bill_viper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλες φορές έρχονταν αμέσως;Σε ανδροιντ έρχονται άμεσα εκτός αν έχεις πειράξει τις ειδοποιήσεις στην συσκευή. Δε γνωρίζω γιατί πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό και ήταν η πρώτη φορά που έλαβα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Δε γνωρίζω γιατί πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό και ήταν η πρώτη φορά που έλαβα χρήματα. Για το κινητο σου εννοουσε ο φιλος λογικα. 1) Στα android, πας settings και notifications, απο εκει τα ελεγχεις κεντρικα καταρχας. 2) Επισης, να μην κλεινει την εφαρμογη η διαχειριση μπαταριας, αυτο αλλαζει απο μαρκα σε μαρκα, η ιδεα ειναι η ιδια. 3) Ρυθμισεις εκαστοτε εφαρμογης, που ειδες ηδη. (Για apple, δεν ξερω τιποτε, καμια χρηση ουδεποτε, απλα δες τις αναλογες ρυθμισεις σου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, τα έχω κάνει όλα αυτά (φαίνονται και στα screenshots που ανέβασα). Ευχαριστώ όπως και να’ χει. 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, bill_viper είπε Ναι, τα έχω κάνει όλα αυτά (φαίνονται και στα screenshots που ανέβασα). Ευχαριστώ όπως και να’ χει. 😊 Οι ειδοποιήσεις της ρεβο ειναι ακαριαίες μολις πατήσεις το κουμπι της συναλλαγής έρχεται και η ειδοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, bill_viper είπε Ναι, τα έχω κάνει όλα αυτά (φαίνονται και στα screenshots που ανέβασα). Ευχαριστώ όπως και να’ χει. 😊 Καμιά φορά τρώνε φρίκη και δεν έρχεται ειδοποίηση.Πχ με την monese την προηγούμενη εβδομάδα δεν έρχονταν,επανήλθε σήμερα ενώ δεν είχα πειράξει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 θυμιστε μου.... οταν μεταφερω λεφτα και φορτιζω την καρτα εχει προμηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε θυμιστε μου.... οταν μεταφερω λεφτα και φορτιζω την καρτα εχει προμηθεια? Οποια προμηθεια αν τυχον υπαρχει σε καθε συναλλαγη θα στην πει πρι κανεις Επιβεβαιωση της εντολής σου Οπότε με μια δοκιμη θα ηξερες ηδη. Σε πολυ λιγοτερο χρονο και με λιγοτερο κοπο απο το να γραψεις αυτο το ποστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Όταν κάποιος βρίσκεται στο Εξωτερικό κ θέλει να κάνει αγορά προιόντος χρησιμοποιόντας την Debit της Revo. Υπάρχει τρόπος να δεί πόσα λεφτα θα του χρεωθούν εξαιτίας της μετατροπής στο συνάλλαγμα κ ότι άλλο προκύψει ΠΡΙΝ να προχωρήσει την αγορά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, zoranb είπε Όταν κάποιος βρίσκεται στο Εξωτερικό κ θέλει να κάνει αγορά προιόντος χρησιμοποιόντας την Debit της Revo. Υπάρχει τρόπος να δεί πόσα λεφτα θα του χρεωθούν εξαιτίας της μετατροπής στο συνάλλαγμα κ ότι άλλο προκύψει ΠΡΙΝ να προχωρήσει την αγορά ; Από την βασική οθόνη, πατάς "Exchange", βάζεις το νόμισμα και το ποσό που θες με επιλογή "Sell EUR", και σου βγάζει το ποσό ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Από την βασική οθόνη, πατάς "Exchange", βάζεις το νόμισμα και το ποσό που θες με επιλογή "Sell EUR", και σου βγάζει το ποσό ακριβώς. Εννοώ εάν για παράδειγμα έχω χρήματα "€" φορτωμένα στην κάρτα κ βρίσκομαι στις ΗΠΑ κ πάω να αγοράσω κάτι. Δεν θα γίνει αυτόματα χωρίς να δω πόσο συνάλλαγμα θα χρεωθώ; Επίσης, πώς βλέπω αλλά κ πώς αλλάζω το όριο για αγορές που μπορεί να έχει η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, zoranb είπε Εννοώ εάν για παράδειγμα έχω χρήματα "€" φορτωμένα στην κάρτα κ βρίσκομαι στις ΗΠΑ κ πάω να αγοράσω κάτι. Δεν θα γίνει αυτόματα χωρίς να δω πόσο συνάλλαγμα θα χρεωθώ; Επίσης, πώς βλέπω αλλά κ πώς αλλάζω το όριο για αγορές που μπορεί να έχει η κάρτα; οχι δεν μπορεις να δεις πριν την συναλλαγή, μονο μετα Αν θελεις να δεις πας στο app στα νομίσματα και βλέπεις τις ισοτιμίες της ημερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, zoranb είπε Όταν κάποιος βρίσκεται στο Εξωτερικό κ θέλει να κάνει αγορά προιόντος χρησιμοποιόντας την Debit της Revo. Υπάρχει τρόπος να δεί πόσα λεφτα θα του χρεωθούν εξαιτίας της μετατροπής στο συνάλλαγμα κ ότι άλλο προκύψει ΠΡΙΝ να προχωρήσει την αγορά ; Οχι, για αυτο καλυτερα να μετατρέπεις ενα στάνταρ ποσό στο νόμισμα που θες και μετά να πληρώνεις απευθείας με αυτό. Εχεις χρησιμοποιησει ποτέ revo ή όλες οι απορίες είναι γενικού ενδιαφέροντος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εχεις χρησιμοποιησει ποτέ revo ή όλες οι απορίες είναι γενικού ενδιαφέροντος; Φυσικά, αλλά τώρα που είμαι εξωτερικό κ θέλω να κάνω κάτι αγορές με τη Revo, θέλω να ξέρω τί συμβαίνει κ εάν αξίζει το κόπο. Κ καταλαβαίνω απόλυτα πως κι εσείς εάν δεν το έχετε κάνει δεν είναι κ εύκολο να συμβουλέψετε! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Φυσικά, αλλά τώρα που είμαι εξωτερικό κ θέλω να κάνω κάτι αγορές με τη Revo, θέλω να ξέρω τί συμβαίνει κ εάν αξίζει το κόπο. Ειναι καπως περιεργο να ρωτας πραγματα που φαινονται ηδη κατα την χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Φυσικά, αλλά τώρα που είμαι εξωτερικό κ θέλω να κάνω κάτι αγορές με τη Revo, θέλω να ξέρω τί συμβαίνει κ εάν αξίζει το κόπο. Κ καταλαβαίνω απόλυτα πως κι εσείς εάν δεν το έχετε κάνει δεν είναι κ εύκολο να συμβουλέψετε! Στην Ν.Ζηλανδία που ήσουν δεν είδες πως δουλευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα