Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλες φορές έρχονταν αμέσως;Σε ανδροιντ έρχονται άμεσα εκτός αν έχεις πειράξει τις ειδοποιήσεις στην συσκευή.

Δε γνωρίζω γιατί πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό και ήταν η πρώτη φορά που έλαβα χρήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Δε γνωρίζω γιατί πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό και ήταν η πρώτη φορά που έλαβα χρήματα.

Για το κινητο σου εννοουσε ο φιλος λογικα.

1) Στα android, πας settings και notifications, απο εκει τα ελεγχεις κεντρικα καταρχας.

2) Επισης, να μην κλεινει την εφαρμογη η διαχειριση μπαταριας, αυτο αλλαζει απο μαρκα σε μαρκα, η ιδεα ειναι η ιδια.

3) Ρυθμισεις εκαστοτε εφαρμογης, που ειδες ηδη.

(Για apple, δεν ξερω τιποτε, καμια χρηση ουδεποτε, απλα δες τις αναλογες ρυθμισεις σου).

• Like 1

47 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Ναι, τα έχω κάνει όλα αυτά (φαίνονται και στα screenshots που ανέβασα). Ευχαριστώ όπως και να’ χει. 😊

Οι ειδοποιήσεις της ρεβο ειναι ακαριαίες μολις πατήσεις το κουμπι της συναλλαγής έρχεται και η ειδοποίηση 

3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Ναι, τα έχω κάνει όλα αυτά (φαίνονται και στα screenshots που ανέβασα). Ευχαριστώ όπως και να’ χει. 😊

Καμιά φορά τρώνε φρίκη και δεν έρχεται ειδοποίηση.Πχ με την  monese την προηγούμενη εβδομάδα δεν έρχονταν,επανήλθε σήμερα ενώ δεν είχα πειράξει τίποτα.

19 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

θυμιστε μου....

οταν μεταφερω λεφτα και φορτιζω την καρτα εχει προμηθεια?

Οποια προμηθεια αν τυχον υπαρχει σε καθε συναλλαγη θα στην πει πρι κανεις Επιβεβαιωση της εντολής σου

Οπότε με μια δοκιμη θα ηξερες ηδη. Σε πολυ λιγοτερο χρονο και με λιγοτερο κοπο απο το να γραψεις αυτο το ποστ

• Thanks 1

Όταν κάποιος βρίσκεται στο Εξωτερικό κ θέλει να κάνει αγορά προιόντος  χρησιμοποιόντας την Debit της Revo. Υπάρχει τρόπος να δεί πόσα λεφτα θα του χρεωθούν εξαιτίας της μετατροπής στο συνάλλαγμα κ ότι άλλο προκύψει ΠΡΙΝ να προχωρήσει την αγορά ;

2 ώρες πριν, zoranb είπε

Όταν κάποιος βρίσκεται στο Εξωτερικό κ θέλει να κάνει αγορά προιόντος  χρησιμοποιόντας την Debit της Revo. Υπάρχει τρόπος να δεί πόσα λεφτα θα του χρεωθούν εξαιτίας της μετατροπής στο συνάλλαγμα κ ότι άλλο προκύψει ΠΡΙΝ να προχωρήσει την αγορά ;

Από την βασική οθόνη, πατάς "Exchange", βάζεις το νόμισμα και το ποσό που θες με επιλογή "Sell EUR", και σου βγάζει το ποσό ακριβώς.

5 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε

Από την βασική οθόνη, πατάς "Exchange", βάζεις το νόμισμα και το ποσό που θες με επιλογή "Sell EUR", και σου βγάζει το ποσό ακριβώς.

Εννοώ εάν για παράδειγμα έχω χρήματα "€" φορτωμένα στην κάρτα κ βρίσκομαι στις ΗΠΑ κ πάω να αγοράσω κάτι. Δεν θα γίνει αυτόματα χωρίς να δω πόσο συνάλλαγμα θα χρεωθώ;
Επίσης, πώς βλέπω αλλά κ πώς αλλάζω το όριο για αγορές που μπορεί να έχει η κάρτα; 

14 λεπτά πριν, zoranb είπε

Εννοώ εάν για παράδειγμα έχω χρήματα "€" φορτωμένα στην κάρτα κ βρίσκομαι στις ΗΠΑ κ πάω να αγοράσω κάτι. Δεν θα γίνει αυτόματα χωρίς να δω πόσο συνάλλαγμα θα χρεωθώ;
Επίσης, πώς βλέπω αλλά κ πώς αλλάζω το όριο για αγορές που μπορεί να έχει η κάρτα; 

οχι δεν μπορεις να δεις πριν την συναλλαγή, μονο μετα

Αν θελεις να δεις πας στο app στα νομίσματα και βλέπεις τις ισοτιμίες της ημερας

8 ώρες πριν, zoranb είπε

Οχι, για αυτο καλυτερα να μετατρέπεις ενα στάνταρ ποσό στο νόμισμα που θες και μετά να πληρώνεις απευθείας με αυτό. 

Εχεις χρησιμοποιησει ποτέ revo ή όλες οι απορίες είναι γενικού ενδιαφέροντος;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εχεις χρησιμοποιησει ποτέ revo ή όλες οι απορίες είναι γενικού ενδιαφέροντος;

Φυσικά, αλλά τώρα που είμαι εξωτερικό κ θέλω να κάνω κάτι αγορές με τη Revo, θέλω να ξέρω τί συμβαίνει κ εάν αξίζει το κόπο.
Κ καταλαβαίνω απόλυτα πως κι εσείς εάν δεν το έχετε κάνει δεν είναι κ εύκολο να συμβουλέψετε!

Επεξ/σία από zoranb

1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Φυσικά, αλλά τώρα που είμαι εξωτερικό κ θέλω να κάνω κάτι αγορές με τη Revo, θέλω να ξέρω τί συμβαίνει κ εάν αξίζει το κόπο.

Ειναι καπως περιεργο να ρωτας πραγματα που φαινονται ηδη κατα την χρηση.

4 λεπτά πριν, zoranb είπε

Κ καταλαβαίνω απόλυτα πως κι εσείς εάν δεν το έχετε κάνει δεν είναι κ εύκολο να συμβουλέψετε!

Στην Ν.Ζηλανδία που ήσουν δεν είδες πως δουλευει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...