μουσειο δηλαδη και αντε κανα ζαχαροπλαστειο, δεν πιστευω να κανουν τετοια κολπα εκει με τοσους ρκατομμυρια τουριστες. Το ταξι αποτι ειδα μεσω εφαρμογης τους bitaksi λεγεται, οπου προπληρωνεις την διαδρομη, οποτε δεν πιστευω να την πατησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, drillgr είπε Και σε μένα είναι έτσι εδώ και μήνες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να φορτίσεις τον λογαριασμό με κάρτα. Κανε μεταφορά από λογαριασμό ή ζήτα να σου στέλνουν άλλοι χρήματα. Oχι το εχω διορθωσει βγαζοντας καινουρια ταυτοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Οταν κανεις εγγραφη με invite καποιου, ο αλλος παιρνει ενα ποσόν οταν κανεις εσυ 3 συναλλαγες ανω των 5 ευρω. Εχει καποιον χρονικό περιθώριο ως προς την τελεση των 3 συναλλαγών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Οταν κανεις εγγραφη με invite καποιου, ο αλλος παιρνει ενα ποσόν οταν κανεις εσυ 3 συναλλαγες ανω των 5 ευρω. Εχει καποιον χρονικό περιθώριο ως προς την τελεση των 3 συναλλαγών? Ναι, στους όρους και προϋποθέσεις της πρόσκλησης γράφει μέχρι πότε πρέπει να ολοκληρώσεις όλα τα βήματα. Εσύ δεν μπορείς να το δεις αλλά αυτός που σου έστειλε μπορεί να το δει από το mail που έχει λάβει. Πχ. Εγώ τώρα μπορώ να στείλω πρόσκληση και γράφει ότι πρέπει αυτός που θα λάβει την πρόσκληση να ολοκληρώσει τα βήματα μέχρι 7 Μαρτίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Junior κάρτα μπορεί να μπει στο Google pay? Έχω στην κόρη μου και φυσική junior αλλά ενώ παίρνει έγκριση για την προσθήκη από τη ρεβο για να μπει τελικά βγάζει σφάλμα και δεν προστίθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Junior κάρτα μπορεί να μπει στο Google pay? Έχω στην κόρη μου και φυσική junior αλλά ενώ παίρνει έγκριση για την προσθήκη από τη ρεβο για να μπει τελικά βγάζει σφάλμα και δεν προστίθεται. Τι σφάλμα? Μίλησες μήπως με την υποστήριξη της Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 56 λεπτά πριν, kormos είπε Τι σφάλμα? Μίλησες μήπως με την υποστήριξη της Revolut? Άσχετο τελείως σφάλμα.Βγαζειβπροεκυψε σφάλμα δικτύου,κάτι το οποίο δεν ισχύει. Οχι ,θα μιλήσω. Περναει δηλαδή κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, hotcarver1 είπε Άσχετο τελείως σφάλμα.Βγαζειβπροεκυψε σφάλμα δικτύου,κάτι το οποίο δεν ισχύει. Οχι ,θα μιλήσω. Περναει δηλαδή κανονικά; Δεν έχω διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στα χέρια μου για να την δοκιμάσω (πρέπει να μιλήσω με συγγενείς μου να το δω) https://www.revolut.com/el-GR/news/revolut_junior_brings_google_pay_to_customers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μίλησα μαζί τους,ότι δοκιμή και να κάναμε δεν.. Ζητησα αντικατάσταση της κάρτας εικονικής και φυσικής και περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα